سلام دوستان
من یه تروجان نوشتم و داخلش از winsock استفاده کردم
وبرای اجرا شدن تو سیستم قربانی احتیاج به فایل Mswinsck.ocx داره.
راه حل شما چیه؟
البته بجز استفاده از Resource چون حجم تروجان رو زیاد میکنه و از اون گذشته مشکلات دیگه ای هم ایجاد میکنه که نمیخوام از این روش استفاده کنم
لطفا راهنمایی کنید
جادو کن. خوب یا باید فایلو بزاری کنارش یا نزاری دیگه.چه حرفایی میزنید ها.
از توابع api جای ocx استفاده کن.ماژول های آماده هم زیاده تو نت.
موقع اجرا ocx رو دانلود و نصب کن
(۱۵-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۲۵:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ]موقع اجرا ocx رو دانلود و نصب کن
میشه یه نمونه سورس قرار بدی
نقل قول: میشه کمی بیشتر درباره این توابع توضیح بدی و چجوری ازشون استفاده کنم
تو سایت چند لینک دیدم ولی توشون توضیح داده نشده
مثلا این لینک
http://www.iranled.com/forum/Thread-%D8%...ht=Winsock
عزیز مشگل نداره که من اون سورس هارو ندیدم . ولی شما دانلودشون کن. توشو نگاه کنی توابع مشابه رو پیدا می کنی.
سلام.
دانلود کامپوننت فکر خوبیه. اما با توجه به آیپی های invalid شبکه اینترنت شما نمیتونی به سیستم قربانی کانکت بشی. مگر این که از یه ISP باشین و تو یه رنج باشین.
اما در مورد شبکه های داخلی مثل شرکت جواب میده. که در اون صورت ممکنه اینترنت موجود نباشه تا فایل رو دانلود کنی.
بهتر یه گزینه تو ادیتور سرور بذاری و انتخاب رو بدی به کاربر. اگه خواست بذاره تو ریسورس. اگه خواست از نت دانلود کنه.
موقعي كه ويروس رو سيستم طرف اجرا شد و خواست فايل OCXرو دانلود كنه يه پنجره باز كن توشم بنويس
Virus iz danloding Needed Componnets , Plz Wait... يا مثلا مي توني پيغام بدي كه براي اجراي صحيح ويروس لطفا
فلان فايل رو روي سيستم خود نصب نمائي ! يه شماره پشتيباني هم بده واسه كسائي كه ويروس رو سيستمشون درست
اجرا نشده بتوني تلفني راهنمائيشون كني!!
راستي يه راه ديگه هم هست، قبل از اينكه تصميم بگيري يه چيزي بنويسي كه بخواي ويروس صداش كني يكمي هم
برنامه نويسي ياد بگير به خدا بد نيست
(۱۵-دى-۱۳۸۹, ۱۷:۰۹:۳۱)kamyabpc نوشته است: [ -> ] (۱۵-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۲۵:۳۶)HoseinVig نوشته است: [ -> ]موقع اجرا ocx رو دانلود و نصب کن
میشه یه نمونه سورس قرار بدی
خیر متاسفانه چنین کدی در دسترسم نیست
اما شما فقط کافی است که دانلود فایل را بلد باشید باقی ماجرا ساده است
و البته به صحبت های آقا پیمان هم توجه ویژه داشته باش
همه حرف های شما درست
من فایل Mswinsck.ocx رو داخل Resource قرار دادم ولی بعد از اجرا ، فایل از Resource خارج نمیشه و بازم درخواست فایل Mswinsck.ocx میکنه
من دستورات مربوط به Mswinsck.ocx رو داخل تایمر قرار دادم که قبل از ده ثانیه اجرا نشن تا فایلم از Resource خارج بشه ولی باز هم فایده نداشت و همون ارور رو میده
سلام.
فایل رو چطور اکسترکت میکنی رو هارد؟