ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایجاد بخش جدید پزشکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
با مهندسی پزشکی موافقم
فقط قبل از ساختن بخش _ یک کلیک خرجشه _ یه کم مطالب مربوطه بزارید ببینیم اصلا به مرحله درست حسابی ممکنه برسه یا فقط اسمش قشنگه :)
(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۰۱:۰۲:۳۰)Di Di نوشته است: [ -> ]بار علمي با كپي پيست مطالب به اصطلاح علمي و چت كردن پيرامون اونها زياد نمي شه .

نتيجه چندين هزار تاپيك و ارسال چتي و گفتگو در مورد موضوعات متفرقه نا مربوط به سايت ، همون چيزي هست كه شما

ازش گلايه داري...

هنوز این بخش وجود نداره که در مورد کپی پیست بودن مطالبش پیش گویی بشه

هیچ علمی وجود نداره که کپی پیست نداشته باشه .... همه که علمشون رو از بدو تولد ندارن و از خودشون که علم تولید نمی کنن

البته در این بین یه چیزی تحت عنوان تجربه وجود داره که اونم وابسته به معلومات قبلی هستش

حالا گذشته از اینا یه دکتر متخصص و یا مهندس و یا هر رشته دیگه ای رو فرض کنین , مگه غیر از اینه که علم اونا هم کپی پیست هستش

--------------------------------------------------------------------
حتی خدا را هم , هر کس به تناسب شعور خویش می شناسد
سلام
داداشم رسول جون منو تو اين نظر سنجي دعوت کرد و منم نظرمو ميدم.
من اگر ورزش نکنم يک ماه دچار افسردگي ميشم و عقلم و هوشم بخاطر خوابيدنو چت کردن يا گشت و گذار در نت محدود ميشه
يه بخش پزشکي باشه خوب يکي به فرض مياد در مورد دندان درد ميگه 4 تا پست هم ميدن چتي ميشه
تايپک چتي ميشه چند تا دونه استرينگ هم توي ديتابيس نوشته ميشه ولي شايد من تو پست هاي چتي دوستان خيلي چيزها ياد بگيرم.
توي کيش يه دختره ميره غواصي شير کپسلوش بسته بوده ميرن سريع کمکش ميارنش بالا اما متاسفانه فوت ميکنه
يک انسان توي 6 دقيقه زير اب جون داره درسته حالت غرق شدگي داره ولي باز زندست ميشه برشگردوند.
من رفتم از يه ادم با تجربه که استادم هست پرسيدم گفتم اين چطوري مرده ؟ گفت فرد مقابل رو بخاطر اينکه زود اووردن بالا باعث بيماري امبولي يا پاره شدن مويرگها شده و در نهايت باعث مرگ ان شده
چرا بعضي ها شيرجه در اب ميزنن بعد احساس سردرد يا .... چيزهاي ديگه ميکنند ؟
من ديروز زير اب بودم داشتم نفس ميکشيدم احساس درد شديدي در بين دندانهام کردم چرا ...
خوب زندگي ما هميشه کامپيوتر که نيست خيلي چيزهاي ديگه هم هست.
به هر حال من مدرک غواصيم رو گرفتم
غواصي چکارش به پزشکي ؟
خوب ما تو دريا از همه چيز بايد بدونيم حتي نيش زدن مارها يا عروس دريايي و بيماريهاي مختلف و راه هاي مقابله با ان
ميتونم کمک کنم تو اين بخش
موفق باشيد
یه پیشنهاد بدم
من میگم بهتر یک مدت این بخش راه اندازی کنید مثلا 2 ماه اگه باعث بالا رفتن امار سایت و همین طور بار علمی سایت شد که باشه خیلی هم خوبه اگه آمار بازدید از این بخش کمتر از حد بود که حذفش کنید
شايد يکی از دلايلی که خيلی از مديرا فقط اسمشون مونده و ديگه سری به سايت نمی زنن همين مسائل متفرقه باشه که forum رو پر کرده.
من خودم تقريباً هر روز ميام يه سری ميزنم ولی خيلی کم پيش مياد که عنوانی که بهش علاقه دارم رو ببينم واسه همين ...
ايرانويج از forum برنامه نويسی تبديل شد به forum الکترنيک بعد هم شد forum الکترنيک با اخبار روز سکينه و سيمين حالا پيشنهاد شده که بخش
زنان و زايمان هم بزنيم که شايد خوانوم های باردار هم بيان اينجا ما user هامون زياد بشه.
اين حرف فقط من نيست، خيلی از بچه های قديمی ايرانويج هستن که اينجوری فکر ميکنن و فقط اسمشون مونده.
من همين الان از 4 تا پروژه خبر دارم که بچه ها دارن روش کار ميکنن ولی اينجا خبری ازشون نيست
حالا بگرديم دليل پيدا کنيم که چرا ؟؟؟؟؟؟؟
(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۰۳:۰۴)PouriaAmid نوشته است: [ -> ]شايد يکی از دلايلی که خيلی از مديرا فقط اسمشون مونده و ديگه سری به سايت نمی زنن همين مسائل متفرقه باشه که forum رو پر کرده.

