ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فرکانس متر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.من یک فرکانس متر میخوام که فقط امواج4تا100 هرتز رو دریافت کنه و اگر موج بین4-8 Hz بود یک چراق رو روشن کنه واگر بین100-8 Hz بود چراق دیگه ای رو روشن کنه .البته در ورودی تقویت کننده موج هم داشته باشه .اگر کسی میتونه مدارش و برنامه AVRرش رو واسم بزاره 1دنیا ممنون میشم.Wink
(۰۷-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۱۸:۰۹)aminabazar1i نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.من یک فرکانس متر میخوام که فقط امواج4تا100 هرتز رو دریافت کنه و اگر موج بین4-8 Hz بود یک چراق رو روشن کنه واگر بین100-8 Hz بود چراق دیگه ای رو روشن کنه .البته در ورودی تقویت کننده موج هم داشته باشه .اگر کسی میتونه مدارش و برنامه AVRرش رو واسم بزاره 1دنیا ممنون میشم.Wink
سلام...
دوست عزیز مدار انچنان سختی نیست...
به تعداد پالسی که تو یه ثانیه به پایه میکرو اعمال میشه میشه فرکانسه اون ...
شما میای و کانتر صفر رو فعال میکنی... بعد به تعداد پالس اعمالی به پایه t0 میکرو رو میشماری ...اگه کتاب کاهه رو داری اخرش داره...
من ندارم...
خیلی اسونه....سعی کن منم کمکت میکنم...

میدونم سخت نیست Exclamation ولی من پیش دانشگاهی ام ومی خوام طرح واسه خوارزمی بدم وقت ندارم برم AVR یاد بگیرم.اگه میشه مدارش رو واسم بزارین.At
بعد تو خوارزمی هم اونا نمی فهمن که دادی یکی دیگه برات طراحی کرده؟
(۰۸-دى-۱۳۸۹, ۰۹:۲۷:۴۰)aminabazar1i نوشته است: [ -> ]میدونم سخت نیستExclamation ولی من پیش دانشگاهی ام ومی خوام طرح واسه خوارزمی بدم وقت ندارم برم AVR یاد بگیرم.اگه میشه مدارش رو واسم بزارین.At
باشه ولی برای خوارزمی وقتی میری پیش داورها باید دستگاهت رو تیکه تیکه کنی و جزء به جزعش رو تو ضیح بدی ...اینو گفتم که هواست باشه...

شما لطف بکنید بزارن خودم تحلیلش میکنم.آخه c بلدم از AVR هم یه چیزایی سرم میشه ولی کار با codvision و برنامه ریختن رو AVR رو بلد نیستم.
(۰۹-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۱۱:۱۵)aminabazar1i نوشته است: [ -> ]شما لطف بکنید بزارن خودم تحلیلش میکنم.آخه c بلدم از AVR هم یه چیزایی سرم میشه ولی کار با codvision و برنامه ریختن رو AVR رو بلد نیستم.
وا
یعنی چی؟
خوب کد ویژن همون cهست دیگه
مگه یمشه یه نفر cبلد باشه بعد کدویژن بلد نباشه؟
اگه مشکلت کدویژنه
شما برنامشو بنویس بده
من برات hexمیکنمش میدم بهت خوبه؟

کد:
$regfile=m32def.dat"
$crystal=8000000
config lcd=16*2
config lcdpin=pin,db4.......................................
config timer0=timer,prescale=1024
config timer1=counter,edge=rising
ddrb.1=0
portb.1=1
enable counter
enable interrupts
enable timer0
enable timer1
on ovf1 pulse
on ovf0=zaman
:dim a as long,b as byte,i as long
b=0:cls