ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک برای نوشتن برنامه مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
در مورد سوال اول فکر کنم بهتر بود enable ها رو مستقیم به 5 ولت وصل میکرد (اگه اشتباه میکنم ببخشید!)

سوال دوم:کار این توابع مقدار دهی اولیه پورتهای سنسور. یعنی تو این توابع اون سنسورهایی که فکر میکنیم موقع حرکت روی خط قرار میگیرن رو مقدار دادیم . به عنوان مثال توی تابع sf گفتیم ک (اگر)ه سنسورهای خط مستقیم مقدار یک داشته باشن و بعد توی برنامه ی اصلی با شرط اونو چک میکنه که آیا sf اتفاق افتاده یا نه و با توجه به جواب شرط دستور خاصی رو اجرا کنه

سوال سوم:فکر کنم جواب بده ولی فکرنمیکنم توی اصول برنامه نویسی کار درستی باشه

سوال چهارم:این مقداردهی اولیه است و به این معنیه که به روبات بگیم زمانی که روی خط هست چه مقداری داره و این کار باید بشه چه به صورتی که توی این برنامه اومده چه بصورت دستی انجام بشه

سوال پنجم: نمی دونم فکر کنم باید pull up بشه و فکر کنم که این کار توی codewizarde انجام میشه گرچه توی این برنامه نیومده

سوال ششم:خب قرار نیست مقداری برگردونن. یعنی ما میام اتفاق افتادن اون تابع رو شرط خودمون قرار میدیم همون چیزایی که توی جواب سوال دو گفتم.

سوال هفتم:الگوریتم حلقه بی نهایت کار اصلی رو میکنه و شرط ها رو چک میکنه (خب اینو که میدونستین) و اگه شرط درست بود میره تابع راه اندازی موتور مربوطه رو اجرا میکنه و اگر اشتباه بود میره سراغ if و while بعدی

سوال هشتم: این یکی که سوال نیست!!!
صفحه‌ها: 1 2