صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
اره اینم یک نظر بیشتر توی روبات های امدادگر استفاده میشد ولی یه دردسرهایی داره مثلا میزان حرکت دوربین لرزش تازه شاید چند تا خط باهم اسکن کنه اینجوری هنگ میکنه که کدوم خط دنبال کنه .....
(۰۳-بهمن-۱۳۸۹, ۱۶:۵۷:۴۲)k1_elo0 نوشته است: [ -> ]راستی خیلی هم به فکر باتری نباشی به نظر من بهتره چون هی می خوای روباتت و تست کنی بعد وجود باتری زمان بره برا شارژش از لحاظ هزینه ی هم زیاد میشه . به نظر من یه آداپتوره DC متغیر بین 3 تا 18 ولت کافیه خیلی هم بدرد بخوره
من باتری برای بعد از راه اندازی می خوام
برای تست از پاور کامپیوتر استفاده می کنم این بهتر هم جریان بالایی داره هم ولتاژ دقیق تر .......
خوب اولین مدار برای روبات طراحی کردم
از L297 و L298 برای راه اندازی استپ موتور استفاده کردم
همینطور از پرتوکل I2C برای ارتباط دهی دوسیمه با کامپیوتر و برای هماهنگی ولتاژ بین کامپیوتر و میکرو از MAX232 استفاده کردم
دوLED یکی برای روشن بودن میکرو و یک برای برای خطا
مدار تغذیه و سنسور به طور جداگانه طراحی میشه
اگه مشکلی داره از دوستان خواهش میکنم توضیح بدن برطرف کنیم
یه چیزی بگم این فقط مدار برنامه نداره ....
دوستان من به یک مشکل بر خوردم نمی تونم با pwm سرعت تنظیم کنم فرکانس خیلی بالاست من یه چیزی بین 1 تا 15 هرتز می خوام کسی پیشنهادی داره
این جور که من می دونم PWM برای موتور DC , یه جا نوشته بودی استپ موتور داری استپ موتور و با شیفت 1 انجام می دن البته یه روششه پس کاری که می کنی بین شیفتات یه delay بذار سرعتت میاد پایین
نه مهندس مدار نگاه کن من از l297 اsتفاده میکنم pwm برای پالس l297 می خوام
از l297 و l298 اینجوری راحت میشه سرعت و زاویه چرخش کنترل کرد تازه میشه دقیق فهمید موتور در چه وضعیتی هست و فقط با یک pin جهت تنظیم کرد
درست میگی من تجربش و نداشتم مرسی
حامد جان ضریب تقسیم تایمرو ببر بالا خوب
بیشترش کن
مهندس می تونی یه سورس بفرستی
اگه میشه با C نشد با بسکام
رضا جان این نشود
من یک فرکانس 1 تا 15 هرتز می خوام چی کار کنم کارم گیر افتاده بد جور
نم خوام مدار تغییر بدم این بهترین حالتi
می تونید کمک کنید.....
(من برنامه نویس خوبی نیستم)
سلام
براي دوربين ميتوني از دوربينهاي بيسيم JMK استفاده كنيد البته از وبكم يه كم گرونتره ولي خيلي جم و جور هستند و فرستنده گيرندش هم رو خودشه و ديگه نميخواد نگران ارسال تصوير باشي تازه بردشون هم خوبه.
راستي شاسي روبات رو با كدوم نرم افزار كار كردي؟
مرسی ECM-tank جان
در مورد دوربین برام قیمت مهم نیست کار کرد مهمه من مثل این دارم ولی می خوام خودم فرستند بسازم
این دوربین که شما گذاشتید تصویر انالوگ داره و به رایانه وصل نمیشه مگه با کارت کپچر ولی وب کم اینجور نیست مستقیم به کامپیوتر نسب میشه
البته در این مورد دوستان نظر بدن این بهتر یا وب کم ؟؟؟
از solidworks2010
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11