ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل با وب كم A4Tech
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام به همه دوستان.
وقتي كه ميخوام از توي "My computer" وب كمم رو باز كنم اين پيغام خطا رو ميده:
"Creation of video preview failed. Please check the device connection and make sure that device is not being used by another application"
تنها سر نخي كه پيدا كردم اينه كه يه LAN Connection خود به خود ساخته ميشه كه نميشه غير فعال و يا پاكش كرد. چه كنم؟
سیستم عامل ویندوز xp گاهی اقات اینجوری میشه درایور دوباره نصب کنی درست میشه
(۲۱-دى-۱۳۸۹, ۱۱:۵۰:۱۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]سیستم عامل ویندوز xp گاهی اقات اینجوری میشه درایور دوباره نصب کنی درست میشه

تا بحال چندين بار اين كار رو كردم ولي درست نشد. در ضمن "LAN Connection" اضافه شده از "Microsoft TV/Video Connection" استفاده ميكنه.
من یدونه وب کم از همین مارک دارم ، مثل بچه آدم هم کار میکنه
ممکنه درایورش را داری اشتباه نصب میکنی ، یا 1درصد احتمال میدم با یک دیوایس دیگه قاطی کرده ، اللحساب تمام دیوایس های lan که میگی باهاش قاطی میکنه را از سیستم جدا کن ( اگر آنبورد هست ، توی ستاپ سیستم دیزیبل کن ) و یک تست بزن
(۲۱-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۱۴:۴۷)joker نوشته است: [ -> ]من یدونه وب کم از همین مارک دارم ، مثل بچه آدم هم کار میکنه
ممکنه درایورش را داری اشتباه نصب میکنی ، یا 1درصد احتمال میدم با یک دیوایس دیگه قاطی کرده ، اللحساب تمام دیوایس های lan که میگی باهاش قاطی میکنه را از سیستم جدا کن ( اگر آنبورد هست ، توی ستاپ سیستم دیزیبل کن ) و یک تست بزن

خودم خيلي وقته كه از اين وب كم استفاده ميكنم؛ تازگي اينطور شد. ولي پيشنهادي كه گفتي رو انجام دادم. همون 1 درصد كار خودشو كرده بود!!!
با اتصال مودم ADSL قاطي كرده بود. البته الآن تصويري كه داره برعكس شده، ولي همين كه مشخص شده ايراد از كجاست ديگه حله. باز هم ممنون.
من یه مشکل دیگه دارم با این وب کم
موقع نصب درایور plug-in device میگه در صورتی که من usb رو وصل کردم هر کاری می کنم نصب نمیشه لطفا راهنمایی کنید.