سلام دوست عزیز
آیا شما برای کامپیوتر ها شبکه خانگی معرفی کرده اید؟
اگه نکردید این کارو انجام بدین سپس از ارتباط بین دو کامپیوتر خود مطمئن شوید
(از طریق به اشتراک گذاشتن یک پوشه در هر دو کامپیوتر)
بعدا اشتراک اینترنت رو شیر کنید.
(۱۶-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۰۱:۵۵)ebka نوشته است: [ -> ]من نتونستم قسمت هایی که گفتین رو پیدا کنم...
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
ماله ویندوز من نداره یا من نمیبینم یا......
اگه همون مسير رو کپی و توی آدرس بار پيست و اينتر ميکرديد باز ميشد.
اين هم مسيرش:
کنترل پنل (بالا سمت چپ ViewBy رو larg icons يا small icons رو انتخاب کنيد تا تمام گزينه ها مشاهده بشن) بعد Netword and sharing center و بعد Change Adapter settings
نقل قول: (و روی کانکشن ADSL يا همون broadband کليک راست و بعد Properties و تب Sharing و تيک Allow Other network.. رو ميزنيد و از قسمت Home networking connection هم کانکشن لن رو انتخاب کنيد )
این رو هم پیدا نکردم..
ادرس ریز تر... ممنونمممممممممم
اگه تو کامپيوتر اول به وسيله USB به مودم و به وسيله لن به کامپيوتر دوم وصل باشيد شما دو تا کانکشن شبکه (لوکال اريا) خواهيد داشت يکی برای مودم و ديگری برای لن.
کار اين قسمت Home networking connection در کانکشن ADSL اينه که مشخص ميکنيد که اينترنت روی کدوم يک از کانکشن های شبکه به اشتراک گذاشته بشه اگه يک کانکشن شبکه داشته باشيد اين قسمت Home networking connection فعال نميشه و به صورت پيش فرض اينترنت روی همون کانشن شبکه به اشتراک گذاشته ميشه
نکته:
تو اين روش بايد تو کامپيوتر اول با پورت usb به مودم به وسيله کانکشن به اينترنت وصل بشيد
اگه قبلاً مودم رو به صورت PPOE کانفيگ کرده بوديد
(يعنی بعد از روشن کردن مودم و بدون باز کردن کانکشن به اينترنت وصل ميشديد) بايد به Bridge تغيير بديد
(۱۶-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۵۸:۱۴)CRazYFULL نوشته است: [ -> ]هيچ فرقی نداره
سرعت لن حدود 100Mb/s هست و سرعت پورت usb1 حدود 12Mb/s و سرعت usb2 حدود 480Mb/s , اما سرعت اينترنت نهايتاً 2Mb/s !
اين جمله مثل اين ميمونه که بگيم پيکان تو اتوبان چهار بانده سرعتش بيشتر از اتوبان سه بانده هست
منظور من که مقایسه با سرعت نور نبود
منظورم اینه که حالا سرعت LAN تا یه حدی از سرعت USB بیشتره
امتحانش کردم هم روی pc و هم روی لپ تاپ و دیدم که سرعت LAN بیشتره!!!
این تفاوت بخوبی حس میشه ...
--------------------------------------------
دارایی و ثروت محصول تفکر انسان است
سلام..
من همه کارایی که گفته بودین رو انجام دادم ولی نشد..
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه همه اين كارها رو انجام دادي بازم نشد احتمالا يه جاي كار ايراد داره
* ممكنه تنظيمات اتصال دو كامپيوتر درست نباشه، تو شبكه پينگ كن ببين جواب مي دن يا نه.
* تنظيمات سكوريتي ويندوز رو چك كن ببين فايروال روشن نباشه
* از كامپيوتر دوم مودم رو پينگ كن ببين ديده مي شه
* ممكنه آنتي ويروس يا فايروال روي يكي از سيستم ها جلوي اين كار رو مي گيره اون رو مجددا تنظيم كن
عزيز دل!
آدرسم بدم فايده نداره شما به فكر يه مودم دو پورت باش....
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۰۱:۴۵:۴۲)Di Di نوشته است: [ -> ]عزيز دل!
آدرسم بدم فايده نداره شما به فكر يه مودم دو پورت باش....
اخه قبلا برام یکی از دوستام اومد و درست کرد اونوقت ویندوز هام xp-sp2 بود..
نقل قول: سلام..
من همه کارایی که گفته بودین رو انجام دادم ولی نشد..
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آيدی ياهوت رو تو پيام خصوصی برام بفرست تا با تيم ويور بيام نگاه بندازم
با سلام
این مشکل من هم هست برای انتقال فایل مشکلی ندارم اما کامپیوتر 2 نمیتونه به اینترنت pc 1 وصل بشه home network conection هم تنظیم هست این پینگ از ایپی که میپیرم درست میده وصل بودن کابل لن رو اما از کجا بفهمم که میتونم به اینترنتش و صل بشم
با تشکر