ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلامم

یه مدار شمارنده ی سه رقمی دارم با آی سی های 7447و امثالش طرراحی میکنم که اکثر گیت ها توش باشه مدارشو سراغ دارین؟

ینی 0 تا 999 بشماره بعد با زدن یه کلید دوباره ریسیت بشه

کـــ ــــــــ ـــــــــ ــــــ ـــــمـــــــــ ــــــــــ ــــ ــــک ...
سلام
چطورین ؟
بازم یه سوال
من میخوام اعداد رو جدا کنم لطف به مثال زیر توجه کنید .
مثلا در یک قسمت برنامه من این عدد رو دارم 0123456 ولی میخوام این اعداد رو جدا کنم و هرکدوم بشن یک متغیر
راه حلی وجود داره با بیسیک اینکارو کنم ؟
بعد از کامپایل نمیتونی متغیر ایحاد کنی؛ باید قبل از کامپایل بدونی چه اندازه متغبر لازم داری..

در نتیحه قبل از اینکه کامپایل کنی برنامه‌ات رو یه آرایه باید تعریف کنی؛ و بعدا میتونی هر کدوم از اون اعداد رو جدا کنی و به اعضای آرایه نسبت بدی..
بعد از اینکه ریختم رو میکرو با کیپد قراره اعدادو وارد کنم (نقشه عوض شد ) . چطور میتونم یه سری اعدادو ذخیره کنم تو ایپرام ؟
سلام دوستان یه سوال خیلی خیلی ابتدایی دارم
کلا کلاک تو میکرو یعنی چی و چه کاربردی داره؟
سلام
کلی بخوایم بگیم یعنی سرعت اجرای دستوراتت. و کلی تر کلاک نباشه میکرو هم زنده نیست. دقیقا عین اون نوار قلب که بالا و پایین میشه :-)
سلام .
یه سوالی داشتم .
شما فرض کنین یه مداری هست که تو اون از چند تا ایسی L293(یاهمون درایور متور) استفاده شده وبه هر یک ازاین درایور متور ها 2متور دی سی وصل هست حالا اگه بخوایم همه ی متور ها روشن بشه وبا سرعت اخر کار کنه باید به هر یک از درایور متور ها تغزیه ی 12ولت جدا گانه بدیم یا روشی هست که بشه با یه باتری12ولت این کار رو کرد.
سلام

سوالتون رو واضح تر بگید

منظورتون از تغذیه همون پایه های 4 و 8 l298 هست؟
اصل مطلب اینه که من یه مدار ساختم که توش از5تاL293Dاستفاده کردم .
هر L293Dبرای این که بتونه کار کنه باید به پایه یgndوvssاون 5ولت بدی .
وبرای اینکه ولتاژمورد نیاز متور ها رو تامین کنه بایدبه پایه یvsآیسی ولتاژی رو که میخوای متورت با اون ولتاژکار بکنه رو بدی تا اینجا مفهومه
حالا من میخوام بدونم که ایا اگه به یک دو نه ازاین ایسی 2متور 12ولت وصل بشه ومن به اون پایه یvs ایسی ولتاژ12رو بدم وهر دو متوررو روشن کنم ایا هر دو متور با سرعت اخر کار میکنن یا نه؟
وسوال دومم اینه که اگه 5تا L293Dداشته باشیم وبه هرکدوم 2تا متور 12ولت وصل کنیم میشه با یک باتری 12ولت کاری کردکه همه ی اون متور ها با آخرین سرعت کار کنن؟؟؟؟ یا اینکه نه برای این کار
من بایدبه  هرکدوم از پایه های
vs این ایسی هاولتاژ 12جدا گونه  بدم؟؟؟؟
سلام

نه اگه باتریت جریان دهی خوبی داشته باشه می تونی همه روی بصورت موازی ببندی مشکلی نیست اینم که با اخرین سرعت کار کنه خوب به ورودی هاش بستگی داره
سلام به همگی
اینجا چرا اینقد ساکته  ):
واسه اینکه اینجارو یکمی شلوغش کنم یه سوال میپرسم>>>
یه جایی خوندم که نباید به پایه ی بیس ترانزیستور به صورت مستقیم جریان وصل بشه چون باعث اتصال کوتاه میشه
وباید متناسب با مدارمون واسش یه مقاومت بزاریم که ازاتصال کوتاه جلوگیری کنه
حالا سوالم اینه که معیارانتخاب مقاومت برای پایه ی بیس ترانزیستور چیه ؟  (فرمولی چیزی نداره)؟
چاکر همه ی اونایی که میتونن جواب بدن ولی حوصلشو ندارن :looti:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9