۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۲۹:۵۸
۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۴۶:۲۲
۱۶-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۲۲:۴۰
(۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۲۹:۵۸)الهه 70 نوشته است: [ -> ]سلام
كمك فوري تو رو خدا اگه طراحي گرافيكي ماشين حساب را بلديد بگيد من تا شنبه بايد تحويل بدم ممنون
با هر برنامه ای باشه عیب نداره؟
۱۶-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۲۶:۲۳
(۱۶-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۲۲:۴۰)arash mm نوشته است: [ -> ]باc يا با++c باشد البته ماشين حساب مهندسي ميخوام ميتونيد كمكم كنيد اگه ندم درسم را ميفتم ممنون ميشم كمكم كنيد(۱۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۲۹:۵۸)الهه 70 نوشته است: [ -> ]سلام
كمك فوري تو رو خدا اگه طراحي گرافيكي ماشين حساب را بلديد بگيد من تا شنبه بايد تحويل بدم ممنون
با هر برنامه ای باشه عیب نداره؟
۱۶-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۴۶:۵۰
من تا فردا ساعت 21:00 میزارم دقیقا چی میخوای
رادیکال ، SIN , cos,tan ، توان همینا باشه خوبه
۱۷-دى-۱۳۸۹, ۰۳:۱۳:۴۴
(۱۶-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۴۶:۵۰)h0x00i نوشته است: [ -> ]من تا فردا ساعت 21:00 میزارم دقیقا چی میخوای
سلام
ببخشيد دير جواب ميدم ممنون از اينكه داريد كمكم ميكنييد استادم گفته اول فقط طرح گرافيكي را تا شنبه تحويل بده و بعد بفيه را، منم هيچي بلد نيستم آخه من ترم اولم و تقريبا ميخواد با اين كارش ما را بندازد البته به شيوه خودش و در مورد ماشين حساب بايد بگم انتگرال هم جزوش هست راستي واقعا ممنون اگه شما نبوديد اين ترم را بايد افتاده در نظر ميگرفتم
سلام چرا هركسي مياد بعد جا ميزنه؟؟؟
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۱:۵۱:۱۲
طرح گرافیکی که کاری نداره یه زبان رو انتخاب کن فقط دکمه ها رو با دارگ دراپ بزار روی صفحه
انتگرال رو هم شوخی کرده جدی نگیر
انتگرال رو هم شوخی کرده جدی نگیر
۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۳۹:۲۲
ها!!!!!!!
۲۲-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۲۵:۲۹
(۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۳۹:۲۲)h0x00i نوشته است: [ -> ]ها!!!!!!!
سلام
از تموم دوستاني كه سعي كردن كمك كنند ممنون راستي من نفهميدم اوني را كه گفتيد يعني چي؟ ولي ممنون
۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۱:۵۲:۴۲
اگه کسی الگوریتم پریم می خواهد به این شماره زنگ بزنه براش می فرستم 09189428607
۰۶-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۲:۱۶:۲۹
(۲۰-دى-۱۳۹۰, ۱۱:۵۲:۴۲)سلامت 66 نوشته است: [ -> ]اگه کسی الگوریتم پریم می خواهد به این شماره زنگ بزنه براش می فرستم 09189428607
سلام دوست عزیز.
واقعا خسته نباشی.
احتمالا وقتی کسی هم زنگ بزنه ازش پول می گیری تا بهش الگوریتم پریم بدی چون اگه این طوری نبود خود الگوریتم با سورس روی سایت قرار می دادی.
این هم لینک الگوریتم پریم و بقیه الگوریتم ها مانند کوله پشتی و غیره.
http://www.iranled.com/forum/thread-23539.html
موفق باشید.