ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تعمير فرستنده راديويي ديجيتال
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
يه فرستنده راديويي ديجيتالي دارم كه با برعكس زدن مثبت و منفي راديو سوخته.به نظر شما مي توان راديو را تعمير كرد؟راديو ساخت شركت trio مي باشد.لطفا كمك كنيد.
تشكر
(۱۸-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۲۲:۰۴)gaston نوشته است: [ -> ]سلام
يه فرستنده راديويي ديجيتالي دارم كه با برعكس زدن مثبت و منفي راديو سوخته.به نظر شما مي توان راديو را تعمير كرد؟راديو ساخت شركت trio مي باشد.لطفا كمك كنيد.
تشكر
فرستنده یا گیرنده بالاخره؟؟
مهم نیست ... قسمت پاورش سوخته ... رگولاتور داره؟؟؟ دیود هاش رو چک کن... فیوز نداره؟؟؟؟ یه عکس ازش بزار..
اگه رادیوی درست و حسابی باشه قاعدتا باید دیود پل داشته باشه!!!Amaze
شما رادیو رو تشریح کن(کالبد شکافی) بعد چند تا عکس ازش بزار 033
مطمئنی این رادیوهBiggrin
به نظر من اگر خودت تخصص نداری بهش دست نزن
قطعاتش زیاده بخوای یه قطعه رو از برد بیرون بکشی همه ممکنه اتصالی ایجاد کنی ، هم حرارت زیاد هویه ممکنه آی سی هاش شو بسوزونه ( بس که آی سی داره ) و ممکنه بردت رو هم خراب کنی

اون قطعه بزرگه احتمالا المان قدرت اصلی مدار رگولاتورشه
معلوم نیست چیه
روش چی نوشته ؟فکر کنم خود رگولاتور باشه

از اون قسمت به قبل مشکل ایجاد کرده

همون طور که دوستان گفتن پل دیودش و رگولاتورش
به نظر من خازن صافیشو هم تعویض کن
اگه ندید نظر بدیم حرفه دوستان درسته
دیوید هارو چک کن خازن صافی

یک چیزی ولتاژ از ترانس وارد میشه پس خازن صافی نداره پل دیود هم برای احتیاط اکثرا میزارن( مثبت منفی درست بزنی ) احتمالا ایراد از جای دیگست

اگه می تونی مدل رادیو بزار
عزيزان اين يك فرستنده امواج راديويي زلزله است.براي ديدن M-Series-User-Manual به آدرس زير سري بزنيد.
http://www.upload.ee/files/1039585/M-Ser...l.pdf.html
(۱۹-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۵۹:۲۳)gaston نوشته است: [ -> ]عزيزان اين يك فرستنده امواج راديويي زلزله است

چیز خیلی توپی به نظر می رسه

حیفه .... حتما به یک متخصص نشونش بده

راستی یه توضیحات مختصری دربارش می دی؟؟

هم فرستنده و هم گیرنده و نحوه نصبشون؟؟

از کجا و به چه نامی تهیشون کردی؟؟

قیمتش؟؟

خیلی برام جالبه ....

--------------------------------------------------
آرامش غنیمتی است و ترک آن خسارتی است
سلام
از كانادا وارد شده.قيمت حدود 2500000 . دارم سعي مي كنم تعميرش كنم.حدس مي زنم ديود smd سوخته باشه.ديود را تو بازار گير نياوردم.