ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل تو برنامه نویسی ربات تعقیب خط (سخت افزارشو ساختم)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام..
دوست عزیز من زیاد از ربات خوشم نمیاد که نمیام تواین تایپیک ها!!! ولی
خوب...شما چند تا سنسور داری؟؟؟
8 تا!!!
شما این 8 تا رو میدی به ADC میکرو و اونور هم فرستنده داری حتما که نور برگشتیش توسط گیرنده ها دریافت بشه...
شکل چیدمان سنسورت هم مثل عدد 8 هست!!
شما میتونی بگی اگه سنسور شماره 1 که نوک هست مقدار زیاد بود رو خطه مشکی ه الان پس موتور ها با هم !!!
اگه به هر سمتی متمایل شد میگی موتور 1 آزاد و موتور 2 حرکت.. و همین طور برعکس!!!
برنامه نویسی سختی نداره!!! فقط باید محیط رو داشته باشی و بعد کار انجام بدی!!!
شما برنامه ای رو که نوشتی بزار تا برات اصلاحش کنم... یا اگه ننوشتی بگو الگوریتم کاری روباتت چه جوریه تا کمکت کنم!!!!
موفق باشی...
سلام دوست عزیز خوشحال میشم با adc برام بنویسی.
سنسورام 12 هست .
این نمایی از پورتام لینک

اینم برنامه ای که هست . البته کامل نیست اگه میتونید و زحمتی نیست برم موارد خاص مثل لوپ و سفید به سیاه و سیاه به سفید و قطع و وصل شدن خط و زیک زاک و چیزایی که میدونیدو برام اصلاح کنید و بنویسید.
اگه اینطور بشه یه دنا ازتون ممنون میشم. لینک برنامه
بهترین راه برای تو عوض کردن مدارت بهتره از یک استپ موتور استفاده کنی و زاویه چرخش موتور با در نظر گرفتن اینکه کدام سنسور on تغییر بدی اینجوری از شر pwm خلاص میشی برای خط بریده توی آخرین استاندارد مسابقات خط ها همه مستقیم بودن پس اگه هیچ سنسوری on نبود بره جلو همین برای چرخش در مسیر از سرعت بالای موتور استفاده کن قبل از اینکه سنسورها متوجه خط دوم بشن عبور کنن باری تغییر رنگ هم از این روش استفاده کن البته با c من VB خوب بلد نیستم
}()void btw
{;DDRC=0b00010000
برای سیاه

}()void btw
{;DDRC=0b11101111
برای سفید
بعد شرط یا حلقه قرار بده
(۲۵-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۳۳:۲۳)haji110 نوشته است: [ -> ]نه هنوز .
شما چه کردید . برنامه نویس قدر آشنا ندارید که کمکمون کنه.
اگه این برنامه کامل بشه خیلیا راحت میتونن تو مسابقات شرکت کنن. چون میبینم مشکل خیلیا برنامست.
دوستان دیگه که از تاپیک بازدید میکنند چیزی نمیگند.
تو این انجمن که من دیدم بچه های قدر برنامه و ... زیاده.
بیان یه کمک کنند
البته که خوشحال میشم این کارو بکنید.
برنامه هم تو پست بالایی که دادم هست.
اگه میتونید اینجا جواب بدید اگه نه برام پیام خصوصی بدید.
سنسورام هم 12 تا هست .
از پورتاشم تو پست دوم یه عکس گذاشتم.
(۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۰۹:۱۵)haji110 نوشته است: [ -> ]بفرما درستش کردم
ولی این پیچ و سیاه به سفید و لوپ و ....
درست کن ببینیم یه برنامه توپ میشه

(۲۴-دى-۱۳۸۹, ۰۸:۱۶:۵۰)awoir نوشته است: [ -> ]پیشنهاد من اینه که جواب موقعیت ها رو بریزی تو یه آرایه ( ماتریکس ) بعد با عدد های بوجود اومده با سنسور ها از آرایه مقدار برداری و بدی به خروجی .

هم حجم برنامه کللللللللللللللللللی کم میشه ، سرعت کار میره بالا و هم میتونی تو هر مسیر با یه سرعت حرکت بدی روبوتتو . که چپ نشه ، از خط خارج نشه و ...

( این رو خودم تست کردم و جواب فوق العاده گرفتم میشه گفت روش اختصاصی خودمه ) .

اگه خواستی برنامتو به این مدلتبدیل کنم ( البته همه عزیزان میتونن ) .

v.nariman@live.com
turanliam@yahoo.com
اگه میشه اینکارو کنید
جوابتونو تو بالا هم دادم ولی یه بارم با نقل قول گذاشتم.

چشم ، برنامه رو با 12 سنسور برات مینویسم ، تو اما تصمیم گیری روبوت رو به عهده خودت میزارم ، البته یکی دو مثال هم میزارم ک یاد بگیری و تصمیم روبوت رو برنامه ریزی کنی ( که مهم ترین قسمتش همینه ، البته راحته ) .
ازتون تشکر میکنم بابت زحمتی که میخواید بکشید.
با adc مینویسید دیگه نه؟
تو ارسال 13 که فرستادم یه نمونه برنامه و نمونه پرتام هست.
با ADC نه ، مورد داره . توضیح میدم .
باشه توضیح بدید که خوبه .
چون می خواستم از opamp برم adc ببندم
زیاد تکرار نمی کنم چون امتحاناست ولی تموم شد باید خوب جواب بدیدا :)
خوب امتحانا تموم شد کسی نیست کمک کنه . من یه برنامه کوچیک تو پستای قبل گذاشتم .
دوستانی که قول دادن کجان بیان دیگه :o
(۱۷-بهمن-۱۳۸۹, ۰۲:۰۴:۵۹)haji110 نوشته است: [ -> ]خوب امتحانا تموم شد کسی نیست کمک کنه . من یه برنامه کوچیک تو پستای قبل گذاشتم .
دوستانی که قول دادن کجان بیان دیگه :o

شما هنوز کارتو تموم نکردی

تا چه اندازه تو برنامه نویسی جلو رفتی
سلام من یه ربات تعقیب خط با ADC ساختم اما یه مشکل اساسی باهاش دارم.هیچ دلیلیم براش پیدا نمیکنم
از لحاظ نرم افزار 100% مطمئن هستم که برنامش درسته.وقتی ربات رو روشن میکنم موتور ها تق تق میکنن و کند کند میچرخن البته اگه اسمشو بشه گذاشت چرخش(مثل اینکه هی قطع و وصل بشن).اما وقتی دستمو میبرم سمت برد ای سی ها، موتور ها به حالت عادی میچرخن.نمیدونم مشکل از میکرو یا از l298 (درایور موتورها).لطفا کمکم کنید.
صفحه‌ها: 1 2 3