ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشاوره در انتخاب قطعات و دستگاه های الکترونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
اولا اصلا خطر نداره فقط اگه اسید روی لباست بریزه باید با لباست خداحافظی کنی چون رنگ میگیره و پاک نمی شه

دوما برای چاپ مدار چاپی چندین روش وجود داره باید ببینی با کدم روش راحت تری (فکر کنم یک قسمت توی سایت بود که روش های چاپ مدار توضیح داده بود ولی به هر حال من کار با اتو به شما پیشنهاد می کنم هم مدار خوب در میاد هم کثیف کاری کمتر داره)

سوما برای شروع لحیم کاری بهتره از هویه 40 وات استفاده کنی برای مدار های توان پایین و IC ها .
دوست عزیز از راهنمایی که کردین ممنونم بازم از دوستان تجربه ای توصیه ای داشتن ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. من میخوام USB رو به SPI تبدیل کنم. ی جا گفته بود از آی ی FT2232 استفاده کن...میخواستم بدونم شدنیه؟ این آی سی میتونه؟؟
سلام
دوستان راجب ديود فركانسي شنيده بودم گفتن كه مي شه به جاي ديود پل تو خروجي درايور گذاشت تا جريان برگشتي رو به درايور نده
مي خواستم ببينم كسي از دوستان اطلاعاتي راجب ديود فركانسي داره كمكم كنه؟
سلام به همه دوستان
من میخواستم یه اسیلوسکوپ بگیرم میخواستم ببینم کدوم مارک با چه قیمتی بگیرم !!!
هرچی ارزون تر بهتر!!!!
کمکم کنیید؟
من یه سوال دارم.میبخشید اگه سوالم ربطی به موضوع شما نداره.

(البته اگه اشتباه نکنم فکر کنم موضوع تاپیک یه جورای با سوال منم هماهنگی داره)

شما وقتی میخواین مدار ببندین،باید ببینید کدوم قطعه تو مدار میتونه قرار بگیره و اون مدار بدون خطا کار کنه.

حالا سوال منم اینه که ،وقتی میخوایم قطعات کامپیوتر ببندیم چطوری تشخیص بدیم که مثلا CPU ،Core i7 با چه مادربردی

میخوره.اینکه کاتالوگ داره قبول.و از رویه کاتالوگ میگه Cpu فوق به چه مادربردی میخوره.

آیا از رویه چیز دیگه ای هم میشه تشخیص داد قطعات چطوری به هم میخورن در کنار هم بدون اشکال کار میکنند؟

آیا فهمیدن چنین چیزی تجربیه ؟ یا اصول علمی داره؟
تاجایی که من میدونم هر نوع سی پی یو یه شکل خاصی داره که نمیشه اشتباه بندازی تویه مادربرد
اندازه و شکل پایه هاش فرق داره
سلام دوستان، من ی آداپتور رو باز کردم... میخوام از رو مدارش کپی بگیرم همه چی اوکیه ولی با 2 تا از قطعه ها تو تشخیص نوع مشکل دارم یکیش ی چوک هست که نمیدونم چجوری میشه نوع چوک یا مدلشو فهمید دورش ی نوار زرد رنگ ب شکل عمودی و ی نوار آبی رنگ دور سیمپیچش ب طور عمودی هست و ی ماسفت که روش نوشته f1 3003s ولی هرچی میگردم دیتا شیتی، چیزی پیدا نمی کنم!
این قطعه ناشناس (ماسفت)چنتا پایه داره ؟
اینو یه نگاهی بنداز
http://pdf.datasheetcatalog.com/datashee...975_DS.pdf
سلام
من یه پروژه ای رو میخوام روش کار کنم که از میکرو8051
AT89C2051
استفاده شده، ولی متاسفانه من تاحالا با 8051 کار نکردم و زبانش رو هم بلد نیستم
بجای این میکرو از کدوم میکرو AVR میتونم استفاده کنم؟ Question
سلام
بستگی داره از چه قابلیت 8051 دارید استفاده میکنید
تو پروژه 8051 پورت سریال استفاده شده
پین ورودی خروجی شده