۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۲:۱۰
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۲۸:۵۲
ببین من یک شکلی کشیدم ولی زیاد دقیق نیست خط سیاه انگشت و قرمز لوله های هوا و سبز بند های اتصال لوله ها
با کم شدن فشار جمع میشه و با زیاد شدن باز میشه
شرمنده یکم غیر حرفه ای
با کم شدن فشار جمع میشه و با زیاد شدن باز میشه
شرمنده یکم غیر حرفه ای
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۳۲:۰۹
اما با چی میشه هوا رو کم و زیاد کرد ؟
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۳۳:۵۵
زیاد نمی دونم ولی یک سری پمپ های هوا هستن دقیق مدل و اسمشو نمیدونم
اینجا رو ببین
مثل پمپ هوای اکواریوم
اینجا رو ببین
مثل پمپ هوای اکواریوم
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۳۳:۵۸
این دستکش رو ببین مال موتور سواریه شاید بشه همچین چیزی ساخت و جای اون سیاه ها همین لوله هوا رو گذاشت
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۴۱:۲۱
اره شاید بشه ولی در نظر داشته باش این دستکس خیلی سفت و محکم و باید پمپ قوییی برای حرکتش قرار بدی این به این معنی که دستگاه بزرگ تر میشه
تا حالا دستگاه فشار سنج برای پزشکی برقیش دیدی خودش فشار تنظیم میکنه فکر کنم این بدردت بخوره
اینجا
تا حالا دستگاه فشار سنج برای پزشکی برقیش دیدی خودش فشار تنظیم میکنه فکر کنم این بدردت بخوره
اینجا
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۴۵:۵۲
خوب منظور من یه دستکش شبیه این بود
حالا میتونه نرم تر هم باشه (این دستکش هم خیلی ساده و سبک هست و شاید بشه یه چیز توی این مایه ها ساخت )
ولی این پمپ هوا رو باید چکار کرد ؟
از این شوت زن ها نمیشه استفاده کرد ؟
http://www.iranled.com/forum/Thread-%D8%B4%D9%88%D8%AA
حالا میتونه نرم تر هم باشه (این دستکش هم خیلی ساده و سبک هست و شاید بشه یه چیز توی این مایه ها ساخت )
ولی این پمپ هوا رو باید چکار کرد ؟
از این شوت زن ها نمیشه استفاده کرد ؟
http://www.iranled.com/forum/Thread-%D8%B4%D9%88%D8%AA
۲۶-دى-۱۳۸۹, ۲۳:۵۳:۲۷
این بهتر چنین چیزی هم سبکتر هم نصبش راحتر واسه تنظیم فشار یه نگاهی به لینک بالا بنداز بنظر من که شدنی باشه با یک میکرو میزان فشار تنظیم میکنی مثلا چقدر باید فشار وارد بشه که دست مشت بشه یا چقدر باید از فشار کم بشه تا دست باز بشه
(یه چیز دیگه هم همین الان یادم اومد دوربین هایی که برای پزشکی وارد بدن میشن میتونن حرکت کنن ببین تکنولوژی اونا چی از این روش هم میشه ولی بازم هوا خیلی بهتر هم از هزینه هم ساخت مدار کنترل)
(شوت زن)اره اینم یه ایده خوبی ولی باید بتونی کنترلش کنی
(یه چیز دیگه هم همین الان یادم اومد دوربین هایی که برای پزشکی وارد بدن میشن میتونن حرکت کنن ببین تکنولوژی اونا چی از این روش هم میشه ولی بازم هوا خیلی بهتر هم از هزینه هم ساخت مدار کنترل)
(شوت زن)اره اینم یه ایده خوبی ولی باید بتونی کنترلش کنی
۲۷-دى-۱۳۸۹, ۰۰:۰۲:۲۴
شوت زن خوبه ولی یکدفه فشار وارد میکنه و سرعتش خیلی زیاده و نمیتونه حرکت نرمی که من می خوام رو ایجاد کنه
۲۷-دى-۱۳۸۹, ۰۱:۲۳:۵۶
شرمنده نصفه شبي بيكاري زده به مخم دارم از خودم طرح در مي كنم!!
بهتر نيست به جاي اينكه تك تك انگشتها رو خم كنيد همه اونها رو داخل دستكشي كنيد كه مثل اين دستكش قديميا
4 تا انگشت با هم هستند و انگشت شست جدا، بعد از دوتا موتور كوچيك در پشت و كف دست براي باز و بسته كردن
چهار انگشت همزان استفاده كرد؟ انگار بخواي يه ورقه ضخيم رو لوله كني؟
بهتر نيست به جاي اينكه تك تك انگشتها رو خم كنيد همه اونها رو داخل دستكشي كنيد كه مثل اين دستكش قديميا
4 تا انگشت با هم هستند و انگشت شست جدا، بعد از دوتا موتور كوچيك در پشت و كف دست براي باز و بسته كردن
چهار انگشت همزان استفاده كرد؟ انگار بخواي يه ورقه ضخيم رو لوله كني؟
۲۷-دى-۱۳۸۹, ۰۱:۴۹:۱۴
راه های مختلفی داره ازجمله پنوماتیک یا بادی و...
اما ساده ترین راهش استفاده از سروموتور یا استپر موتور هستش ... البته زیاد هم ساده نیست ... فقط باید مکانیکت قوی باشه تا بتونی خوب طراحی کنی
یه چیزایی واست پیدا کردم , میتونی از روی این عکسها ایده بگیری
--------------------------------------------------
هیچ عضوی نیست مگر از آزار زبان شکایت دارد
اما ساده ترین راهش استفاده از سروموتور یا استپر موتور هستش ... البته زیاد هم ساده نیست ... فقط باید مکانیکت قوی باشه تا بتونی خوب طراحی کنی
یه چیزایی واست پیدا کردم , میتونی از روی این عکسها ایده بگیری
--------------------------------------------------
هیچ عضوی نیست مگر از آزار زبان شکایت دارد