ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حذف کامپوننت ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام و خسته نباشید
حتما متوجه شدید که وقتی کامپوننتی رو نصب می کنیم و اون رو به کامپوننت های وی بی اضاف می کنیم بعد اگر فایل کامپوننت رو پاک کنیم از داخل وی بی پاک نمیشه و باعث شلوغ شدن قسمت کامپوننت ها میشه .
کسی میدونه چطور میشه اون رو از لیست کامپوننت های وی بی پاک کرد ؟
لطفا یه مقدار در مورد کامپوننت ها توضیح بدین ...
آ یا کامپوننت ها رو باید جای خاصی از سیستم قرار بدیم ؟
هنگام پکیج کردن نرم افزار و ریختن اون روی یه سیستم دیگه ، چه فایلهایی رو باید توی پکیج قرار بدیم ؟
لطفا من رو راهنمایی کنید
با تشکر
کامپوننت اگر فایلش نباشه هم پاک میشه . مشگلی نداره.اگر یه عکس بزاری ببینم مشگلت دقیق چیه بهتره.
کامپوننت هارو هرجا که رجیستر بشن از همونجا برای همه برنامه ها لود میشن. پس جاشون مهم نیست.
توی پکج هم باید به برنامت مراجعه کنی و ببینی چی استفاده کردی . هر برنا مه ای فرق داره.
(۲۰-دى-۱۳۸۹, ۱۹:۳۶:۱۶)mohamadpk نوشته است: [ -> ]کامپوننت اگر فایلش نباشه هم پاک میشه . مشگلی نداره.اگر یه عکس بزاری ببینم مشگلت دقیق چیه بهتره.
کامپوننت هارو هرجا که رجیستر بشن از همونجا برای همه برنامه ها لود میشن. پس جاشون مهم نیست.
توی پکج هم باید به برنامت مراجعه کنی و ببینی چی استفاده کردی . هر برنا مه ای فرق داره.

برای مثال من کامپوننت Light VScroll رو پاک کردم اما اون هنوز توی لیست کامپوننت ها هست !!!
اینم عکسش ...
سلام.
چون تو رجیستری ذخیره میشه و از اون جا میخونه نشون داده میشه. شما کامپوننت رو که پاک کردی یه بار سعی کن به پروژه اددش کنی تا ارور بده و بگه موجود نیست. ببین پاک میشه؟
اون فایل رجیستر شده واسه همین error میده. شما از برنامه regsvr32 برای برداشتن رجیسترش استفاده کن درست میشه.
ایـــــــــول
آقا دمت گرم ...
(پاک شد)