ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روشن کردن چراغ های کیبورد با اسمبلی؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با یاد خدا
با سلام خدمت برادر های عزیز
من یه قطعه کد میخوام که با زدن کلید شیفت (فرقی نداره کدومش) یکی از چراغ های کیبود یا نام لوک یا کپس لوک روشن بشه
من در این مورد زیاد سرچ کردم هم منابع فارسی و هم انگلیسی اما هیچ کدوم از کد ها کار نکردند
برای کار با کیبورد وقفه 16 استفاده میشه
کامپایل کردم و بر روی لپ تاپ با پردازنده اینتل اجرا کردم masmنمیدونم چرا کد ها کارنکردند من کد ها رو با برنامه
بعضی از برنامه ها اجرا نمی شدند و بعضی هم خطای زیر رو نشان میدهند
Invalid win32 application
اگه کسی کدی داره که کار کنه ممنون میشم کمک کنید
سلام
جواب شما در کتاب 333 ترفند داس است ولی هرچی توی اینترنت گشتم نتونستم
کتابو پیدا کنم من 10 سال پیش این کتابو مطالعه کردم و برنامه های جالبی با اسمبلی داس
نوشتم اتفاقا روشن کردن چراغ ها هم در آن بود که خودم اجرا کردم.
دنبالش هستم به زودی پیداش می کنم.
سلام:
حتما باید چراغ صفحه کلید روشن شود.
می تونی یک کاری بکنی که کار بر هر حروفی وارد کرد، کوچک باشد، یا بزرگ.
و یا این که اعداد غیر فعال باشد و یا فعال.
با استفاده از کد هگز یا اسکی می توانی این کار ها را انجام دهید.
ممنون دوستت عزیز
اینجور که میگین کتاب مال 10 سال پیشه پس فکر نکنم به این راحتی ها گیر بیاد نمیدونم امکان داره میدان انقلاب تهران گیر بیارم؟؟؟
یا اینکه نه فقط pdf هست؟
بعد یه مشکل دیگه هم هست اینه که چجوری برنامه ها رو 32 بیت بنویسم یعنی در واقع دستورات همون دستورات اسمبلی داس باشه اما تو ویندوز هم کار کنه

ظاهرا برای روشن کردن چراغ های کیبورد از وقفه 16h و پورت بایوس 60 استفاده میشه که با تغییر بیت های محتوای ثبات al با دستورات AND و ORوضعیت چراغ ها تغییر میکنه اما مشکل اینه که نمیدونم این کار دقیقا چجوری انجام میشه
من زیاد از اسمبلی سر در نمی یارم
حالا چرا اسمبلی واسه چه کاری می خوای چرا از برنامه نویسی هایی که ساپورت 32 داره استفاده نمی کنی ؟
اگه دلیل خاصی داره ذکر کن.

ضمنا کتاب قدیمیه ولی توی بازار به راحتی پیدا میشه .
اما احتمال داره دستوراتش بقول شما توی سیستم های 32 جواب نده
چون می اون زمان روی سیستمم ویندوز نصب نمی شد مجبور بودم از داس استفاده کنم
(البته روی سیستمم ویندوز 98 بود ولی سرعت پایین بود)
غیر از این یه سری برنامه دیگم هست که جالبه بزرگ ترین برنامش مربوط به یه پیانو هست
که تقریبا 6 صفحه کتاب رو بخودش اختصاص داده در کل کتاب جالبیه ولی نمی دونم چقدر به کار شما میاد (ببخشید زیادی پر حرفی کردم از موضوع خارج شدیم)