ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تله الکترونیکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۰:۴۵:۴۳)h0x00i نوشته است: [ -> ]مثل دزدگیر ماشین از همین سنسور در اتاق ماشین استفاده میشه یکم گرونه ولی خوبه یه مدار تقریبا سادهی داره

آره الیاس جون ...حامد جون راست میگن اینم گزینه خوبیه

میتونی اینو از دزدگیر فروشیها تهیه کنی و به مدارت وصل کنی ... دنگ و فنگ هم نداره

حساسیتشم قابل تنظیمه

[تصویر:  Linked_Ultrasonic_Sensor.summ.jpg]

[تصویر:  img0057a.jpg]

قیمتشم حدود 10تومنه

فقط نباید زیر بارون بمونه!!

---------------------------------------------------
هنر یک رشته مطالعه و تحقیق بی پایان است

خیل راحت وقتی سیم کشیده شد یک کلید وصل یا قطع مشیه کا باعث تحریک یک رله میشه که اونم باعث روشن شودن مدار بسته شدن در میشه
میشه بجای سیم از توری مرغی استفاده کرد؟که کف قفس بزارم؟
وضمنن التروسونیک نیاز به قطعه دگه ای نداره؟
توری مرغی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم چیه
شاید بشه
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۱:۱۷:۰۱)aleas نوشته است: [ -> ]وضمنن التروسونیک نیاز به قطعه دگه ای نداره؟

یه آداپتور 12 ولت میخواد با یک رله 12 ولت

البته اگه آرمیچرتون کوچیک باشه و جریان زیادی نکشه و 12 ولتی باشه میتونین بدون رله مستقیا به خروجی التراسونیک وصلش کنین

اما بهتره که رله بذارین ...

-------------------------------------------
اجازه نده هیچ انسانی بجای تو فکر کنه

عجب انگار رسول جان سریع تر از من تایپ کرد ناچار شد ویرایش کنم خب التروسونیک رو که گفتی قطعات روش سیمی رو هم بگو که ده بیست سی چهل میکنم یکیشونو تهیه میکنم واقعا ممنون برای التروسونیک هم اداپتور دارم رله هم نمیخواد چون ارمیچر 12 ولته چشم رله هم میذارم ضمنن واقعا شرمنده و ممنون
فکر نکنم بدون مدار ترانزیستوری بتونه کار بده
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۱:۳۴:۴۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]فکر نکنم بدون مدار ترانزیستوری بتونه کار بده

منظورت التراسونیکه؟؟

نه مشکلی نداره ... من خودم چند جا ازش استفاده کردم و مستقیم و یا با رله وصلش کردم

-----------------------------------------
هرگز فراموش نکن که چرا بوجود آمدی

الیاس جان به نظر من از همون مادون قرمز استفاده کن
فوقش قفسو میذاری زیر درخت

دو جفت فرستنده گیرنده هم استفاده کن خروجیشو OR کن بده به رله و موتور

اگر میخوای از التراسونیک استفاده کنی عجله نکن
اینجا داره روش بحث میشه

والا سر دوراهی موندم نمیدونم چکار کنم یه هفته شایدم کمتر صبر میکنم اگر اون تاپیک به نتیجه نرسید همون مادون قرمزو شروع میکنم
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5