۱۶-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۳۴:۴۳
۱۷-دى-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵:۲۰
(۱۶-دى-۱۳۹۰, ۲۱:۰۵:۴۴)sahar2000 نوشته است: [ -> ]بچه ها من یه پروژه میخام برنامشو درست کردم حالا میخاستم ببینم چطوری روی برد نصب کنم
پروژه با میکرو و ال سی دی
سلام اگر ال سيديتون كاراكتري هست
اينجا رو نگاه بنداز . فكر كنم مشكلت حل ميشه .
http://www.iranled.com/forum/thread-1503...#pid105001
و اگر هم گرافيكيه اينجا رو گاه كنين .
براي اينكه اون رو روي برد برد يا برد هزار سوراخ پياده كنين ، بايد اول پايه هاشو به پين هدر لحيم كنين و طبق ديتاشيت و توضيحات بالا به پايه هايي كه توي برنامه تعريف كردين به ميكرو وصل كنين.
۱۷-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۰۱:۱۳
سلام ...
یعنی چی چجوری نصب کنم.
برد چیه؟LCD چیه؟مدار چیه؟کجاش سوال داری؟
یکم واضح تر بگو.
میکرو رو مستقیم روی مدار لحیم نکنی ها!(مگه با هیتر) حتما از سوکت استفاده کن.اول سوکت رو لحیم کن و بعد میکرو رو روش نصب کن.
راستی چرا لحیم کردن سیم ها به ماژول LCD انقدر سخته؟(آخرش هم باید یک هیتر بگیرم.)
چرا توی باند ریت 110 با کلاک 1 مکاهرتز با وجود این که ارور صفره انقدر اشتباه اطلاعات رو میفرسته؟
با کامپیوتر یک چیز رو میفرستم با میکرو یک چیز دیگه میگیرم!
عجب وضیه؟هر کی توی عالم خودش سیر میکنه!
یعنی چی چجوری نصب کنم.
برد چیه؟LCD چیه؟مدار چیه؟کجاش سوال داری؟
یکم واضح تر بگو.
میکرو رو مستقیم روی مدار لحیم نکنی ها!(مگه با هیتر) حتما از سوکت استفاده کن.اول سوکت رو لحیم کن و بعد میکرو رو روش نصب کن.
راستی چرا لحیم کردن سیم ها به ماژول LCD انقدر سخته؟(آخرش هم باید یک هیتر بگیرم.)
چرا توی باند ریت 110 با کلاک 1 مکاهرتز با وجود این که ارور صفره انقدر اشتباه اطلاعات رو میفرسته؟
با کامپیوتر یک چیز رو میفرستم با میکرو یک چیز دیگه میگیرم!
عجب وضیه؟هر کی توی عالم خودش سیر میکنه!
۱۷-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۱۹:۲۳
پورت پارالل در ویندوز7 حذف شده
با اکس پی کار کنید
با اکس پی کار کنید
۰۵-اسفند-۱۳۹۰, ۲۰:۵۹:۵۵
سلام.
در Codevision وقتي مي خوام ميكرو رو پروگرام كنم فيوزبيتي كه براي serial programing enable\disable باشه رو نمي بينم !!
داستان چيه ؟
پروگرامرم هم stk200 هست ، دكمه ي reset micro اش كه كار كرد ، احتمالا ارتباط برقرارهه ، اما جرات نكردم پروگرامش كنم ، به اين علت كه فيوز بيت بالايي رو توش نديدم ... !
ممنون مي شم سريع خبرشو برسونيد.
پيشاپيش ممنون ...
موفق باشيد.
يا علي.
در Codevision وقتي مي خوام ميكرو رو پروگرام كنم فيوزبيتي كه براي serial programing enable\disable باشه رو نمي بينم !!
داستان چيه ؟
پروگرامرم هم stk200 هست ، دكمه ي reset micro اش كه كار كرد ، احتمالا ارتباط برقرارهه ، اما جرات نكردم پروگرامش كنم ، به اين علت كه فيوز بيت بالايي رو توش نديدم ... !
ممنون مي شم سريع خبرشو برسونيد.
پيشاپيش ممنون ...
موفق باشيد.
يا علي.
۰۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۳:۱۸:۱۹
جواب كه نداديد .....!
