(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۰۴:۳۷:۲۱)HoseinVig نوشته است: [ -> ]سلام
didi خیلی قشنگ گفت ، با همه حرفاش موافقم.
Mr.pRoGraMmer اون سایتی که معرفی کردی یک سایت تخصصی برنامه نویسی و الکترونیک نیست و در مورد تمام مسائلی که به نحوی مربوط و تکنولوژی و کامپیوتر مربوط میشه و خیلی کلللیه
ما که ادعامون میشه فروممون تخصصیه چرا...؟
رسول جان اون دو تا فروشگاهی که گفتی هم جالب بود... حالا فرض کن می خوای یک قطعه الکترونیکی یا چمیدونم یه چیز خیلی تخصصی بخری که هر جایی اونو نداره و یا تقلبیش هست و جنس اصلش وجود نداره...حالا برو سراغ اون دو تا فروشگاه ... جفتشون 100 تا جنس کامپیوتری یا الکترونیکی دارن اما اولیه 100 تا جنس بیشتر داره کنار کارت گرافیک و رم و ... شیر کاکائو و پفک و آلوچه هم میفروشه اما اون یکی که جنساش کمتر روی شیش نوشته فروشگاه تخصصی کامپیوتر و کارش فقط فروش قطعات کامپیوتریه حالا شما از کدوم فروشگاه جنس میخری؟ و به کدوم اعتماد میکنی که جنس تقلبی بهت نده...؟
من نمیدونم چرا فروم به مغازه کامپیوتری یکی میشه یا لبنیاتی با پزشکی
پزشکی شما فقط باید 8 سال درس بخونی که بشه گفت الو
خوب دوست عزیز توی سایت غواصی من رفتم
کلا این سایت درمورد غواصیه
در مورد اسنکور مطلب اشتباه نوشته بود حالا سایت من که در مورد همه چیزه مثلا از بخش تاریخ داریم تا بخش غواصی طرف مقابل نباید به مطالب کلیه من اعتماد کنه lol
خوب حالا سایته کامل مربوط غواصی بود مطلب هم اشتباه بود !
یه فروم دیگه واسه گردشگری غواصی زیر اب اینها بود یه پسره امده بود سر همه داشت کلاه میزاشت اونم کلا مربوط به این نوع ورزشها بود و تخصصی کار میکرد اونم داشت اطلاعات غلط میداد به مردم !
ربطی به هم ندارن من زیاد در مقابل عزیزانی که دوستشون دارم مثل پوریا جان حاشیه نمیرم.
من خودم شخصن با هر استادی تو هر ضمینه ای همه نوع صحبتی داشتمو
الان هم توی بخش های که علاقه دارم تشنه یک خط اطلاعات هستم.
حالا شما دوست دارید بگید فروم میشه خونه خاله به خودتون مربوطه
دوست دارید هم بخش پزشکی بزنید بازم بار علمیشم مال خودتونه
در کل بهتره ادم توی زندگیش از همه چیز بدونه تا یک چیز !
programmer باور نداری ، نمونه بارز وجود داره
سایت کلوب دات کام همه جور بخش داره خودتون که دیگه بهتر از من میدونید ، یک سوال توی بخش برنامه نویسی اونجا بپرسید ، یک سوال هم توی فروم برنامه نویس دات اورگ بپرسید ببینید کدومشون و با چه کیفیتی بهتون پاسخ میدن و توجه کن که کلوب دات کام 4000 یوزر آنلاین داره و برنامه نویس چمیدونم چند تا... فکنم 300-400 تا خب چی باعث میشه که کیفیت یه فروم مثل برنامه نویس باشه یا مثله کلوب دات کام؟
اصلا چرا فکر میکنید یک سایت باید تمام نیاز هاتونو برطرف کنه ؟ هر سایتی هدفی داره... پزشکی می خوای ؟ به بهنرین نحوش توی سایت چمیدونم" ایران سلامت " دنبالش بگرد، روانشناسی میخای؟ برو سایت همدردی... برنامه نویسی هم خواستی بیا اینجا... خواستی خوش بگذه هم برو کلوب دات کام...