خب اگه مدیرا کنترل دقیقی روی فروم داشته باشن اینطوری نمیشه ...

(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۰۳:۰۴)PouriaAmid نوشته است: [ -> ]ايرانويج از forum برنامه نويسی تبديل شد به forum الکترنيک بعد هم شد forum الکترنيک با اخبار روز سکينه و سيمين حالا پيشنهاد شده که بخش

فکر نمی کنم در بخش الکترونیک همچین چیزی وجود داشته باشه ...

قلب تپنده سایت همین بخش الکترونیکه !!

در ضمن یه چیزی معلومه و انکار ناپذیر و اون اینه که هر کسی حرفه خودش رو می پسنده و مطالب غیر از حرفه خودش رو بی ربط می دونه

بقول امین جون:

نقل قول: ولي شايد من تو پست هاي چتي دوستان خيلي چيزها ياد بگيرم

(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۰۳:۰۴)PouriaAmid نوشته است: [ -> ]من همين الان از 4 تا پروژه خبر دارم که بچه ها دارن روش کار ميکنن ولی اينجا خبری ازشون نيست
حالا بگرديم دليل پيدا کنيم که چرا ؟؟؟؟؟؟؟

دلیل نمی خواد ...

اگه کسی همت داشته باشه خب توی بخش خودش پروژه هم میده , موفق هم میشه و هیچ ربطی به بخشهای دیگه نداره

---------------------------------------------
چشمها را باید شست , جور دیگر باید دید

دوستاي خوبم

موضوعات مختلف رو با هم قاطي نكنيد، اينجا نه سوپرماركته، نه دبيرستان، نه اوركات و ....و نه شماها بازارياب پورسانتي!

عزيز دلم اگه تو كتاب كامپيوتر دبيرستان هم بيان تاريخ توضيح بدن، تاريخ كامپيوتر رو مي گن نه كوروش كبير ،‌فرض كن

تو فهرست كتاب نوشته باشه :

مقدمه
آشنايي با سيستم عامل
ويندوز XP
محيط هاي برنامه نويسي
دوران حاملگي
توابع API
چه كساني مدرك قواصي دارند؟
آشنايي با روبوتيك
....

خدائيش فهرست اين كتاب كامپيوتر خنده دار تره يا فهرست موضوعات ايجاد شده در فروم ايرانويج؟

فروم مثل كتابه نه سوپرماركت، كتاب يه اسم داره،‌يه عنوان داره و در مورد يه موضوع يا موضوعاتي در يك راستا نوشته

مي شه. كسي هم كه كتاب مي خره دنبال همان موضوع هست.

