ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواندن/نوشتن بر روی کارت مغناطیسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام

چگونه اطلاعات را بر روی یک کارت مغناطیسی مثلا عابر بانک می توانم بخوانم یا تغییر دهم؟
به چه دستگاه یا آی سی هایی نیاز دارم و چگونه با Avr برنامشو بنویسم؟

ممنون
سلام دوست عزیز من یک اطلاعاتی در مورد کارت های قدی می دارم از یک صفحه مغناطیسی استفاده میشه که کد باینری روش ذخیره شده و به وسیله یک هد خوانده میشه دقیقا (01) بعد وارد میکرو میشه و به سرور اصلی ارسال میشه دیکود میشه اطلاعات از بانک داده ها برداشته میشه بعد نمایش داده میشه
درمورد برنامه AVR چیز سختی نباید باشه
به اینجا یه سر بزن

http://www.serasidis.gr/circuits/telecar...reader.htm

سلام

فکر کنم این لینکی که دادین مخصوص کارت های تلفن است.
منظورم کارت هایی یه که یک خط سیاه رنگی در پایین دارند است.

اسم این هد چیه و نحوه ارتباط او با AVR چه جوری یه؟

ممنون
هد من فقط دیدم نمی دونم اسمش چیه ولی خیلی شبیه هد نوار کاسته فقط بزرگتر
نحوه اتصال خیلی ساده ست به ازای 1 یک میشه به ازای 0 صفر بعد از یک تقویت کننده به میکرو وصل کن
تغيير اطلاعات كارتهاي اعتباري(هك)امكان داره و اگه تو گوگل سرچ كني ميتوني نقشه مدار ريدر و نرم افزار مربوط بهش رو پيدا كني اما توجه كنيد هك كردن كارتهاي اعتباري در كشورهاي خارجي يه جرم خيلي بزرگ محسوب ميشه و يه جا خوندم كه تا پانزده سال زندان واسش ميبرن ايران كه جاي خودشو داره.تازه فك كنم دستگاهاي خودپرداز بعد انجام عمليات بانكي از آخرين اطلاعات نوشته شده روي كارت يه كپي ميگيره و دفعه بعد اين اطلاعات رو با هم مقايسه ميكنه تا اگه كارت رو دستكاري كردن عمليات متوقف بشه و در نتيجه دست طرف سريع رو ميشه.
اما در مورد ساختارش عرض كنم اين كارتها يه نوار مغناطيسي دارند كه به سه قسمت تقسيم ميشن.
كه قسمتهاي 1و3 به ازاي هرميليمتر 9 بيت داره و قسمت 2 هم به ازاي هر ميليمتر3 بيت داره.كه روشون شماره حساب و اطلاعات مربوط به صاحب حساب ذخيره ميشه.
من تو اینترنت گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. اگه می شه اسم اون سنسوری که می تونه اون اطلاعات رو بخونه رو معرفی کنید.
اگر هم شد طرز ارتباط اون با AVR
اسمش که نمی دونم ولی باید هر BIT که می خونه مقدارش به میکرو ارسال می کنه و میکر انارو میشماره و نتیجه کد زخیره شده در کارت میشه برای خوندنش از adc استفاده میکندو برا شموردنش از تایمر ها
نگرد نیست گشتم نبود اینا همش انحصاریه
میخواستم بدونم چه طور میشه اطلاعات من کارت رو تغییر داد؟؟؟؟؟؟؟
دستگاه های پوز که اکثر فروشگاه ها دارن می تونه عاملی برای نفوذ تو این زمینه باشه
من اگر بتونم حتما یکی پیدا میکنم و توشو باز میکنم تا ببینم مدارشو سنسور خوندن کارتش چجوریه
چون در لحظه اول شما کارت رو میکشید و کارت توسط دستگاه خونده میشه بعد مبلغ و رمز رو میزنی و بعد دستگاه پوز شروع به شماره گیری میکنه و با بانک چک میکنه اگر رمز درست بود از حساب کسر میکنه
پس
رو کارت چیزی رایت نمیشه
دستگاه کارت ریدر و انکودر ( رایتر ) در بازار موجود می باشد که خروجی usb و rs232 دارد. من خودم در حال ساخت یک مداری هستم به شرح زیر:
یک کارت خوان مگنت و یک میکرو avr و یک کارت حافظه sd رو به هم اتصال بدم به طوری که کارت مغناطیسی که از کارت خوان کشیده میشه اطلاعات موجود در نوار مغناطیسی ( هر سه تراک ) بر روی رم sd به صورت یک فایل تکست به ترتیب تراک ذخیره شود. توی برنامه نویسی avr مشکل دارم. کسی میتونه به من کمک کنه ؟Cool
صفحه‌ها: 1 2