ايران ويج

نسخه‌ی کامل: LCD گرافیکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام من یه نرم افزار می خوام که تصویر رو به کد هگز تبدیل کنه برای نمایش روی LCD گرافیکی اگه امکان داره این نرم افزار رو برام قرار بدید
سلام تورو خدا جواب سوالامو بدید خیلی برام ضروریه
بعد یه سوال دیگه داشتم توی ال سی دی های KS108 چه جوری می شه سرعت نمایش تصاویر رو افزایش داد؟
سلام
این نرم افزار که خواستی
به این یه نگاهی بنداز
http://www.pma-online.de/en/pdf/db_ks108...-54213.pdf
سلام منظورتون از افزایش فرکانس افزایش فرکانس کریستال است؟ جز این راه راه دیگه ای برای افزایش سرعت وجود ندارد؟
ببخشید قبلیرو اشتباه فرستادم در مورد افزایش سرعت نمایش تصاویر هم میشه کمکم کنید ؟چه جوری می تونم سرعت نمایش تصاویر رو بالا ببرم؟
دقیقا میخوای چی کار کنی
می خوای تعداد فریم ها بالا بره یا سرعت فریم ها
(۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۵:۲۸:۲۱)h0x00i نوشته است: [ -> ]دقیقا میخوای چی کار کنی
می خوای تعداد فریم ها بالا بره یا سرعت فریم ها
می خوام سرعت نمایش فریم ها افزایش پیدا کنه مثلا هر تصویر 10ms طول بکشه اجرا شه می خوام بدونم با یه ال سی دیه ks0108 می شه این کار رو کرد و اگر میشه چه طوری؟

برای افزایش سرعت باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببین تو میخوای یک تصویر ویدئویی تو این lcd پخش کنی(که فکر کنم نشه) یا مجموعه ای از تصویر های که توی یک mmc هست برای اولی باید فریم های تصویر ویدئویی بالا ببری (نه زیاد) برای دومی باید فرکانس یا waite برنامه رو تغییر بدی
نه یه تصویر ویدئویی نمی خوام اجرا کنم فقط می خوام بدونم تا چه حد می توانم سرعت نمایش تصاویر رو بالا ببرم؟تا چه حد می توانم wait رو کم کنم آیا روشی برای محاسبه آن وجود دارد؟
باید میزان پاسخ دهی lcd بدونی که توی دیتا شیت lcd هست بعد میتونی بهترین زمان بدست بیاری
میشه بگید دقیقا کجای دیتاشیت به این قضیه اشاره کرده آخه من کل دیتاشت رو چند بار زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نکردم Confused

صفحه‌ها: 1 2