ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرعت اجرای دستورات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
میشه این راه Multithreading رو برام توضیح بدین؟
واگر کسی پیدا شد بگه چطوری اینکارو بکنم
mshtml.dll توش همون توابهی هست که شما ازش ستفاده می کنه. یعنی internet explorer استفاده می کنه. و کامپوننت webbrowser هم ازش استفاده می کنه.از لود کردن یه صفحه وب تا گرفتن elment تا مقدار دهی به property ها تا لود کردن کپتچا ها تو برنامه تا هر کار دیگه. اگر شما فقط می خوای یه rss رو لود کنی . msinet استفاده کن. و با split همه link هاتو جدا کن.همین.

برای مولتی ترد هم این تمرین خوبیه.
[attachment=5991]

منبع تمرین planetsourcecode
فقط همین قسمت برنامه که لینکارو میگیره چند لحظه هنگ میکنه و کار برنامه فقط گرفتن لینک rss نیسته بعد گرفتن لینکا ها با webbrowser روشون کار دارم که اینجا هنگ نمیکنه فقط گرفتن اون لینکا برام دردسر شده که هنگ میکنه البته چند لحظه هنگ میکنه بعد درست میشه کارشم انجام میده ولی یه برنامه خوب نباید چنین مشکلی داشته باشه
آقای ajlajlajl توضیح داد. من یه کم بیشتر توضیح میدم.تو اون خطی که داره اطلاعات رو لود می کنه. اون تابع به خاطر سنگینیه صفحه یا بودن کد های ajax یا کد های خطا داره java script یا java هنگ می کنه.این مشگل رو نمی تونی جز مولتی ترد حل کنی.

می تونی یه جورایی اگر مولتی ترد برات سخت بود بری تابعی که داره اول از همه می خوای صدا بزنی یعنی همون زمان لود کردن رو تو یه تابع بنویسی بعد آدرسش رو بگیری با addresof بعد با تابع CallWindowProc صداش کنی . من با این روش assembly رو تو vb اجرا می کنم. البته چیزی شبیه این.
سلام من یه آنتی تروجان توپ نوشتم
که در امضا من آدرس سایت هستش
به نظر من یه تروجان زمانی قوی هستش که کسی نتونه از کار بندازدش و خیلی هم سریع پخش و قابل شناسائی هم نباشه یه چی تو مایه های اکستاکسنت
که کرم جالبی هستش . من خودم یه برنامه کوچولو به نام microsoft game نوشتم که خیلی جالب پخش میشد ولی الان آنتی من همه برنامه های تروجان ایرانی و خارجی را از بین میبره و تازه نیازی به آپدیت هم نداره ... لطفا نظر یادتون نره
صفحه‌ها: 1 2