ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه برنامه میخوام فایل اجرایی رو به عکس inject کنه(خواهشا لازم دارم ضروریه)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به مدیران و اعضای انجمن

من یه برنامه یا سورس میخوام که مایل .exe رو به یه فایلی اینجکت کنه

ینی وقتی عکسی اجرا باز کنم فایل .exe اجرا بشه ؟

خواهشا کمک منید ممنون میشمRolleyes
سلام
این کار امکان پذیر نیست
مگر اینکه یک عکس را وارد یک فایل Exe کنید که وقتی فایل exe اجرا شد عکس مورد نظر نیز اجرا شود.
سورس اینی که میگم توی انجمن هست فقط باید سرچ کنی به این عمل میگن bind کردن ، دنبال این بگرد.
سلام دوست عزیز
اینکار شدنی نیست اگه می شد
ویروس نویسها حال می کردن و تکنولوژی ویروس نویسی پیشرفت چشمگیری می کرد.در مورد کاری که می خواهی انجام بدی بیشتر توضیح بده.شاید از راه های دیگه
بشه کمکتون کرد.
خوب اگه زحمتی نیس لینک دانلود رو واسم بذارید خواهشا
چقد سرج کردم باور کنید پیدا نشد ممنون میشم
RolleyesRolleyes
دوست عزیز تو ویندوز XP sp2 یه باگ هست که این کارو میتونی راهت توش انجام بدی یعنی فایل exe رو به هر فرمتی که میخوای در میاری
کافیه رو فایل راست کلیک کنی Rename رو بزنی بعد exe رو پاک کنیو به جاش jpg.djp رو بزنی
در ضمنآیکن فایل اجرایتون رو آیکون عکس قرار بدید که شک نکنن
این کاری که شما میگی (البته من sp2 نداشتم که تست کنم) فایل exe رو در عکس نمیریزه ... فقط پسوند فایل اجرایی رو به پسوند های اجرایی دیگه تبدیل میکنه... یعنی در آخر همون فایل exe هست که باید عکس رو توی خودش داشته باشه نه عکسی که فایل exe داشته باشه....
اما اگه آیکون رو jpg بزاری و پسوند هم jpg.djp کنی احتمال اینکه کسی شک کنه زیر 10% هستش
چنین باگی وجود نداره.
من چند وقت پیش شندیده بودم نوعی ترجان وجود داره که روی تصاویر قرار میگیره و با باز کردن عکی ترجان روی سیستم میشینه تو چنین چیزی می خوای
تروجانی نیست که رو عکس قرار بگیره
فایلهای jpg یه باگی داشتن که میشد یه فایل رو اجرا کرد توسط اونها که این بال سال 2006 پچ شده
فعلا مشابه این باگ روی فایلهای شورتکاتهای کنترل پنل هست که تو سون و ویستا هم کار میکنه که با استفاده از اون میتونین تروجانتونو به صورت dll در بیارین و شورتکاتهای کنترل پنل رو به تروجان خودتون تغییر بدین برای اجرا
http://www.exploit-db.com/exploits/14403/
نقل قول: دوست عزیز تو ویندوز XP sp2 یه باگ هست که این کارو میتونی راهت توش انجام بدی یعنی فایل exe رو به هر فرمتی که میخوای در میاری
کافیه رو فایل راست کلیک کنی Rename رو بزنی بعد exe رو پاک کنیو به جاش jpg.djp رو بزنی
در ضمنآیکن فایل اجرایتون رو آیکون عکس قرار بدید که شک نکنن

آقا جسارتا مي شه بگيد كجا نوشته اين باگ تو ويندوز XP وجود داره؟!
صفحه‌ها: 1 2