با سلام
دوستان ما سه فایل اجرایی داریم با نامهای
a.exe
b.exe
c.exe
ایا راهی هست که بتوان این سه برنامه را با ترتیب خاص اجرا نمود یعنی اول a اجرا بشه بعد از بسته شدن ان b اجرا بشه و بعد از بسته شدن ان c اجرا بشه و بعد از بسته شدن ان مقداری را برگرداند که ما برنامه اصلی را ببندیم
البته من با دستور shell کارهایی کردم اما باز به مشکل خوردم.
ممنون
با shell میتونید برنامه اول را اجرا کنید و برنامه اصلی پروسس a را مونیتور بکنه بعد وقتی تموم شد (توی یک تایمر ) برنامه b از برنامه اصلی و یا از برنامه a اجرا بشه تا....
با تشکر از شما دوست عزیز
اگه می شد یه نمونه سورس برایم می گذاشتی یا یه توضیح کامل تری می دادید تا حداقل یه چیزی می فهمیدیم
منتظر سایر پاسخ های شما هستم
ممنون
توضيحاتي كه جناب civilmans دادن كامل هست شما دست به كار شو هرجاش مشكل داشتي بگو تا كمكت كنيم
هرچند اگه سرچ كني مي توني سورس هاي خوبي تو اين زمينه پيدا كني مثل سورس آنتي ويروس ها
سلام
ممنون از شما
من خیلی وقت است که شروع کردم ولی مونیتور کردن برنامه را نمی توانم انجام دهم توضیحاتم را کامل می کنم
یعنی شما فرض کنید بعد از اجرا برنامه و زدن کلید run برنامه توسط دستور shell بتوانیم برنامه A.exe را اجر کرده بعدا از انجام عملیات خاص برنامه تشخیص دهد که برنامه به هر دلیلی a.exe بسته شده است و بعد از ان برنامه b.exe اجرا شود به همین ترتیب بعد از بسته شدن b.exe برنامه c.exe را اجرا نماید و.....
و در اخر برنامه یک مقدار برگشتی به ما بدهد تا بتوانیم کاری بکنیم
اگه بتونیید یه نمونه برنامه بدهید ممنون میشم
ممنون
سلام دوست دوست عزیز .
مثالی که ضمیمه کردم دقیقا چیزی هست که میخواستید .
البته راه های دیگه ای هم مانند چک کردن PID برنامه ها هم وجود داره .
موفق باشید .