ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از Mswinsck.ocx در تروجان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
نقل قول: سلام.
دانلود کامپوننت فکر خوبیه. اما با توجه به آیپی های invalid شبکه اینترنت شما نمیتونی به سیستم قربانی کانکت بشی. مگر این که از یه ISP باشین و تو یه رنج باشین.
اما در مورد شبکه های داخلی مثل شرکت جواب میده. که در اون صورت ممکنه اینترنت موجود نباشه تا فایل رو دانلود کنی.
بهتر یه گزینه تو ادیتور سرور بذاری و انتخاب رو بدی به کاربر. اگه خواست بذاره تو ریسورس. اگه خواست از نت دانلود کنه.
پیام جان اصلا مسئله این نیست. برای وصل شدن به back door اگر منظورت بود از یه هاست یا سایت هایی مثل no-ip میشه استفاده کرد.
ولی دانلود خوب نیست من بازم میگم api بهترین راهته.
راهش اینه که خودت فایل مورد نظرت رو بنویسی یعنی اون ا سی ایکس رو خودت بنویسی تو برنامت تو سایت بگردی هستش من خوندمش دانلودشم کردم شما هم بگرد
برای دانلود کردن و نصب روی سیستم هم 5 خط کد میتونه کارت رو راه بندازه ولی اول بگرد
(۱۷-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۵۱:۲۶)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
فایل رو چطور اکسترکت میکنی رو هارد؟

با این دستوور
کد php:
sk StrConv(LoadResData(101"CUSTOM"), vbUnicode)
Open App.Path "C:\WINDOWS\system32\Mswinsck.ocx" For Output As #1
Print #1, sk
Close #1 
سلام.
میشه بگی App.Path & "C:\WINDOWS\system32\Mswinsck.ocx" به کجا اشاره میکنه؟

اول با GetSystemDirectoryA مسیر فولدر سیستم32 رو پیدا کن. بعد از این دستور استفاده کن. ضمنا شما باید باینری فایل رو اکسترکت کنی.

کد:
Dim bytresFiles() As Byte
    bytresFiles = LoadResData(101, "CUSTOM")
    Open strSys32Dir For Binary As #1
        Put #1, , bytresFiles
    Close #1
سلام دوست عزیز .

برای استفاده از توابع به جای MsWinSOck این لینک رو ببینید .

و برای کپی کردن MsWinsock از ریسورس به System32 و رجیستر کردنش از سورسی که ضمیمه کردم استفاده کنید .

موفق و پیروز باشید .

صفحه‌ها: 1 2