اما كارم رو انجام دادم ، نمي دونم چرا اون فيوز بيت نيست ، چند جا ديگه هم نگا كردم ، نبود ، اما گويا به صورت پيشفرض فعال هست ، منم فيوز بيت هاي ميكرو رو كه قبلا با بسكام پروگرام كردهه بودم توش خوندم و ديدم داستان از چه قرار هه ...
خلاصه تجربه ي خوبي بود
موفق باشيد.
يا علي.
اما كارم رو انجام دادم ، نمي دونم چرا اون فيوز بيت نيست ، چند جا ديگه هم نگا كردم ، نبود ، اما گويا به صورت پيشفرض فعال هست ، منم فيوز بيت هاي ميكرو رو كه قبلا با بسكام پروگرام كردهه بودم توش خوندم و ديدم داستان از چه قرار هه ...
خلاصه تجربه ي خوبي بود
موفق باشيد.
يا علي.
۰۳-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۲۱:۱۲:۴۵
سلام.
اگر از تايمر2 در atmega16 براي شمارش بخوام استفاده كنم ، بايد پالس خارجي رو به كدوم پايه از ميكرو بدم ؟!
T0 , T1 كه هست ، اما T2 رويت نشد !!
پيشاپيش ممنون از جواب هاتون ...
اگر از تايمر2 در atmega16 براي شمارش بخوام استفاده كنم ، بايد پالس خارجي رو به كدوم پايه از ميكرو بدم ؟!
T0 , T1 كه هست ، اما T2 رويت نشد !!
پيشاپيش ممنون از جواب هاتون ...
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۵۰:۴۵
ورودیش میشه TOSC1. بیشتر برای زمانی استفاده میشه که ما از کریستال دوم برای شمارش زمان یا همان ساعت استفاده میکنیم.
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۴:۱۹:۴۷
(۱۷-دى-۱۳۹۰, ۲۲:۱۹:۲۳)abbasalifix نوشته است: [ -> ]پورت پارالل در ویندوز7 حذف شدهمن هم نتونستم پروت پارالل رو در ویندوز7 64Bit راه اندازی کنم.
با اکس پی کار کنید
LPT حذف نشده چون در Device Manger همچنان شناخته میشه. با ویندوز7 32bit آزمایش نکردم و فکر نمیکنم مشکلی باشه. احتمالا مشکل از آدرس های درایور که در 64bit تغییر کرده.
با VMware که ویندوز XP داشت و روی ویندوز 64bit 7 نصب بود تونستم به پورت LPT دسترسی پیدا کنم. پس حتما راه حلی داره اگر کسی راهش رو پیدا کرد ممنون میشم بگه.
۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۲۲
(۱۷-دى-۱۳۸۹, ۲۲:۳۷:۵۳)h0x00i نوشته است: [ -> ]پیشنهاد خوبی
_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_
من یک پرگرامر جدیدا خریدم مدل STK200/300 از دو راه پرگرامر میکنه هم پورت پرینتر هم usb ولی وقتی میخوام با usb پرگرام کنم پرگرامر نمیشناسه راه اندازشم نصب کردم از نرم افزار eXtreme Burner - AVR استفاده میکنم سیستم عامل من seven، نمی دونم مشکلش چی
سلام.
منم از این پروگرامر ها داشتم.با ویندوز xp و seven 32bit خوب جواب داد اما با ویندوز seve 64 bit و eight 64bit مشکل داشت.اما درستش کردم.
شما اگه بخوای درستش کنی باید بری تو دیسک درایورش فایل dseo13b باز کن و خودش راهنمایی به زبان فارسی انجام داده.اگه این نرمافزار و راهنمای فارسیشی نداری من اینجا آپلودش کردم.
موفق باشید
۰۹-مرداد-۱۳۹۱, ۲۲:۲۶:۳۹
سلام دیگه کدویژن داره خلم می کنه صبح تا حالا الاف شدم من یه کار ساده می خوام بکنم از یک پروت حالتشو بخونم و به یک پرت دیگه بدم بعد از تنظیم پایه ها و این قصه ها من این هارو ازمایش کردم کامپایلر ارور نمیده ها فقط در عمل کار نمی کنه!
جالب اینه که اگه مقدار عددی بهشون بدم کار می کنن!
کد:
PORTA=PORTB;
یا
PORTA.0=PORTB.0;
یا
PINA.0=PINB.0;
یا
PINA=PINB;
یا
...