ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اتصال mmc به تابلو روان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها
من میخوام یه کارت mmc به تابلو روان نصب کنم و کدهای فریم به فریم تابلو رو از این کارت بخونمClap

میخوام اول کدهای فریم های جداگانه رو توی یه فایل تکست ذخیره کنم و کپی کنم توی mmc بعد این فایل رو بخونم و محتویاتش که کدهای hex هست رو توی یه متغییر temp بریزم و ارسال کنم روی سطر و سطونهام
این کار درسته یا راه حل دیگه ای داره؟Shy
(۰۹-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۳۶:۲۳)ali_1500max نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها
من میخوام یه کارت mmc به تابلو روان نصب کنم و کدهای فریم به فریم تابلو رو از این کارت بخونمClap

میخوام اول کدهای فریم های جداگانه رو توی یه فایل تکست ذخیره کنم و کپی کنم توی mmc بعد این فایل رو بخونم و محتویاتش که کدهای hex هست رو توی یه متغییر temp بریزم و ارسال کنم روی سطر و سطونهام
این کار درسته یا راه حل دیگه ای داره؟Shy
-----------------------------------------------------------------
این بهترین روشه چون دیگه تو نمایش انیمیشن و ... محدودیتی نیست
واسه این کارم باید جدول Fat خوب بلد باشی
من یه برنامه با Vb.Net نوشته بودم که عکس و متن و انیمیشن و ... بهش می دادی بعد کد هاشو بدست می آورد بعد از اون شروع کردم به همین کار که
کد ها رو تو MMC بریزم که به دلیل امتحان دیگه روش کار نکردم .

به هر حال روی جدول Fat کار کن
ممنون از جوابت
درسته، fat رو با کتابخونه های codevision به راحتی میشه راه انداخت
مشکل من این بود که نمیدونستم چطور باید این کدها رو توی mmc بریزم، پس فایل متنی درست کنم و کدها رو توش کپی کنم حله؟

برای انیمیشن و تبدیلش به کد هم نیازی به نرم افزار خاصی نیست فک کنمRolleyes
آخه من انیمیشن و متن رو با توجه به ابعاد تابلو، توی نرم افزار استاندارد ویندوز Easy GIF Animator طراحی میکنم بعد کل فریمهارو به صورت جداگانه اکسپورت میکنم به فرمت bmp و با نرم افزار fastlcd تبدیلش میکنم به کدHappy
فکر کنم این نرم افزارهایی که بیرون هست برای این کار هم از این نرم افزارها استفاده میکنه و DLL همین نرم افزارها رو میگیرن و استفاده میکنن بعد هم با قیمت خدا تومن میندازن به ملت!!!!Angry
برای کار های پروژه ای و ساده می شه این کارو کرد ولی اگه خواستی به صورت
تجاری یه تابلو روان بسازی دیگه نمی شه چون مشتری وقت این کارا رو نداره اون
وقت باید یه برنامه بنویسی که همه این کارارو با یه کلیک انجام بده
نوشتن همچین برنامه ای که کد ها رو از فایل عکس یا انیمیشن بگیره بعد توی
MMC ذخیره کنه یکم وقت می گیره ولی نشدنی نیست خیلی هم ساده هست.
سلام . من مشكل با sram ميكرو دارم براي تابلو روان چيكار كنم.
من محمد حسيني از علي آباد كتول هستم . از تمامي سايت هاي اموزشي avr تشكر مي كنم از بابت اموزش avr خيلي ممنون هستم . من يك مشكل با فضاي sram در تابلو روان دارم نمي دانم چيكار كنم اگر مي توانيد در مورد اين مشكل مرا همراهي كنيد . خداحافظ