ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تهیه هاست
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام بردوستان یه سوال داشتم آیا کسی هسته که بدونه کسانی هاست میفروشن از کجا خودشون هاست میگیرن ؟و چقدر هزینه میکنن؟ماهیانه چند سالیانه چند؟آخه کسانی هاست دارن ازشون میپرسم فقط میگن سرور امریکا انگلیس هندو...هرکسی یه چیزی میگه ولی ادرس اون سایت که ازش میگیرن نمیدن ویا چجوری ازشون هاست خریداری کردن و... نمیدونم یه جورایی مثل سئو میمونه که اگر کسی بلد باشه حاضر نمیشه به بقیه یاد بده اگر کسی در زمین فروش هاست و دومین اطلاعاتی داره و درتوانش هسته مارو راهنمایی کنه ممنون میشم نمیخوام نمایندگی از سایت هایی که خودشون نمایندگی هستن بگیرم چون مطمنن قیمت ها دوبرابره برحال اگر کسی پیدا شد کمکم کنه در این مورد هر چی اطلاعات داره بگه
و اگر از نظر مدیرا این سوال اشکال نداره تو تاپیک جدا گانه باشه خواهشن خودشون تو تاپیک جداگانه انتقال بدن
عجب کسی درمورد هاست چیزی نمیدونست!
خب تاپیکی برای سوالات html هسته؟کسی هسته که جواب بده؟
خب شما از ایرونی ها بگیری یه امتیاز پشتیبانی فارسی داری و اینکه راحت تر میشه آدم وار تر ها رو تشخیص داد!
خب بالاترین سطح یه هاستینگ میشه دیتاسنتر! که فک نکنم اونا هاست بفروشن!!. اینا تقسیم میشه(cocolation ، rack , dedicated , semidedicated , vps , reseller ) که آخرش میرسه به hosting یا shared hosting فک کنم. این دو تا سایت همه چی میفروشن : iweb.com www.leaseweb.com البته قیمت ها و طرح ها زیادن http://www.hostmonster.com/ http://www.hosting24.com/ http://byethost.com/ http://www.arvixe.com/ http://www.hostgator.com/ و .........
هر چی بگردی بیشتر میاد. یکی رو پیدا کن تجربه داشته باشه که بعدا گیر نکنی.( 1nafar رو hosting24 کار کرده بود یه وقتایی فک کنم )
آقا هادی هم فک کنم ( hostmonster بود که یه بار سایت رو بست نه؟ )
دوست من شما هاست می خوای یا می خوای بدونی این فضا رو فروشنده ها از کجا میارن
اگه هاست می خوای بهتره یه سری به سایت های بالا بزنی و www.gigfa.com ولی اگه می خوای خودت یک فروشنده هاست باشی یه چیز دیگست با ید از ارائه دهنده این هاست در فلان کشور نمایندگی دریافت کنی
ولی دوست عزیز ایرانی ها هاست گرون میدن و به صرف نیسته وضمنن من سی پنل میخوام که ایران تحریمه چون بیشترین فروش تو سی پنل هسته و ضمنن من میخوام خودم فروشنده هاست بشم
و ضمنن ادم با تجربه ها خیلی کم تو این جور زمینه ها پیدا میشه که اطلاعاتشو بهم بدن از 1000 نفر یکی!!که تا حالا موفق نشدم کسی رو پیدا کنم
بابت ادرس ها هم ممنون یه سر بزنم ببینم چی میشه
دوست عزیز h0x00i من میخوام خودم فروشنده هاست بشم
ما فعلا داریم از iweb سرور می گیریم
برای یه vps حداقل ماهیانه باید ۳۰۰۰۰ هزینه کنی برای سرور حداقل ۱۰۰۰۰۰ ولی مشکل هزینش نیست
بحث پشتیبانی و امنیتش خیلی مهم تره اگه لینوکس بلد نیستی اصلا این کارو نکن
و cpanel ما فعلا داریم و داریم استفاده می کنیم ولی خودت مگه نمی گی ایران تحریمه؟ مگه خودت تو ایران زندگی نمی کنی؟ پس اگه بقیه نمی تونن بگیرن که حرفه ای ترن شما هم نمی تونی Biggrin
نقل قول: برای یه vps حداقل ماهیانه باید ۳۰۰۰۰ هزینه کنی برای سرور حداقل ۱۰۰۰۰۰ ولی مشکل هزینش نیست
این قیمتا به تومنه؟
راستی این vpsچیه؟
جدیدا من هر سایت بزرگی رو میبینم دنبال vpsمیگردن
مگه همین هاستای معمولی چه مشکلی دارن؟
در ضمن کامپیوتر های سرور همیشه باید آنلاین باشن؟

در ست دوست من .اگه شما میخوای یک فرشنده هاست باشی بهترین راه در ایران گرفتن نمایندگی از کشور های خارجی واگر نه باید هزینه های میلیونی برا راه اندازی شبکه داخلی و ماهوارای انجام بدی
خب هادی جان حرفه ای تر از من مگه قبلا چه کسی بودن مگه ریس جمهور بودن؟اصلا بحث این نیست حالا هادی شما چه راهی پیشنهاد میکنی؟ضمنن نمیشه که از سایت های ایرانی که خودشون نمایندگی جایی دگه هستن نمایندگی بگیرم چون مثل این میمونه یه نفر بخواد مغازه بزنه بره جنساشو از یه مغازه دگه بخره درصورتی باید از عمده فروشی بخره خب حالا شما راه پیشنهادیتون چی؟

