ايران ويج

نسخه‌ی کامل: روبات مسیریاب با پردازش تصاویر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خوب چون می خوام در تمامی مراحل تصاویر قرار بدم
این بیس کامل روبات

[attachment=6045]

دوستان اگه ایده بهتری دارن اعلام کنن ...Wink
جا پیچ برای برد کدوماشه؟
میخوای یه جوری پیش بینی که که قطعات بزرگو روی بدنه بتونی پیچ کنی
جنس بدنه از چیه؟
جنسی که پیشبینی کردم فایبرگلاس با آلمینیوم

یک طبقه دیگه به این اضافه میشه تا موتور از برد جدا بشه
شیش تا پیچ می بینی کنار سه تا سه تا کنار هم به اینا وصل میشه میاد بالا برد روی اون وصل میشه
رضا جون Biggrin
این با قسمت قرار گرفتن مدارش
فقط باطری می مونه من تجربه خوب ندارم بهتره از جه نو باطریی استفاده کنم تا بتونه 9v و جریان معادل 4A برام تولید کنه زیادم بزرگ و سنگین نباشه Wink
رضا جون Biggrin
فقط باطری می مونه من تجربه خوب ندارم بهتره از جه نو باطریی استفاده کنم تا بتونه 9v و جریان معادل 4A برام تولید کنه زیادم بزرگ و سنگین نباشه Wink
این آخرین عکس از روبات
حال می خوام برم سراغ طراحی مدار و برنامه نویسی میکرو

سلام

همین اول یه سوال اساسی :

حامد جان چطوری میخوای تصویر رو به کامپیوتر منتقل کنی؟ یه توضیح کوچولو میدین؟ این دوربینی که شما گذاشتین عکسشو، خروجیش چطوریه؟ بیسیم که نیست؟

دیشب در مورد تشخیص زاویه خط فکر می کردم. کلا راهی به ذهنتون رسید بگین تا شاید ایده ای بگیرم!

در مورد بدنه :

خیلی خوبه.البته من هیچ تجربه ای توی ساخت روبات ندارم(3 سال پیش نوریاب ساخته بودم!!! Clap )

فقط اگر دوربین به وسط بدنه وصل بشه برای نورش هم فکری بکنیدا.
هرچه نور بیشتر باشه نویزش کم تر میشه و کار پردازش راحت تر.

Happy

تصاویر بافرستنده دیجیتال ارسال میشه میاد کمپیوتر (چون از وب کم استفاده می کنم درایور باید نصب کنم)بعدش توی با vb یا c# براش برنامه می نویسیم بعد تحلیل که باید چه میزان موتورها چرخش داشده باشن به میکرو ارسال میشه و .... من الان مشکلام توی کامپیوتر واقعا
نمی دونم مطلب چیه چه جوری باید با vb یا c# ارتباط بدم...

در مورد نور هیچ مشکلی نیست از چند led با نور سفید برای روشن کردن محیط زیر روبات استفاده میشه
(۰۲-بهمن-۱۳۸۹, ۱۸:۴۵:۲۳)h0x00i نوشته است: [ -> ]رضا جون Biggrin

شرمنده در مورد باتری ها اطلاعاتم ضعیفه حامد جان
نقل قول: در مورد نور هیچ مشکلی نیست از چند led با نور سفید برای روشن کردن محیط زیر روبات استفاده میشه
ممکنه در اثر برگشت اینقدر نور زیاد باشه که دوربین همه چیو روشن ببینه
از ال ای ی های مادون قرمز میشه استفاده کرد
مثل ال ای دی هایی که دور دوربین ها مخفی یا مدار بسته میذارن
این تصویر با در نظر گرفتن جنس قطعات
وزن روبات بدون قطعات الکترونیکی 867 گرم

طول 7.9 سانتی متر
عرض 4.9 سانتی متر
ارتفا 2 سانتی نتر بدون چرخ 3 سانتی متر با چرخ

رضا جان دقیقا مشکل من حل کردی اصلا بهش فکر نکرده بودم.....
سلام
میخوای چطور تصویر وب کم رو بفرستی به سیستم
یعنی سیستمت رو میخوای روی خود روبات بذاری؟
یا بیرون و فقط پردازش کنه و به روبات بفرسته؟
اگه بخوای کنار پیست بذاریش میشه یه کاری کرد خوبم جواب میده
امااز وبکم نمیتونی استفاده کنی باید انالوگ رو به سیستم بدی بعد با وی بی تحلیلش کنی
فرستادن دستور به روبات کاری نداره میشه گفت راحت ترین قسمتشه
سخترینش ارتباط دوربین با برنامه وی بی و تحلیلشه
البته از ارم ها میشه کمک گرفت ولی من کار نکردم فعلا داریم روش کار میکنیم
ارتباط بی سیم بین دوربین و کامپیوتر قبلانم گفتم چون از وب کم استفاده می کنم درایورش روی سیستم هست پس راحت میشناسه
درمورد vb و تحلیل تصویر من اطلاعات زیادی ندارم قرار دوستان کمک کنن

برنامه روبات نوشتم ولی یکم مشکل داره حل میشه
آقا یه پیشنهاد به نظرم اگه دوربین روی روبات نباشه بهتره مثلا بالا سر اون زمینی که قراره روبات حرکت کنه باشه اینجوری برا رد شدن از موانع هم نیاز به سنسور دیگه ی نداری همون پردازش تصویر کافی البته کار دشواریه
راستی خیلی هم به فکر باتری نباشی به نظر من بهتره چون هی می خوای روباتت و تست کنی بعد وجود باتری زمان بره برا شارژش از لحاظ هزینه ی هم زیاد میشه . به نظر من یه آداپتوره DC متغیر بین 3 تا 18 ولت کافیه خیلی هم بدرد بخوره
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11