ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در ربات مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به همه دوستان
من یک ربات مسیریاب ساختم و از درایور l298 برای موتورهای دی سی استفاده کردم و وقتی که ولتاژ رو به مدار روباتم وصل میکنم و ربات رو روی زمین نمیگذارم تمام سنسورهام درست کار میکنن ولی به محض اینک چرخ های روبات رو روی زمین میگذارم بیشتر سنسورام روشن میشه و ربات درست کار نمیکنه
من برای ولتاژ برگشتی موتورهامم دیود قرار دادم ولی وقتی ولتاژ رو مستقیم به موتورام وصل میکنم که دائم موتورام روشن باشه تمام سنسورامم روشن میشه این مشکل رو دارم نمیدونم مشکل کارم از کجاست لطفا کمکم کنید
سلام
ضمن خوش آمدگویی به شما
یه سوال رو در تالار مرتبط بپرسین و نه چند جا

تغذیه مدار کافی هست؟
از چه تغذیه ای استفاده میکنید؟
دوست من شما بايد ببيني اول سنسور ها در يك زاويه درست قرار دارن يا نه
درمورد تغذيه بهتر اول از يك تغذيه خارجي مثلا پاور كامپيوتر استفاده كني بعد يك تغذيه مناسب داخلي قرار بدي

ديگه اينكه يك شماتيك از مدار روبات بزار و شكل قرار گيري سنسورها از تقويت كننده باري سنسور استفاده ميكني پايه هاي جريان گير l298 به زمين وصل كن با يك مقاومت 1 كيلويي
فعلا اينا رو انجام بده جواب نداد حتما مدارو بذار با شكل سنسورها احتمالا سنسورها در زاويه درست نيستن و روي هم تاثير ميذاران
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۰:۵۵:۳۱)reza555 نوشته است: [ -> ]سلام
ضمن خوش آمدگویی به شما
یه سوال رو در تالار مرتبط بپرسین و نه چند جا

تغذیه مدار کافی هست؟
از چه تغذیه ای استفاده میکنید؟
با سلام و تشکر
تاپیک اول رو اشتباهی ارسال کردم
از باتری 12 ولت که 2 امپر میده استفاده میکنم کافیه؟
یک مدار مسیریاب با اطلاعات موجود در عکس چند آمپر نیاز داره
فعلا این عکسو داشته باشد تا شماتیک رو قرار بدم
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۱:۱۶:۴۵)h0x00i نوشته است: [ -> ]دوست من شما بايد ببيني اول سنسور ها در يك زاويه درست قرار دارن يا نه
درمورد تغذيه بهتر اول از يك تغذيه خارجي مثلا پاور كامپيوتر استفاده كني بعد يك تغذيه مناسب داخلي قرار بدي

ديگه اينكه يك شماتيك از مدار روبات بزار و شكل قرار گيري سنسورها از تقويت كننده باري سنسور استفاده ميكني پايه هاي جريان گير l298 به زمين وصل كن با يك مقاومت 1 كيلويي
فعلا اينا رو انجام بده جواب نداد حتما مدارو بذار با شكل سنسورها احتمالا سنسورها در زاويه درست نيستن و روي هم تاثير ميذاران

سلام ببینید از این دوتا عکس که پیوست کردم سر در میارید .به نظرتون هرجای مدار کم وکاستی داره بگید تا درستش کنم
واقعا ممنونم
دوست عزیز ببین درایور اینجوری بستی
تغذیه میکرو با موتور جدا باید باشه
(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۱:۲۷:۰۶)h0x00i نوشته است: [ -> ]دوست عزیز ببین درایور اینجوری بستی
تغذیه میکرو با موتور جدا باید باشه

سلام خسته نباشی داداشم
من این فایل رو دانلود کردم ولی با Proteus 6 Professional نتونستم بازش کنم اگه به صورت عکس بذاریش ممنونت میشم
تغذیه میکرو با موتور جدا باشه یعنی از دوتا باطری جدا استفاده کنم؟
من از یک باطری استفاده کردم ولی توسط رگولاتور هر بخش رو جداسازی کردم.
اینم عکسش Wink
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۱۵:۵۸:۵۰)h0x00i نوشته است: [ -> ]اینم عکسشWink

من اینطوری چیدمش
فکر کنم مثل شما میشه ولی خازن قرار ندادم وپایه های 6.11.1.15.8
l298 رو با مقاومت به زمین وصل نکردم
خازن حتما بزار
اگه این پایه ها زمین نباشه کار نمی کنه
دوتاش 6 11 برای فعال سازی اگه زمین نباشه کار نمی کنه
1 و 15 برای جریان گیری حتما زمین باشه
8 که زمین نکنی اصلا جواب نمی ده این زمین ic باید حتما gnd بشه
سلام
من به یکی گفتم،گفت تمام این مشکلات برا اینه که یک جای مدارت اتصالی داره به نظر شما ممکنه اینطوری باشه
ببین مهندس اولا شاید درست بگه مهم اینکه تو بدونی مدارو درست طراحی کردی بعد این اتصال کجاست فکر نکنم با یه اتصال چنیین اتفاقی بیوفته........

مهندس اگه این پایه هارو وصل نکنی کار نمکنه 6.11.1.15.8
صفحه‌ها: 1 2