مهرداد جان دلیل اینکه سایت های بزرگ دنبال vps هستن فکر کنم اینه چون سایت های بزرگ محتویات زیادی و بازدید زیادی دارن فشار زیادی روی سرور میارن که بنابراین هاست های معمولی بدرشون نمیخور مخصوصا" سایتی های آپلودسنتز که چون از حجم زیاد و فشار خیلی بالایی رو سرور میارن باید vps بخرن که vps یعنی سرور مجازی
سرور های مجازی یا وی پی اس به کامپیوتر راه دوری گفته می شود که در تعریف و معنی و امکانات و ابزار همانند سرور های اختصاصی است . به زبان ساده فرق یک سرور اختصاصی و مجازی در کیفیت خدمات است نه کمیت و امکانات .

سرور مجازی یک تکنولوژی در مدیریت سخت افزار و عامل شبیه سازی یک سرور واقعیست . در واقع نوعی صرفه جوئی سخت افزاریست . پس از تعریف سرور مجازی در ادامه ما دلیل پیدایش و پیشرفت این تکنولوژی را مورد بحث قرار خواهیم داد .

اصولآ یک سرور برای ارائه سرویسی در اینترنت محیا می شود و آنچه برای مدیران سرور اهمیت بسیار دارد بحث هزینه و کیفیت است و اینجاست که استفاده از سرور مجازی به کمک شما می آید . مدیران می دانند یک سرور اختصاصی تمام ظرفیت و انرژی خود را صرف سرویس شما خواهد کرد و در بیشتر موارد بخش عظیمی از این انرژی بلا استفاده می ماند . برای آماده سازی یک سرور اختصاصی احتیاج به خرید سخت افزاری ، آماده سازی پورت اینترنت و تهیه برق با وضعیت پایدار است . بنابر این هیچ سروری که شرایط مناسبی داشته باشد ارزان نیست . وقتی شما چندین سرور دارید هزینه زیادی متحمل شده اید و در فکر رقابت با رقبا نیز هستید یا می خواهید سرویسی کاملا مجزا از سیستم عامل سرور اصلی داشته باشید و یا سرویس های شما در ابعاد کوچک سخت افزاری نیز قابل اجراست بی شک به سراغ سرور مجازی خواهید رفت . وقتی یک سرور اختصاصی را آنالیز می کنید به این نکات دقت کنید تا بیشتر متوجه از دست رفتن انرژی باشید . میانگین فضای خالی و بدون استفاده هارد ،سی پی یو ، رم و پورت اینترنت را محاسبه کنید . تصور برخی از مدیران این است که استفاده از مجازی سازی کیفیت مناسبی ندارد اما در ابعاد بزرگ دقیقآ عکس این موضوع ثابت شده . یعنی با استفاده از یک سرور بزرگ تر می توان توان سخت افزاری بیشتری در اختیار یک سرور مجازی قرار داد و نتیجه کیفیتی بهتر با هزینه کمتر خواهد بود .
شما دنبال پلن های Reseller باش. تو همون iweb میتونی نمونهش رو ببینی، و توی اکثر لینک هایی که قبلا دادم. و سایت های ایرونی هم.
(vps به صورت خلاصه، یه سرور مجازیه. یعنی یه سرور واقعی که با نرم افزار تکه تکه ش میکنن. مزیتش: هزینه کم(نسبت به سرور واقعی). دسترسی ریشه(عین یه کامپیوتر دست خودته دیگه). تضمین منابع ( CPU و RAM ) . چون توی یه هاست عادی ( Shared host ) ، منابع بین مشتری ها تقسیم شده بنابراین اگه یه نفر cpu رو 100% مصرف کنه چیزی به بقیه نمیرسه.(مثل کاری که من میکنم Biggrin )
ببین بستگی به حجم فروش داره شما وقتی ماهی یه دونه کیک می فروشی از کارخونه اصلی که نمی ری کیک بخری عمده فروش هم بهت کیک نمی ده باید بری از یه مغازه دار معمولی بخری اگه در حد کارتون شد می ری سراغ عمده فروش اگه در حد کامیون شد می ری سراغ کارخونه
برای هاستینگ مهم ترین چیز پشتیبانی به شرطی که بتونی بفروشی ها اگه لینوکس بلدی یه VPS بگیر اگه بلد نیستی یه نمایندگی بگیر
اگه لینوکس بلد نیستی به یه نفر sysadmin نیاز داری یه نفر حرفه ای که از تو خونشون سرور رو مدیریت کنه حداقل ۳۰۰۰۰۰ تومان در ماه می گیره یعنی نسبت به هزینه سرور خیلی بیشتر
البته ویندزو هم به همین منوال
الان شد؟
صفحه‌ها: 1 2