دوستان براتون یه PDF از آموزش ساخت PCB با کمترین هزینه ممکن در خانه آماده کردم امید وارم استفاده کنید و مارو دعا کنید .
نظر یادتون نره ها در تهیه جزوه های آموزشی بیشتر مارو یاری کنید با نظراتون
ممنون .این روش اتو بود.اگه در مورد روش های دیگه مثل لمینت یا چاپ سیلک هم آموزشی داری بزار
بچه ها تو نظر سنجی شرکت کنید خودم و تحویل گرفتم خیلی خوب دادم :-))
چشم هر وقت تونستم یه مطلب خوب گیر بیارم ترجمه می کنم براتون می ذارم
دوستان این هم روش لمینت البته این کتاب دیگه کار من نیست و کار دوست خوبمون بهنام زکی زاده است دستش درد نکه
دوستان دارم یه E-book آماده میکنم یه سوال داشتمElectrical Clearance یعنی چی ؟
(۳۰-دى-۱۳۸۹, ۲۱:۰۱:۰۳)k1_elo0 نوشته است: [ -> ]دوستان دارم یه E-book آماده میکنم یه سوال داشتمElectrical Clearance یعنی چی ؟
یه معنی مثل برق ترخیص داره (مثل برق خروجی یا ترخیص برق و...)
-----------------------------------
هر که میانه روی کند فقیر نشود
آقا رسول من از یکی پرسیدم یه جورایی اون فاصله ی که باید رعایت بشه تا مثلا نویز یا تخلیه الکتریکی انجام نشه و میگن , خیلی مطمئن نیستم اون معنی شما هم درسته حالا یه سوال دیگه :
در PCB دو نوع فیبر میشه استفاده کرد : CEM-1 و FR-2
حالا اینا موادش چیه یا هر اطلاعاتی داشتید بدین مفیده
بابت جواب سریعت دمت گرم
دوستان خودم پرسیدم و خودم جواب دادم
اینم انواع فیبر ها (البته به زودی این اطلاعات و در یک کتاب الکترونیکی دیگه که دارم روش کار می کنم واسه همه دوستان ارائه میکنم) :
PCB Material
FR- Flame Retardant
FR-2 Phenolic Cotton paper
FR-3 Cotton paper and epoxy
FR-4 Woven Glass and epoxy
FR-5 Woven Glass and epoxy
FR-6 Matte Glass and epoxy
G-10 Woven glass and epoxy
CEM-1 Cotten paper and epoxy
CEM-2 Cotten paper and epoxy
CEM-3 Woven Glass and epoxy
CEM-4 Woven Glass and epoxy
CEM-5 Woven Glass and epoxy
Polyimide
دوستان یه آموزش کار با نرم افزار express pcb براتون میذارم که کار دوست خوبمون بهنام زکی زاده است . خوب این نرم افزار به دلیل free بودن میتونه خیلی خوب باشه و بسیار یادگیریش ساده است من خودم از روی help برنامه کار باهاشو یاد گرفتم امیدوارم مفید باشه .
دوستان اون مقاله ای که قولشو داده بودم با عنوان قوانین طراحی pcb آماده شده به زودی میذارمش رو سایت این فهرست مطالبه :
قرار دادن قطعات
قرار دادن مسیر تغذیه و زمین
قرار دادن مسیر سیگنال
طریقه رسم خطوطی که ازروی هم در نقشه عبور میکند
چک کردن کار
چگونه هزینه های ساخت را کاهش و امنیت کار را بالا ببریم؟
1)برد مدار چاپی یک طرفه و مواد سازنده ی آن
2) اندازه برد مدار چاپی
3) تعداد پد ها و viaها را کاهش دهید
4) کاهش تنوع اندازه قطر پد ها
5) عرض مسیر ها و فصله بین آن ها نکات نهایی که می بایست رعایت شوند
سلام دوستای خوبم اینم از کتاب الکترونیکی جدیدم در باره ی اصول و قواعد طراحی برد مدار چاپی می باشد .
امروزه نیاز به کار با PCB ها در صنعت و تجهیزات الکتریکی خانگی و حتی پروژه های دانشجویی بسیار زیاد شده است اما ندانستن قواعد طراحی باعث بروز مشکلاتی مانند جرقه زدن یا عدم کارکرد صحیح دستگاه می شود . به طور کلی قواعد انگشت شماری است که می تواند به کاربران در طراحی PCB کمک کند . این راهنمایی ها برای نرم افزار خاصی نمی باشند و یک مرور کلی بر چگونگی قرارگیری اجزای سازنده در برد مدار چاپی و چگونگی سیم کشی بین قطعات مدار می باشد.
امیدوارم مفید واقع شود .
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید و با نظراتون مرا یاری کنید .
با تشکر کیوان منوچهریان