---
من با نظر پوریا یعنی حذف قسمت های عمومی موافقم
نقل قول: من با نظر پوریا یعنی حذف قسمت های عمومی موافقم
درسته دقیقان HoseinVig جان درست میگه
ولی اینم بگیم که خوب باید دقت کرد سایت باید به فکر پشرفت در زمینه های مختلف الکترونیک و رایانه باشه
نه پزشکی
پزشکی خیلی بحث برنگیز حال میگفتیم مکانیک میشود رابطش داد من پیشنهادم تکرار می کنم اگه دوستان موافق باشن یک مدت امتحانی این تاپیک ایجاد بشه ببینیم تاثیرش توی سایت چقدر ...
در کل من که نظرم مهم نیست
ولی به عنوان یک کاربر که از این سایت دیدن می کنم مخالفم
باعث گسترش بیهوده مطالب غیر مربوط به بحث اصلی سایت میشه
کسی که وارد سایت میشه مطلب صفحه اول می بینه (طبق مثال دوستمون) فکر میکنه این یک سایتی که بصورت تفریحی به الکترونیک و رایانه نگاه می کنه نه تخصصی
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۱۵:۰۴)h0x00i نوشته است: [ -> ]کسی که وارد سایت میشه مطلب صفحه اول می بینه (طبق مثال دوستمون) فکر میکنه این یک سایتی که بصورت تفریحی به الکترونیک و رایانه نگاه می کنه نه تخصصی
اولا اینکه مطالب علمی و تفریحی از فاصله یک کیلومتری هم میشه فرقشون رو فهمید
و اگه کسی فرق بین مطالب علمی و تفریحی رو ندونه دیگه اشکال از خودشه
و دوما فکر نمی کنم در بخش الکترونیک یا رایانه و یا پزشکی تفریحی وجود داشته باشه
کسی که برای اولین بار وارد اینجا میشه همینطوری که آدرس iranled.com رو نمی دونه که واردش بشه
بسته به مطلبی که دنبالش میگرده توی موتورهای جستجو گر جستجو می کنه و مثلا به روی یکی از لینکهای الکترونیک کلیک میکنه (که اون مطلب مال ایرانویج هستش) و اینطوری وارد ایرانویج میشه و اگه مطلب بدردش خورد سعی میکنه که در ایرانویج موندگار بشه
حالا این مطلب میتونه کامپیوتر و ... هم باشه
وگرنه هیچ کاربری فکر نمی کنم با دیدن بخش پزشکی در کنار بخش الکترونیک یا کامپیوتر وحشت زده بشه و دیگه ایرانویج نیاد
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۵۳:۳۱)HoseinVig نوشته است: [ -> ]اصلا چرا فکر میکنید یک سایت باید تمام نیاز هاتونو برطرف کنه ؟
خب شما چرا فکر می کنید که نباید برطرف کنه!!
------------------------------------------------
گام بلند بردار تا ردپایی از خود بجای بگذاری
نقل قول: به نظر من این کار جالبی نیست ، فروم نباید از هدف خودش دور بشه... همینطوریش هم مباحث متفرقه(غیر فنی) فروم آمارش بیش از حد معمول...
نباید اصل خودمون رو فراموش کنیم اینجا فروم کامپیوتر و الکترونیک است ، درسته که بحث پزشکی هم خوبه... اما آشپزی هم خوبه... زیبایی هم خوبه ... ماورائ طبیعه هم خوبه... اما به نظرم هر چیز جای خودش...
فروم در شعاع یک متری به اعماق اقیانوس بره خیلی بهتر هست تا اینکه در شعاع 1 کیلومتری در سطح آب شنا کنه...
منم با اقای حسین ویچ موافقم
به نظرم زیاد جالب نیست و بعد تو هر بخشی هم باید متخصصی هم باشه
حالا شما پزشک اینجا سراغ داری ؟
یکی بگه این 11 تا رای موافق مال کیه پس؟
اونا هم بیان نظر بدن
خرزو خان
میدونم جدی نتونستم جلوی خودم بگیرم
نقل قول: خب شما چرا فکر می کنید که نباید برطرف کنه!!
