سلام..راستش من یه سوال راجع به هک آی دی داشتم اگه آی دی آفلاین باشه هم میشه پسش رو زد؟و اگه میشه کسی بلده؟ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه...
خیلی برام مهمه
سلام
بله اگر شما بتونی سرور های شرکت یاهو رو هک کنی احتمالا بتونی پسور هر آیدی که خواستی رو عوض کنی
راستی یه ویروس هست که میریزن تمامه یوزر پسس هایی که اون سیستم باهاشون لاگین شده رو میده؟
ویروسش خطرناکه یعنی من رو سیستمم بریزه سیستم کلا نابود میشه؟؟؟؟
(۱۵-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۴۸:۰۵)shaskabala نوشته است: [ -> ]راستی یه ویروس هست که میریزن تمامه یوزر پسس هایی که اون سیستم باهاشون لاگین شده رو میده؟
ویروسش خطرناکه یعنی من رو سیستمم بریزه سیستم کلا نابود میشه؟؟؟؟
سلام
این ویروس که شما میگی "که میریزن تمامه یوزر پسس هایی که اون سیستم باهاشون لاگین شده رو میده"
سیستم شما را نابود نمیکند فقط "یوزر پسس هایی" که باهاشون لاگین شدی توی سیتمت رو
میده
یه تروجانه ویروس نیست
این تروجان بدبخت که کاری به کسی نداره
فقط برات ایمیلو ....... نمیذاره
مرسی از همه پس شاید بتونم آیدیم که پسشو یادم رفته و infoشم ندارم برگردونم
(۱۷-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۵۸:۳۴)shaskabala نوشته است: [ -> ]مرسی از همه پس شاید بتونم آیدیم که پسشو یادم رفته و infoشم ندارم برگردونم
بعید میدونم ...
قدیمتر ها از روش چک کردن پسوورد های مختلف برای یک آِ دی استفاده میشد که این کار به کمک بات ها انجام میشد که الان دیگه کد تصاویر از این امر جلوگیری میکنه.
ویروسها به چند دسته تقسیم میشن. یکی کرمها که اختلال در سیستم ایجاد میکنند و باعث کند شدن سیستم و پر کردن دیسک و ... میشن و یکیشون هم تروجان ها هستند که اختلالی در سیستم ایجاد نمیکنند و یک گوشه پنهان میشن و اطلاعات سیستم را میدزدند و گاهی هم وظیفشون ایجاد درب پشتی هست.
قید آی دیمو زدم دوستامممممممممممممم
همه ی آی دی هام اون تو بود
قبلا بعضي دوستان برنامه داشتن ولي ميفروختن ميتونستن هك كنن ولي الان ها از كار افتادن و جديدا چيزي نديدم