الان فروم ما بيشتر شبيه به يك مجله يا روزنامه شده و اغلب كابراي فعال ديروز ، مثل رهگذرها فقط تيترها رو مي خونن و

مي رن... اين چيزي نيست كه با اضافه كردن يه بخش نا مربوط ديگه بر طرف بشه، حتي اگه ميل باكس شما توسط اين

اسپمر ها لو بره و هر روز پر بشه از ايميل هاي مختلف ، احتمالا يه روز بالاخره صبرتون تموم مي شه و مي ريد يه ايميل

ديگه مي سازيد.

البته حرفام كلي بود به حال من كه فرقي نداره بعد از چت باكس و چت علمي! و چت گروهي و چت خصوصي و .... اين

هم بزاريد چت پزشكي! حالشو ببريد فقط تو رو خدا نگيد مديرها چرا نيستن و چرا كار گروهي انجام نمي شه و از اين حرفا

من خیلی وقته تو فروم ها دیگه سوال نمیپرسم نسبت به کارهای که میخوام انجام بدم اطلاعاتم فعلا کمکم میکنه
و هر کسی هم سوال میپرسه کمکش میکنم حتی شده من خودم زنگ زدم به طرف راهنماییش کردم.
بعد دی دی جان حاملگی فرق داره تا تاریخ ایران
یکی از دوستان گفتن واسه فلان درس باید تاریخ اینها هم خوند .
تبلیغ نشه ولی یه نگاه به اینجا کنید :
http://forum.p30world.com/
خوب اول فرومه در مورد معرفی نرم افزاره
و قسمت اخر جــام جــهـانـــی 2010 آفریقای جنوبی هست.
من نظر شخصی خودم رو میگم و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم.
من فروم های private بودم همش اجبار میکردن روی پست های علمی
فروم حالت مرده داشت توسنتم چند ماه فعالیت کنم ولی دیگه نتونستم پست بدم چون وقتی یه کتابو میگن 100 بار بخون حالت بد میشه
شما روزنامه همشری رو بخون
از همه چیز توضیح داده حالا مثلا یه صفحش شد سیاست
یه صفحش شد پزشکی
یه صفحه دیگش شد ورزشی حالا باید بخندیم به روزنامه
اگر همین بخش کاربران رباتیک الکترونیک نبود
تصور کنید چقدر یوزرهای فعال اینجا کمتر میشد ؟
مثلا علی تریپ که رشتش الکترونیکه باید جواب سوال دلفی میداد یا رسول یا رضا 555 در مورد یه اکسپلویت باید توضیح میدادن ؟
من توی فروم های پزشکی هم حتی بودم و باهاشون صحبت میکنم.
من رشتم کامپه اما دوست دارم با یه دکتر هم در ارتباط باشم تبادل اطلاعات کنم.
من یا شاید کسانی دیگه دوست نداشته باشن فروم فقط رو یه هدف باشه
باید به نظر دوستان احترام گذاشت و نطر همگان رو در نظر گرفت
به فرض من بیام زندگی خودم رو در نظر بگیرم :
من خودم
تعمیر کار موبایلم
تعمیر کار نوت بوکم
الکترونیک هم یه چیزهای میدونیم !
برنامه نویسم
ورزش کار کردم مقام هم داشتم
از پزشکی میدونم اونم در دریا (نمیشه گفت بلدم اما در حد خودم هستم)
و ....
توی سایتم توی هر بخش فعالیت خودم رو میکنم
تو انجمن دوست یابی بودم تا انجمن خصوصی که روی پروژهای سکرت کار میکردن و کار گروهی بوده
برنامه های تجاری و برنامه های مختلف و مخرب تا مقالات اموزشی نوشتم.
استادم تعمیر کار نوت بوکم یه کنایه به یکی از بچه ها زد گفت میاد کلاس نوت بوک بعدش میره ماهی گیری
همه خندیدن من نخندیدم گفتم حالا کسی امد تعمیرات نوت بوک دید دیگه باید وقتشو تنها رو این بزاره !
به هر حال نظر هر کسی محترمه
و من نظرمو اجبار نمیکنم یه انتقاد بود
به هر حال روزی فرومی زدم از هر بخش از هر چیزی یه مدیر واسش میزارم هر گونه بخشی هم میتونم ایجاد میکنم و سعی میکنم حتی شده میرم یه دکتر واقعی واسه بخش پزشکیش هم میارم.
من حتی نظرم بود یه بخش مترجم واسه فروم بزاریم اطلاعاتی رو ترجمه کنیم در اختیار بچه ها بزاریم با کمک همدیگر تا بار علمی ما بیشتر بشه
اما میترسم بگن که فروم کامپیوتر رو با اموزشگاه زبان اشتباه گرفتم
به هر حال من هیچ کاه محدودیت در هیچ بخشی از زندگیم تا دنیایی اطلاعات در نظر گرفتم.
دیگه نظر خاصی نمیدم.
موفق باشید
سلام
didi خیلی قشنگ گفت ، با همه حرفاش موافقم.
Mr.pRoGraMmer اون سایتی که معرفی کردی یک سایت تخصصی برنامه نویسی و الکترونیک نیست و در مورد تمام مسائلی که به نحوی مربوط و تکنولوژی و کامپیوتر مربوط میشه و خیلی کلللیه
ما که ادعامون میشه فروممون تخصصیه چرا...؟

