ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال نظر به بلگفا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
میشه بگید ادرسی که باید توی کد بزاریم تا صفح نظرات وبلاگ نمایش بده چیه؟
من از این مسیر استفاده کردم که دوتا اشکال داره :
اول انکه اخرین پست را نشون نمیده دوم اینکه شماره امنیتی که باید تایپ بشه را نمایش نمیده
http://ghazalak69.blogfa.com/comments/?b...zone=12642

لطفا سرعتر راهنمایی کنیدClapClap
سلام خسته نباشید دوست عزیز
این برنامه رو براتون اماده کردم که با وارد کردن ادرس وبلاگ بلاگفای مورد نظر قسمت نظرات اخرین پست پیدا میکنه نظر شما رو ارسال میکنه فقط شما کد امنیتی رو وارد میکنی اینتر میزنی وضمنن اینی که نوشتم شاید از نظر شما سرعت کم باشه که دگه خودتون با روشش اشنا میشین و میتونین بهتر از اینو بسازین موفق باشین
لینک دانلود
فکر کنم این موضوع با قوانین سایت مشگل داره.
درصورتی باقوانین مشکل داره میتونین حذفش کنین بنده بی اطلاع هستم
ببخشید کنترل ieframe.dll رو کم داره میشه برام بزارین؟
ممنون
سلام دوستان من يه اسپمر بلاگفا نوشتم ولي يك مشكل اساسي دارم و اون اينه كه مي خوام كد امنيتي صفحه نظرات بلاگفا رو توي فرم ويژوال بيسيك نشون بدم يعني تو pictureBox ، هر كاري مي كنم نمي تونم از اساتيد حرفه اي كسي هست كمك كنه.
بعد كه اسپمر آماده شد كد اون رو براي بالا بردن سطح آگاهي كاربران وبسايت ايران ويج براي دانلود مي زارم
(۲۴-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۱۴:۵۶)Behrouz3363 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من يه اسپمر بلاگفا نوشتم ولي يك مشكل اساسي دارم و اون اينه كه مي خوام كد امنيتي صفحه نظرات بلاگفا رو توي فرم ويژوال بيسيك نشون بدم يعني تو pictureBox ، هر كاري مي كنم نمي تونم از اساتيد حرفه اي كسي هست كمك كنه.
بعد كه اسپمر آماده شد كد اون رو براي بالا بردن سطح آگاهي كاربران وبسايت ايران ويج براي دانلود مي زارم

تو سورس را بزار کد امنیتی با من من میارمش تو برنامه بعد دوباره میزارمش اگر هم خواستی خصوصی بفرستش

سلام کسی میتونه کل ویژوال بیسیک رو به زبان ساده برام توی یه فایل پی دی اف آموزش بده؟؟؟؟؟؟؟؟اگر بتونید خیلی عالی میشه وممنون میشم.مرسی
دوست عزیز یه سرچ کوچولو تو گوگل میزدید بد نبود