سلام
در راستای حرفه ای کردن کار روباتیک در میان تازه کار هایی( مثل خودم) و پیش بینی طرح کلی بدنه روبات
فقط بخاطر بروبچه های ايران ويج
هرکی طرحی داره روی کاغذ یا هر فایل قابل اجرا در سیستم عامل ویندوز قرار بده ما براش تبدیل به طرح سه بعدی می کنیم (در یک مدت xxx)
به امید ایرانی سر افراز
ممنون
اگه ممکنه یه آموزشی چیزی تهیه کنید که دیگه برای هر کاری هم مزاحم شما نشیم (البته فکر کنم کمی سخت است و طراحی سه بعدی نیاز دارد ولی از اون نمونه هایی که برای ربات تشخیص خط درست کرده بودید معلومه که ارزش یادگیریش رو داره )
باشه من دوتا امتحان دارم اینا رو(گند زدم) یه آموزش سطح 1 درست میکنم بعد 2 ,....
ok
سلام دوستان
این فایل آموزش سطح یک شرمنده من نثر من جالب نیست
این آموزش فقط خواستم یه آشنایی اولیه با محیط پیدا کنید لازم بگم این تاپیک برای روباتیک پس سوال مربوط به روبات بپرسید مثلا نحوه ساخت یک بیس یا برش روی قعطعات تا جایی که بلد باشم در خدمتتون هستم در غیر این صورت اقا رسول مارو از این مکان شوت می کنه بیرون ...
یه چیزم در مورد مرحله بعد که 3 روز دیگه میزارم شاید و تنها شاید به صورت تصویری باشه اینجور بهتره هم من دیگه تایپ نمی کنم هم شما بهتر می فهمید ...
خب نظر مثبت در مورد آموزش بالا بدید نقاط قوتش بگید نقاط ضعفش که نداره رو نگین همین
دوستان به دليل حج بالاي فايل pdf از فايل word استفاده كردم قرار دادم
نمی دونم این جوری ادامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کسی چیزی فهمیده
نظر بده ببینم اصلا کسی دوست داره ادامه بدم .................
نمو نه کار های این نرم افزار
این نرم افزار استاندارد هست برای این جور کارها؟
بله دقیقا برای همین کارها طراحی شده
دارای استانداردها بین المللی
آموزش خوبی بود و چون تمام مراحل عکس داره راحت میشه همراه شد. جای تشکر فراوان داره...
امکان داره یک توضیحی در مور استفاده های نرم افزار بدی؟؟
مثلا اینکه این طرحی را که با این نرم افزار میسازیم چه دردی را درمان میکنه ؟ آیا فقط برای بررسی و دیدن شمایل کلی ربات هست یا اینکه محاسباتی هم انجام میده ؟
آیا دستگاه برشی یا چیز مشابهی هست که از خروجی این نرم افزار برای ساخت بدنه استفاده کنه؟؟
فرمتش docX هست منم آفیس 2007 و 2010 ندارم
خوب دوستان این pdf این آموزش شماره بعد داره آماده میشه
(۱۳-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۵۱:۳۲)amir00 نوشته است: [ -> ]آموزش خوبی بود و چون تمام مراحل عکس داره راحت میشه همراه شد. جای تشکر فراوان داره...
امکان داره یک توضیحی در مور استفاده های نرم افزار بدی؟؟
مثلا اینکه این طرحی را که با این نرم افزار میسازیم چه دردی را درمان میکنه ؟ آیا فقط برای بررسی و دیدن شمایل کلی ربات هست یا اینکه محاسباتی هم انجام میده ؟
آیا دستگاه برشی یا چیز مشابهی هست که از خروجی این نرم افزار برای ساخت بدنه استفاده کنه؟؟
تشکر ....
این نرم افزار در زمینه طراحی در صنعت کاربرد داره مثل catia یا مکانیکال کا اصلی این کشف مشکلات و شبیه ساز قبل از ساخت بله برای طراحی مهندسی با این نر افزار باید علم ریاضی خوبی داشته باشید
بله دستگاه هایی وجود دارد که با گرفتن فایلهای این نرم افزار ماکت قطعه را میسازن
و همین تور دستگاه هایی برای تراش این قطعات وجود دارد