۲۴-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۳۴:۴۳
صفحهها: 1 2
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۱۱:۲۴:۴۴
تا اونجا که من می دونم برای اینه که دیده بشه
چون خیلی خطرناکن و خیلی هم سخت دیده می شن
چون خیلی خطرناکن و خیلی هم سخت دیده می شن
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۱۴:۰۵:۰۳
اگه دوست عزیز دقت کنی بیشتر روی جاده ها این اجسام میزاران (شاید به خاطر عبور بعضی از محموله های ترافیکی دارای ارتفا زیاد باشه )شاید جاهایی که اتصالات سیم ها وجود داره باشه
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۱۸:۱۰:۱۵
اگه دقت کنین همه ی سیم ها این ها رو ندارند فقط اون بالایی داره. یعنی اون سه تای پایینی ندارند!
۲۵-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۲۹:۲۶
پرس پکتیو تصویر میگه این دوتا سیم بات اون یکی فاصله داره تازه من دوتا دلیل گفتم شاید اون یکی باشه
۲۷-دى-۱۳۸۹, ۲۰:۵۴:۱۱
شاید این طور باشه!
۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۰۲:۴۷:۲۸
سلام دوستان عزیز
انجمن بسیار خوب و مفیدی دارید ازتون متشکرم
این توپ ها روی شبکه برق فشار قوی نصب میشوند و دلیل اون دیده شدن سیم ها توسط هر نوع بالگرد است.
موفق باشید
انجمن بسیار خوب و مفیدی دارید ازتون متشکرم
این توپ ها روی شبکه برق فشار قوی نصب میشوند و دلیل اون دیده شدن سیم ها توسط هر نوع بالگرد است.
موفق باشید
۲۰-اسفند-۱۳۸۹, ۱۰:۳۶:۰۶
حرف اقای shami تاید میشه !
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۲۷:۰۵
دوستان عزیز سلام
من یه عضو جدید توی ایرانویچم واومدنم توی انجمن الکترونیک به خاطریادگرفتن چیزای جدید ازشماهاست.
ولی نظرمن درمورد این اشیایی که به سیمای فشارقوی وصله اینه که به احتمال زیاد یه کارایی مثل گرفتن نویزویایه علامت برای پرنده های کوچیک پروازی باشن دلیلم هم اینه که این اشیا بیشترروی جاده ها ونزدیک مناطق مسکونی به سیمهای فشارقوی وصلند.
من یه عضو جدید توی ایرانویچم واومدنم توی انجمن الکترونیک به خاطریادگرفتن چیزای جدید ازشماهاست.
ولی نظرمن درمورد این اشیایی که به سیمای فشارقوی وصله اینه که به احتمال زیاد یه کارایی مثل گرفتن نویزویایه علامت برای پرنده های کوچیک پروازی باشن دلیلم هم اینه که این اشیا بیشترروی جاده ها ونزدیک مناطق مسکونی به سیمهای فشارقوی وصلند.
۲۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۳۹:۰۳
این توپ ها برای تنظیم نیروی کشش سیم هست که در تابستان و زمستان بسیار تغییرات بالایی داره همینطور این توپی ها میتونن 5-10 متر سیم رو داخل خودشون جمع کنند که در مواقعی که سیم ها پاره میشن امکان برخورد یا زمان برخورد به زمین یا هر جای دیگه رو کم میکنن
البته اون توپ ها روی کابل های فشار قوی نیستند! روی سیم های بالای کابل هستند، اون سیم های نقش حفاظت از رعد و برق رو دارند و اون توپ های برای تعادل اون سیم ها و البته کنترل شل و سفت بودن سیم های حفاظت رو دارند و اگر دقت کرده باشین اون توپها رو فقط در محل های مهم قرار می دهند و در خارج از شهر ها و در بیابان ها از این توپ ها خبری نیست.
چرا تو خارج از شهر هم هست شاید برای اینه که هلیکوپتر بتونه اونو ببینه
اسم این توپ ها markerball هست
تمام اطلاعات پیدا شده من بود
البته اون توپ ها روی کابل های فشار قوی نیستند! روی سیم های بالای کابل هستند، اون سیم های نقش حفاظت از رعد و برق رو دارند و اون توپ های برای تعادل اون سیم ها و البته کنترل شل و سفت بودن سیم های حفاظت رو دارند و اگر دقت کرده باشین اون توپها رو فقط در محل های مهم قرار می دهند و در خارج از شهر ها و در بیابان ها از این توپ ها خبری نیست.
چرا تو خارج از شهر هم هست شاید برای اینه که هلیکوپتر بتونه اونو ببینه
اسم این توپ ها markerball هست
تمام اطلاعات پیدا شده من بود
۳۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۴:۴۷
این توپ ها چند منظوره هستن. هم هلیکوپتر ها و هم گلایدر ها و هواپیما های کوچیک کم ارتفاع موقع فرود یا پرواز باید اون ها رو ببینن.
در ضمن بقول دوستمون سیم ها رو هم توی خودشون جمع میکنن.
در ضمن بقول دوستمون سیم ها رو هم توی خودشون جمع میکنن.
صفحهها: 1 2