ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چت باکس میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
اینجا چت باکس میکرو هست و سوال شما ربطی به میکرو نداره، درسته؟
نباید اینکار رو کرد چون به ترانزیستور فشار می یاد و بعد از مدتی مشکل دار می شه.
بستگی داره چه کاربردی مدنظرتون باشه. اگر منظورتون سوئیچینگ هست ، و ترانزیستور معمولی مثل 2n2222 ، یه مقدار 1K ، 2.2K , ... اهم مناسب هست. محاسبات خاصی نداره ... .

موفق باشید.
سلام

اساتید ببخشید مثل این که پروگرامر من مشکلی پیدا کرده خواهشا ببینیذ مشکل از اونه یا سیستم یا میکرو؟چون به میکرو اعتماد ندارم  Biggrin

الان با progisp میزنم فیوزبیت ها رو بخونه همشو صفر نشون میده درستشون میکنم میزنم اعمال شه وقتی دوباره می خونم باز همشونو صفر نشون میده!
میکرو هم گرم میشه!

باتشکر
سلام.

شما با یه میکرو دیگه هم امتحان کنید. احتمالا میکرو مشکل دار شده ...
برای منم یه بار اتفاقی پیش اومده بود که فیوزبیت ها قاطی شده بود و هر چی تنظیمش می کردم و پروگرام می کردم، بعد که دوباره وصل می کردم و چک می کردم، فیوزبیتاش عشقی یه چیز دیگه بود و سر کریستال خارجی و ... هم بدون کریستال گیر نمی کرد و کلا کارش تمام شده بود.
حتی فکر کنم ریست سخت افزاری که با ولتاژ بالاست هم روش امتحان کردم و درست نشد.

به عنوان یه تجربهی عجیب هنوز نگه داشتمش :d
سلام
یه کم پیش میخواستم میکرو (مگا32)رو پروگرام کنم مثل اینکه فیوز بیت هاشو اشتباهی تنظیم کردم حالا پروگرامر میکرو رو نمی شناسه حالا چه خاکی بریزم روسرم؟ Biggrin
کسی نمیخواد جواب بده  ):
یادت هست فیوزبیت رو چی تنظیم کرده بودی؟
اگر می دونی چک کن چه حالتی می شه ، مثلا اگر روی کلاک خارجی به پایه ی Xtal1 سیگنال بده تا میکرو راه اندازی بشه یا اگر کریستال خارجی هست به پایه های xtal کریستا خارجی وصل کن تا میکرو راه بیفته و مجدد برو فیوزبیت ها رو تنظیم کن.
در بدترین حالت باید ریست سخت افزاری کنی که مدارش تا جایی که یادمه در سایت موجود هست.

موفق باشی.
داداش ممنون که جواب دادی ولی من یادم نیست که فیوز هارو چه جوری تنظیم کرده بودم اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بده که منظورت از سیگنال دادن چیه؟(هم با کریستال هم بدون کریستال پروگرامر میکرو رونمی شناسه)
کریستال اسلاتور مولد پالس هست_ 4 پایه هست . می تونی با میکرو و تایمر هم یه مولد پالس ایجاد کنی.
خلاصه این پالسها رو برسون به پایه ی XTAL1 میکرو و ببین میکرو راه می یفته؟ پروگرامر می شناسش؟
اگر نشد ، برو سراغ کریستال خارجی که  2 پایه هست ، اول با همین هم می تونی شروع کنی.
پایه ها رو متناظر با XTAL1 و XTAL2 بذار و یه خازن 27 یا 33 پیکو فاراد ، در همین حدود برای هر پایه بذار ، مقدارش هم مثل 8MHz یا هر چی دیگه.
مجدد امتحان کن ببین میکرو ران می شه؟ پروگرامر می شناسش؟
اگر باز هم نشد اون مدار reset سخت افزاری رو بساز و میکرو رو ریست سخت افزاری کن که به تنظیمات اولیه همه چیش برگرده.
فیوزبیتش می یاد روی 1MHz داخلی.

موفق باشی.
ُسلام دوستان
یه مشکلی واسم پیش اومده ممنون میشم کمکم کنین
یادتون هست یه ارتباط سریال بین 2میکرو ساخته بودم و باهاش 4تا متور رو با درایورمتور کنترل میکردم اون وقت درایور متورم l293 بود چون امپرخروجیش کم بود ...من هم از اول شروع کردم همون ارتباط سریال بین 2میکرو رو با l298ساختم یکی از این l298 ها 2متور رو به صورت لحظه ای کنترل میکنه(مثل بچه ی ادم کار میکنه) ولی اون یکی تا  وقتی دکمه رو تو فرستنده فشار ندادی متور ثابت ایستاده ووقتی دکمه رو فشارمیدی متور راه میوفته ولی مشکل اینجاس که وقتی دکمه رو ول میکنی متور سرعتش خیلی کم میشه ولی وای نمیسته علتش هم اینه که وقتی دکمه رو ول میکنم میکروی  گیرنده باز به اینپوت یک +5ولت وبه اینپوت 2منفی رو میده وبه اینیبل aهم یه ولتاژ خیلی کم میده وبا عث میشه متور خیلی یواش وبا سرعت کم بچرخه حالا چیکار کنم که این مشکل حل بشه
یه چیز دیگه پایه های اینپوت درایورمتور به پرت سی وصل هستن
 میکرو هم اتمگا 32هستش
به خدا کارم خیلی گیره هر کی بلده یه لطفی کنه  وبگه  مشکل چیه
 ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):  ):
نویز میگیره داداش
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9