رسول جان اون دو تا فروشگاهی که گفتی هم جالب بود... حالا فرض کن می خوای یک قطعه الکترونیکی یا چمیدونم یه چیز خیلی تخصصی بخری که هر جایی اونو نداره و یا تقلبیش هست و جنس اصلش وجود نداره...حالا برو سراغ اون دو تا فروشگاه ... جفتشون 100 تا جنس کامپیوتری یا الکترونیکی دارن اما اولیه 100 تا جنس بیشتر داره کنار کارت گرافیک و رم و ... شیر کاکائو و پفک و آلوچه هم میفروشه اما اون یکی که جنساش کمتر روی شیش نوشته فروشگاه تخصصی کامپیوتر و کارش فقط فروش قطعات کامپیوتریه حالا شما از کدوم فروشگاه جنس میخری؟ و به کدوم اعتماد میکنی که جنس تقلبی بهت نده...؟

(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۳۵:۰۳)Di Di نوشته است: [ -> ]فروم مثل كتابه نه سوپرماركت، كتاب يه اسم داره،‌يه عنوان داره و در مورد يه موضوع يا موضوعاتي در يك راستا نوشته مي شه. كسي هم كه كتاب مي خره دنبال همان موضوع هست.

خب کتاب باشه ...

مگه همه کتابها فهرستشون یکیه

ما یک کتابی داریم تحت عنوان کتاب اطلاعات عمومی و این کتاب فهرستش هر چیزی می تونه باشه

------------------------------------------------
خونسرد باشید تا بر همه کس مسلط شوید

جالبی اين داستان واسه من اينه که چند وقته ميخواستم پيشنهاد بدم که تمام موارد غير تخصصی رو از forum پاک کنيم.
حالا داريم بحث ميکنيم که يکی ديگه هم اضافه کنيم. lol
هيچ ايرادی نداره که آدم با دکتر و بقال و ... هم تبادل نظر کنه، ولی نه در ضمينه الکترنيک و برنامه نويسی.
اين جور بخش های (همه پسند) به درد فرومی ميخوره که ميخواد فقط user زياد کنه، و در مورد همه چی هم بحث ميشه توش.
ولی بايد يه فرقی بين يه forum تخصصی و يه سايت شخصی وجود داشته باشه، اينجوری تنها فرقش اينه که کسانی که ميان اينجا در مورد سکينه و سيمين بحث ميکنن برنامه نويسی هم بلدن. يا برنامه نويسا رو دوست دارن
صفحه‌ها: 1 2 3 4