با سلام از دوستان حرفه ای خواهشی دارم لطفا در این قسمت چند تا تمرین بزارید تا کسانی مثل من که تازه وارد بحث میکرو شدن این تمرینات رو حل کنند تا ببینند چقدر بلد هستند لطفا تمرین کاربردی باشه
بازم از همه اساتید بزرگوار به دلیل بی ادبیم پوزش میخوام
شما گفتی dim رو بلدی پس:
یه برنامه بنویس که دو عدد رو از کی پد گرفته و جمعش رو تو epram ذخیره کنه تا با قطع برق عدد نپره....
کتابی که در لینک زیر قرار داره رو دانلود کن ... دستورات بیسیک رو که گفته بعدش اومده و واسش مثال گذاشته و ...
کتاب اموزش AVR به زبان بیسیک
-------------------------------------------
ارزش انسان به عمل , کار وکردار اوست
با سلام خدمت استاد عزیز آقا رسول گل
باید بگم من خودم این کتاب رو دارم اما حقیقتش چون من میکرو رو از سطح صفر شروع کردم و از همین سایت هم شروع کردم از قسمت از صفر تا بینهایت و تازه رسیدم به قسمت کی پد که اونم توی شبیه سازی پرتیوس خوب عمل نمیکنه
خب شما که قبل از من وارد این عرصه شدی بگید کدوم جزوه رو چطور بخونم و تمرین کنم تا زودتر و بهتر یاد بگیرم؟
راستی من هر سوالی برام پیش بیاد باید بیام از شما استادان بزرگم بپرسم چون اطراف من میکرو یا چیزی مثل اون خبری نیست
اینم از شانس ما
با تشکر
شما دستورات وردی و خروجی رو که بلدی ؟
اتصال کی پد رو بدون استفاده از کتابخونش بعنوان تمرین بنویس !
( سرچ کن ، فکر کن ، بپرس !)
با سلام
ببخشید متوجه منظور شما نمیشم
بله من ورودی و خروجی رو بلدم اما منظور شما از اتصال کی پد بدون کتابخونه رو نفهمیدم
یعنی بدون استفاده از
یه کیپد رو راه اندازی کن
بله؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟
مگه میشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
چرا نشه
اون موقع که از اسمبلی استفاده میسکردن پس چی کار میکردن ؟
یا اگه بخای کیپد با اندازه غیر از 4*4 راه بندازی باید چی کار کنی ؟
نقل قول: بله؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟
مگه میشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
بله میشه یکم بهش فکر کن
یه راهنمایی این که کلید های کیپد به صورت ماتریسی به هم وصل شدنو با دادن پایه هاشون به i/oمیتونی بدون کتابخونه بخونی کی پدو
نقل قول: یا اگه بخای کیپد با اندازه غیر از 4*4 راه بندازی باید چی کار کنی ؟
البته با همین دستور میشه ها باید براش سطر اضافی تعریف کنیم
ولی خوب هدف اینه که شما یکم بهتر با i/oها و صفرو یکو آشنا بشی و یکم خلاقیت از خودت نشون بدی
ببینم مثل معرفی خود میکرو و کریستال که دو راه برای معرفیشون بود
1- با کد $regfile و $crystal
2- تعریف از داخل خود نرم افزار options=>compiler=>cip
یه چیزی مثل این ؟