۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۱۹:۲۲
۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۴۴:۳۸
دوستان چند مدت پیش داشتن در مورد lcd n96 بحث میکردن یه سر به اونجا بزن کامل توضیح دادن
۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۱۰:۱۸
به اون قسمت سر زدم ولی در مورد نحوه درایو کردن صحبتی نشده بیشتر در مورد برنامه نویسی بحث شده
۲۳-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۵۷:۱۱
چه مدل lcd مد نظرت
۲۳-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۰۰:۰۰
مدل خاصی مد نظرم نیست فقط می خوام بدونم نحوه درایو کردنشون چه جوریه یا چگونه می شود تصاویر رنگی را نمایش داد؟برای مثال راه اندازی LCD گوشی های نوکیا
۲۴-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۱۲:۲۹
سلام هر کی می تونه در مورد راه اندازی lcd رنگی کمکم کنه زودتر جواب بده خیلی عجله دارم
۲۴-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۳۰:۰۲
(۲۴-دى-۱۳۸۹, ۱۳:۱۲:۲۹)منا 2 نوشته است: [ -> ]سلام هر کی می تونه در مورد راه اندازی lcd رنگی کمکم کنه زودتر جواب بده خیلی عجله دارم
سلام مهندس
هر lcd یه کنترلر داره که ما باهاش ارتباط برقرار میکنیم.
برای مثال السیدی ان 96، کنترلرش ILI9325 هستش(البته چون با نوکیا کار نکردم نمی دونم)
اگه به دیتاشیتش نگاه کنیم می بینیم، می تونیم هم به صورت 16 بیت و هم 8 بیت و ... راه اندازیش کنیم.
البته فکر کنم 16 بیت و 8 بیت رایج تر باشه .
جمعا پین های مربوط به دیتا 16 تا هستن و چندتا هم خط کنترل داره:
Reset - RS -WR - RD - CS(chip select) - IM0
اگه یه نگاه کوچولو به دیتاشیت بندازیم می بینیم که IM0 به همراه IM1 و... وظیفه ی انتخاب mode باس دیتا رو بر عهده داره.
چون im1 =1 هست پس اگه ما im0 را صفر کنیم باس 16 بیت و اگر im0 را یک کنیم باس 8 بیت انتخاب میشه.(اینا رو از صفحه ی 10 دیتاشیت گفتم)
البته مد های دیگه به ترتیب 9 بیت / 18 بیت / SPI هستن، که زیاد دربارشون نمی دونم.
درباره ی سایرین هم به فایل زیر نگاه کنید( بغل هرکدوم توضیح نوشتم با note)
[attachment=6010]
اینم دیتاشیت کامل (چون فضا کم داشتم تو 4shared آپ کردم)
خوب اینا مربوط به سخت افزار بود. نمیدونم منظورتون اینا بود یا نه.
اینم شماتیک نحوه ی اتصال بصورت 16 بیت به میکرو:
بازم سوالی بود در خدمتم
۲۴-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۵۷:۰۰
سلام یه دنیا ممنون
فقط در مورد ان 96 مگه این ال سی دی از انواع ال سی دی های نوکیا نیست؟
هر ال سی دی رنگی نحوه راه اندازیش فرق می کنه؟
من هرچی گشتم بیشتر برنامه هایی که برای این ال سی دی ها نوشته شده بود همه بیشتر به زبان c بود با بسکام هم می شه برنامشون رو نوشت؟
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۱۶:۳۱:۰۴
نقل قول: فقط در مورد ان 96 مگه این ال سی دی از انواع ال سی دی های نوکیا نیست؟نه ، اینا مال گوشی های چینی هستند. معروف به ان 96 چینی
نقل قول: هر ال سی دی رنگی نحوه راه اندازیش فرق می کنه؟خب مربوطه به کنترلرش
کلا جالبن
نقل قول: من هرچی گشتم بیشتر برنامه هایی که برای این ال سی دی ها نوشته شده بود همه بیشتر به زبان c بود با بسکام هم می شه برنامشون رو نوشت؟مطمئن باشید که میشه.
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۱۰:۱۱
میشه در مورد نحوه راه اندازی lcd گوشی های نوکیا هم توضیحی بدید؟فقط اگه امکان داره یه زره زودتر آخه خیلی عجله دارم مرسی