ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواندن/نوشتن بر روی کارت مغناطیسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
(۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۳۲:۴۳)reza_manoto نوشته است: [ -> ]دستگاه کارت ریدر و انکودر ( رایتر ) در بازار موجود می باشد که خروجی usb و rs232 دارد. من خودم در حال ساخت یک مداری هستم به شرح زیر:
یک کارت خوان مگنت و یک میکرو avr و یک کارت حافظه sd رو به هم اتصال بدم به طوری که کارت مغناطیسی که از کارت خوان کشیده میشه اطلاعات موجود در نوار مغناطیسی ( هر سه تراک ) بر روی رم sd به صورت یک فایل تکست به ترتیب تراک ذخیره شود. توی برنامه نویسی avr مشکل دارم. کسی میتونه به من کمک کنه ؟Cool
کسی این و کار کرده یا می تونه کمک کنه؟
(۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۱۹:۵۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]
(۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۳۲:۴۳)reza_manoto نوشته است: [ -> ]دستگاه کارت ریدر و انکودر ( رایتر ) در بازار موجود می باشد که خروجی usb و rs232 دارد. من خودم در حال ساخت یک مداری هستم به شرح زیر:
یک کارت خوان مگنت و یک میکرو avr و یک کارت حافظه sd رو به هم اتصال بدم به طوری که کارت مغناطیسی که از کارت خوان کشیده میشه اطلاعات موجود در نوار مغناطیسی ( هر سه تراک ) بر روی رم sd به صورت یک فایل تکست به ترتیب تراک ذخیره شود. توی برنامه نویسی avr مشکل دارم. کسی میتونه به من کمک کنه ؟Cool
کسی این و کار کرده یا می تونه کمک کنه؟

این دستگاه ها تو بازار هست اما قیمتشون گرونه.شرکتهایی هم هستند که فقط به اشخاص حقوقی میفروشند.
شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید

سلام
تونستی این حرکت رو بزنی؟ 
من دستگاه دارم اگه بخوای
صفحه‌ها: 1 2