سلام من یه برنامه به زبان بیسیک دارم که می خوام الگوریتمشو بنویسم ولی نمی دونوم چه جوری باید این کارو بکنم هرکی میدونه یه کمکی بکنه یه کوچولو هم عجله دارم
خب برنامه چیه؟ می خوای الگوریتم رو به صورت چارت بکشی؟
یک برنامه به زبان بیسیک است مربوط به نمایش تصاویر روی ال سی دی گرافیکی می خوام الگوریتمشو بنویسم فلو چارت نمی خوام. نمیدونم باید از کجا شروع کنم و اصلا چه جوری باید بنویسم
الگوریتم رو عموماً با فلوچارت نشون می دن ولی اگه نمی خوای از فلوچارت استفاده کنی یا باید خود برنامه رو بنویسی و بی خیال الگوریتم بشی یا باید به زبان فارسی شروع کنی به نوشتن.
مثلاً برای برنامه ای که قراره اعداد اول از یک تا 100 رو بدست بیاره:
-شروع به شمرده از 2 تا 100 می کنیم.
-به ازای هر عدد شمرده شده، باید به تمام اعداد کوچکتر از خودش تا 2 تقسیم بشه و باقی مانده بررسی بشه. اگه باقی مانده هر یک از تقسیم ها عدد 0 بود، عدد شمرده شده اول نیست ولی اگه تمام باقی مانده های بدست آمده از عملیات تقسیم غیر0 بود، عدد شمرده شده اول هست.
ممنون از راهنماییتون یعنی منظورتون این که عملکرد کل برنامرو به زبان فارسی بنویسم؟
اگه استاد دانشگاه گفته این کار رو انجام بدین، باید نموداری برین جلو!! البته خود نمودارها هم سطحهای مختلفی دارن!
ولی اگه فقط گفتن که الگوریتم برنامه رو بنویسین و خیلی هم حساس نیستن، نوشتن فارسی عملکرد برنامه کار درستیه!
درسته استادم گفتن الگوریتم برناممو بنویسم من این کار رو با فارسی نویسی انجام دادم ولی ایشون گفتن باید با بلوک دیاگرام بنویسم اینجا رو نمی دونم باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