با عرض سلام و وقت به خیر خدمت کاربران عزیز و گرامی
به اطلاع میرساند که نسخه دمو از پروتکتور حفاظ - نگارش دوم در پیوست زیر در اختیار کاربران عزیز قرار میگیرد تا آن دسته از کاربرانی که تمایل به بررسی امکانات پروتکتور را دارند نسبت به بررسی امکانات و مسایل و ایرادات احتمالی آن اقدام نمایند.
معماری این نسخه از پروتکتور کاملا" با نسخه 1.0 آن متفاوت بوده و تمامی مسایلی از قبیل کاهش سرعت اجرا و ... همگی حل شده اند.
دریافت نسخه دمو
دوست عزیز من این فایل را نمیتونم با حفاظ پروتکت کنم بعد از پروتکت فقط پیغام دمو ظاهر میشود
اقا دیروز یه تاپیک در مورد حفاظ توی برنامه نویس دیدم یکی خیلی شاکی شده بود :) میگفت 20 روزه فرستادینش دنبال نخود سیاه ، قضیه چی بود :)
یه نرم افزار نباید تا کامل نشده دست مردم بره. البته خود من هم از این کارا کردم ها.
ولی کلا باید از نرم افزار ایرانی حمایت کرد. نه اینکه اینطوری بهش حمله کرد.
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۵۴:۱۵)joker نوشته است: [ -> ]اقا دیروز یه تاپیک در مورد حفاظ توی برنامه نویس دیدم یکی خیلی شاکی شده بود :) میگفت 20 روزه فرستادینش دنبال نخود سیاه ، قضیه چی بود :)
والا این آقای مازیار دلش خیلی پر بود نمیدونم پست هاش رو خوندید یا نه معلوم نبود میخواست به چی گیر بده ، از یه طرف از تخفیف شاکی بود ، از طرفی میگفت به یکی ابزار دادی به من ندادی ( جل الخالق ) ؛ بعد هم از ناسازگاری شکایت کرد و اینا که جوابش رو دادم ولی متاسفانه وقتی کسی نخواد ببینه نمیبینه ، نسخه 2 رو هم براش ارسال کردم ولی جواب نمیده حالا بعد از یک ماه دوباره میخواد بیاد پست بده که آقا نسخه 2 پس چی شد.
واقعا" بعضی از این برادرها آدم و بیچاره میکنن.
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۴۸:۰۳)civilmans نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من این فایل را نمیتونم با حفاظ پروتکت کنم بعد از پروتکت فقط پیغام دمو ظاهر میشود
با سلام
این فایل به نظر میاد چون IAT مشابه راه انداز حفاظ رو داره دچار اختلال میشه.
البته خود بنده تست کردم و مشکلی نداشت ، اگر امکانش هست براتون مراحل کارتون رو توضیح بفرمائید که چه کردید و فایل محافظت شده رو هم ضمیمه کنید ، علاوه دقت کنید که هنگام محافظت از فایل آنتی ویروس خودتون رو خاموش کنید.
فایل محافظت شده خودم رو ضمیمه کردم.
(۲۲-دى-۱۳۸۹, ۱۰:۴۸:۰۳)civilmans نوشته است: [ -> ]دوست عزیز من این فایل را نمیتونم با حفاظ پروتکت کنم بعد از پروتکت فقط پیغام دمو ظاهر میشود
نقل قول: با سلام
این فایل به نظر میاد چون IAT مشابه راه انداز حفاظ رو داره دچار اختلال میشه.
البته خود بنده تست کردم و مشکلی نداشت ، اگر امکانش هست براتون مراحل کارتون رو توضیح بفرمائید که چه کردید و فایل محافظت شده رو هم ضمیمه کنید ، علاوه دقت کنید که هنگام محافظت از فایل آنتی ویروس خودتون رو خاموش کنید.
فایل محافظت شده خودم رو ضمیمه کردم.
سلام این یک فایل ساده است که با اسمبلی کامپایل کردم و طبق فیلم دمو عمل کردم ولی یک مسئله یک فایل 2 کیلو بایتی تبدیل میشه به یک فایل 3.2 مگابایتی ؟؟؟؟ فکر میکنم بجای پک فقط dll اینجکت میشه توش؟ با توجه به دو تابع موجود توی IAT یعنی Loadlibrary,GetProcAddress یک یا چند تا dll لود میشه که برای اجرای یک فایل 2 کیلوبایتی زمان بر شده....
ضمیمه ؟؟؟ فکر کنم یادتون رفته
بله ، فقط کد اینجکت میشه که بدون فشرده سازی هستش به همین علت هست که عرض کردم که امنیتی در بر نداره و از نسخه های Nag Removed اون استفاده نکنید.
فایل رو بنده هم محافظت کردم مشکلی نبود.
شرمنده بله فایل ضمیمه رو فراموش کردم.
لینک دانلود :
http://rapidshare.com/files/442149357/Test.rar
این پروتکتور مشکل دارد من خودم این پروتکتور را خریدم ولی چون در برنامه ام از thread یا همان نخ استفاده کردم
نتوانستم پروتکت کنم و خودشان هم گفتند نباید از نخ استفاده کنید
خلاصه در خرید این پروتکت خیلی دقت کنید من که پولم از دست رفت
دوست عزیز ، پروتکتور حفاظ خیلی وقت هست که تولید و پشتیبانی نمیشه ، لطفا" به تاریخ تاپیک دقت کنید.