ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال مهم درباره Web Browser
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگي. خسته نباشيد! Biggrin
يك سوال مهم دارم كه جوابش خيلي پر كاربرده!
سوال : من ميخوام در وي بي سورس يك صفحه اينترنتي رو بگيرم و تمام عنوان ها رو بريزم تو يك ليست باكس . منظورم از عنوان مثل كلمه "گوگل" در كد زير هست.
يعني ميخوام آدرسش با عنوانش تو تكست باكس يا ليست باكس نمايش داده بشه.
کد:
><br><span class="S">»</span><a href="http://google.com" target="_blank" >گوگل</a><br>
دوستان از اين كد شايد خيلي جاها بشه استفاده كرد مثلا ساخت يك خبر خوان يا ...
از هر كسي كه كدي يا روشي تو آستينش داره خواهش ميكنم بده بياد! لطفاWhistle
شما روش هایی زیادی جلو پات هست. با winsock یا msinet صفحه رو لود کن بعد split کن. با mshtml هم می تونی صفحه رو لود کنی . بعد همه tag های a رو خوای با getElementbyTag و بعد propertye لینکش رو یعنی href رو بگیری و propertye نوشتش رو یعنی outerhtml رو هم بگیری همین.
این رو یادم رفت property رو با attr میگیرن همین.
(۲۱-دى-۱۳۸۹, ۰۲:۵۵:۵۸)mohamadpk نوشته است: [ -> ]شما روش هایی زیادی جلو پات هست. با winsock یا msinet صفحه رو لود کن بعد split کن. با mshtml هم می تونی صفحه رو لود کنی . بعد همه tag های a رو خوای با getElementbyTag و بعد propertye لینکش رو یعنی href رو بگیری و propertye نوشتش رو یعنی outerhtml رو هم بگیری همین.
این رو یادم رفت property رو با attr میگیرن همین.

ممنون دوست عزيز . ولي ...
شما فكر نميكني بنده يكم هنگ ميكنم؟ اگر ميشه يك كد ساده هم مثال بزنيد تا كاملا بفهمم!
با تشكر
تو انجمن کد زیاد هست. یکیش travian s spammer که من گذاشتم. بورو اون رو دانلود کن کار با mshtml رو یاد می گیری.