سلام..
مدار که میخوام این بار طراحی کنم مدار فاصله سنج با التراسونیکه که خیلی کاربرد داره...و خیلی ها به دنبال این مدار هستن.. من از ماژول نمیخوام استفاده کنم و فقط از دو تا سنسور 5 میلی
یه چند تا مدار از این سنسور دیدم و چند تا نمونه... ولی برنامه نویسیش رو ندیدم...
فک نمیکنم انچنان سخت باشه...
شروع میکنیم!!!
با همین مدار یه رادار میسازیم!!! که رو صفحه ال سی دی گرافیکی موقعیت ها رو نشون بده!!
من پایم بد جوری هم پایم
چون خیلی به این مدار احتیاج دارم
اگه خواستید من چند تا مطلب همین مورد از جاهای مختلف جمع کردم قرار می دم
ابراهیم جان این سنسوریا جفتی چنده؟
با توان های بالا ترش چقدره؟
توانش توی دقتش تاثیر داره؟
آخه معمولا توی برد کم بی دقت عمل میکنند
مرسی
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۰:۵۲:۳۶)reza555 نوشته است: [ -> ]ابراهیم جان این سنسوریا جفتی چنده؟
با توان های بالا ترش چقدره؟
توانش توی دقتش تاثیر داره؟
آخه معمولا توی برد کم بی دقت عمل میکنند
مرسی
سلام جفتی 1000 تومنه!!!
برای برد های تا4 متر خوبه!!!
قیمتش هاش فرق میکنه!!! یه مدل دیگه هم من دارم که فرستنده و گیرنده تو یه سنسوره 2500 تومنه!!
باید تحقیق کنم!!!
دوستان اگه میشه یه توضیح مختصر در مورد خود سنسور و چگونگی کارش بذارید , مرسی
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۰۰:۵۳:۴۲)k1_elo0 نوشته است: [ -> ]دوستان اگه میشه یه توضیح مختصر در مورد خود سنسور و چگونگی کارش بذارید , مرسی
در بخشهای دیگه اگه سرچ کنی فکر کنم زیاد باشه
اما اینو برات میذارم:
[
attachment=6097]
--------------------------------------------------
تکبر و خست هزاران صفت خوب را می پوشاند
خوب مرحله اول فرکانس کاری!!!
معمولا برای تشخیص فاصله از فرکانس 40 کیلو هرتز استفاده میکنن..
پس فرکانس تحریک فرستنده 40 کیلو هرتز!!!
ما میتونیم برای فرستنده از ای سی LM555 استفاده کنیم برای تولید فرکانس 40KHz
این ای سی جریان دهیش مناسبه پس مستقیم پایه 3 که خروجی ای سی هست رو بدیم به سنسور!!!
با میکرو هم میشه ,که با استفاده از تایمر ها و یه مدار تقویت !!! چون خروجی میکرو نمیتونه راه بنداره سنسورو!!!
فعلااین برای فرستنده!!!!
سلام یه سوال:اگه یه مانع بین دستگاه فاصله سنج و هدف باشه اونوقت چطور فاصله رو تشخیص میده؟فرض کنید میخوایم فاصله یه ماشین رو از پشت دیوار تشخیص بدیم
مهندس دستگاه فاصله دیوار تا فرستنداه محاسبه میکنه سیگنال ها بعد از برخورد با دیوار بر میگردن