رسول جان چونکه همه کاره معمولا هیچ کارست !!
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۰:۴۳:۱۷)reza555 نوشته است: [ -> ]یکی بگه این 11 تا رای موافق مال کیه پس؟
اونا هم بیان نظر بدن
واسه همین بود که گفتم جای اینجور نظر سنجی ها اینجا نیست...
چون همه کس نظر فنی نمیدن و یا سعی نمیکنن ، یه عده سلیقه ای نظر میدن و به جوانب کار دقت نمیکنن.
تا الان 4 نفر مخالف وجود داره ولی نصف پست ها مخالف هستند
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۴:۰۵:۱۹)HoseinVig نوشته است: [ -> ]رسول جان چونکه همه کاره معمولا هیچ کارست !!
شاید به نظر شما اینطور باشه
خب هر کسی آزاده که نظر خودشو داشته باشه ...
نظر شما هم محترمه
نقل قول: واسه همین بود که گفتم جای اینجور نظر سنجی ها اینجا نیست...
چون همه کس نظر فنی نمیدن و یا سعی نمیکنن ، یه عده سلیقه ای نظر میدن و به جوانب کار دقت نمیکنن.
مدیر یا کاربر همه عضو یه خانواده هستیم و نظر همه مهمه
مگه وقتی به یکی در انتخابات رای میدن , رای اونی رو که مقام بالایی داره دو تا رای حساب می کنن یا مگه فقط مقامات حق رای دارند و مردم هیچ ؟؟ !!
کار مدیر بیشتر ویرایش و ساماندهی پستها هستش ... اگه کاربری نباشه مدیر می خواد چیکار کنه؟؟ همش دور خودش می چرخه ...خودش پست میده و خودشم پستشو ویرایش میکنه ... پس نظر کاربران خیلی مهمه!!
---------------------------------------------
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
نقل قول: مگه وقتی به یکی در انتخابات رای میدن , رای اونی رو که مقام بالایی داره دو تا رای حساب می کنن یا مگه فقط مقامات حق رای دارند و مردم هیچ ؟؟ !!
مثالتون اشتباست آقا رسول
این مثال واسه موقعی صدق میکنه که بخوایم یه مدیر انتخاب کنیم...
توی مملکت وقتی میخان یه پروژه عمرانی یا یه سد یا یه پارک یا... جدید ایجاد کنن هم از مردم رای گیری میکنن؟ یا اینکه بالا دستی ها جوانب کار را در نظر میگیرند و به اصطلاح بهترین کار را میکنند.
توی مجلس وقتی قانون جدید وضع میشه از مردم رای گیری میشه ؟ یا فقط از مجلسی ها رای گیری میکنند؟
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۲۹:۵۹)HoseinVig نوشته است: [ -> ]مثالتون اشتباست آقا رسول
این مثال واسه موقعی صدق میکنه که بخوایم یه مدیر انتخاب کنیم...
خب منم نگفتم که این مثال برای ایجاد این بخشه و ...
وقتی مدیر انتخاب می کنیم اینجا دیگه نظر مدیرها فقط مهمه و باید تو بخش مدیران مطرح بشه
اما به نظر من موضوع ایجاد بخش جدید باید عمومی باشه تا همه کاربران مخصوصا کاربران فعال که سهم زیادی در ایجاد بار علمی سایت دارن , بتونن نظر بدن
(۱۰-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۲۹:۵۹)HoseinVig نوشته است: [ -> ]توی مجلس وقتی قانون جدید وضع میشه از مردم رای گیری میشه ؟ یا فقط از مجلسی ها رای گیری میکنند؟
خب اینجا که مجلس نیست و ایرانویج هم کشور نیست!!
----------------------------------------------
از پیشرفت نکردن بیشتر از پیر شدن بترس