۱۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۱۷:۱۹
۱۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۲۰:۱۲
(۱۵-اسفند-۱۳۹۳, ۲۳:۱۷:۱۹)Ambassador نوشته است: [ -> ]حداکثر توان اینورتر 1500 واته ولی من فقط 300 وات رو میخوام استفاده کنمپس یله در اون حالت تقریبا دو ساعت میشه
۱۶-اسفند-۱۳۹۳, ۰۰:۱۷:۰۳
(۱۵-اسفند-۱۳۹۳, ۱۹:۲۱:۴۸)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
واقعاااا سپاس...
پس اگر من یه باتری ماشین 55 آمپری 12 ولت بزارم و 300 وات ازش بکشم تقریبا 2.2 ساعت باید بهم جریان ده
درسته؟
درود
ماشاا... شما و آقا میلاد خوب جواب را قاپیدید.
به شرط پر بودن باتری. البته باتری هرچه کهنه تر شود ظرفیت ذخیره سازی اش کم میشود.
برای اینکه 300 وات از باتری 12 ولت بکشیم 25 آمپر از سیم باید رد شود و سیم ضخیم لازم است. چه برسد به وات های 500 و 1000 و 1500
مثلا برای اینکه 1500 وات از باتری 12 ولت بکشیم 125 آمپر میشود و باتری 55 آمپر ساعت ضعیف است. تلاش شود بار در خروجی اینورتر به طور پیوسته به قله توان اینورتر نزدیک نشود.
۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۷:۴۵:۱۱
سلام
واقعا ممنون بابت مطالب شفاف و مفیدتون
دوستان بنظرتون تنها راهش استفاده از همین باتری های ماشینه دیگه.؟ حالا اگه جریان بیشتری خواستیم که چنتا رو موازی میکنیم
دوستان بنظرتون تنها راهش استفاده از همین باتری های ماشینه دیگه.؟ حالا اگه جریان بیشتری خواستیم که چنتا رو موازی میکنیم
۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۹:۴۲:۲۰
(۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۷:۴۵:۱۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلامسلام
باتری های با جریان بیشتر هم هست مثلا باتری تراکتور
۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۲۱:۰۹:۰۴
آره مثلا اتوبوس :)
میخواستم ببینم چنتا موازی کنم جواب میده
میخواستم ببینم چنتا موازی کنم جواب میده
۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۲۱:۱۱:۵۰
(۱۷-اسفند-۱۳۹۳, ۱۷:۴۵:۱۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]سلام
از نظر تئوری با سیم میشه موازی کرد ولی در عمل مشکلاتی پیش میآید.
- یکی اینکه باید باتری ها عین هم و بهتر از اون ساخت یک تاریخ باشند ولی اگر یکی از باتری ها خراب شود به آن یکی باتری فشار می آید و زمان شارژ ممکن است اتفاقات نا خواسته پیش آید.
مثلا اگر یکی از سلولهای داخلی یک باتری به هم اتصال کند ولتاژ باتری افت میکند و جریان بیشتری از باتری دوم به درون خود میکشد و گاه تا خرابی و انفجار پیش میرود یک راه سری کردن دیود در مسیرهای شارژ و مصرف است(که با توجه به جریان بالا و افت توان در دیود مفید نیست).
راه بهتر استفاده از اینورتر 24 ولت است حالا باتری های مشابه با هم سری میشوند و مشکل موازی سازی را ندارند. (تجربه بنده نشان داده راندمان اینورتر 24 ولت از 12 ولت هم توان (با مدارهای مشابه) بیشتر است.)
۲۴-خرداد-۱۳۹۴, ۰۸:۱۱:۴۵
سلام
خوبین دوستان؟
دلم براتون تنگ شده بود :)
بنظرتون اینورتری هست که ولتاژ ورودیش بیشتر از 24 ولت باشه؟ (همون 24 ولت راحت پیدا میشه؟)
خوبین دوستان؟
دلم براتون تنگ شده بود :)
بنظرتون اینورتری هست که ولتاژ ورودیش بیشتر از 24 ولت باشه؟ (همون 24 ولت راحت پیدا میشه؟)
۰۵-تير-۱۳۹۴, ۰۴:۵۵:۱۴
درود
از نزدیک اینورترهای 48 ولتی در ایران دیدم البته حدود 10 - 15 سال پیش بود. برای کارهای تجاری و منازل مناسب بود. البته دیگه اسمش UPS بود. اندازه یک ترانس جوشکاری بود 5 KVA توان خروجیش بود.
فکر کنم الان 60 و72 ولتی هم باشد.
از نزدیک اینورترهای 48 ولتی در ایران دیدم البته حدود 10 - 15 سال پیش بود. برای کارهای تجاری و منازل مناسب بود. البته دیگه اسمش UPS بود. اندازه یک ترانس جوشکاری بود 5 KVA توان خروجیش بود.
فکر کنم الان 60 و72 ولتی هم باشد.