(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۱۰:۵۵)EBKA نوشته است: [ -> ] (۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۱۹:۲۷:۵۰)mhpc2009 نوشته است: [ -> ]پایه tx میکرو رو به tx ماژول و پایه rx میکرو رو به rx ماژول وصل کن پایه config ماژول رو هم به زمین پایه en ماژول رو هم به vcc
نه دوسته من
dtx ماژول به rx میکرو و drx ماژول به tx میکرو!!!
برای HMTR با این روش باید متصل کنین!!!!
ولی برای HMT و HMR طریقه اتصال شما درسته!!!
دوست عزیزBARAN6355 )شما پایه config رو هم به زمین متصل کنین!!! این کار رو که بکنین درست میشه
موفق باشی...
دوست عزیز ebka من خودم مدار چت اینطوری بستم جواب هم گرفتم ماژولهای من هم hmtr بودن
دوسته من امکان نداره!!! یعنی نمیشه!!! احتمالا هواست نبوده!!!یا یادت رفته
1.vcc=پایه تغذیه مثبت مدار میباشد که باید ۵ ولت به آن وصل کنید
2.dtx=درصورتی که بخواهیم اطلاعات ارسال شده از فرستنده دیگر را دریافت کنید ، اطلاعات دریافتی توسط ماژول از طریق این پایه دردسترس خواهد بود
3.gnd=این پایه برای تغذیه منفی مدار میباشد که باید gnd و یا به عبارت دیگر منفی تغذیه را به آن وصل کنید
4.drx=درصورتی که بخواهیم اطلاعاتی را ارسال کنید باید اطلاعات به این پایه داده شود
5.config=این پایه برای تنظیمات داخلی ماژول میباشد ،درصورتی که خواسته باشید به تنظیمات داخلی ماژول توسط نرم افزار دسترسی داشته باشید باید این پایه را به مثبت vcc وصل کنید وبعد ماژول را روشن کنید اما اگر خواسته باشید ماژول به صورت عادی عمل کند و اطلاعات را ارسال و دریافت کند این پایه باید به زمین gnd وصل شده باشد
6.enable=پایه فعال ساز enable ماژول میباشد در صورتی که این پایه به زمین vcc وصل شده باشد ماژول روال عادی خود را انجام میدهد اما اگر خواستید ماژول هیچ دیتای را ارسال و یا دریافت نکند این پایه باید به gnd وصل
(۰۸-بهمن-۱۳۸۹, ۲۰:۴۳:۴۱)EBKA نوشته است: [ -> ]دوسته من امکان نداره!!! یعنی نمیشه!!! احتمالا هواست نبوده!!!یا یادت رفته
1.vcc=پایه تغذیه مثبت مدار میباشد که باید ۵ ولت به آن وصل کنید
2.dtx=درصورتی که بخواهیم اطلاعات ارسال شده از فرستنده دیگر را دریافت کنید ، اطلاعات دریافتی توسط ماژول از طریق این پایه دردسترس خواهد بود
3.gnd=این پایه برای تغذیه منفی مدار میباشد که باید gnd و یا به عبارت دیگر منفی تغذیه را به آن وصل کنید
4.drx=درصورتی که بخواهیم اطلاعاتی را ارسال کنید باید اطلاعات به این پایه داده شود
5.config=این پایه برای تنظیمات داخلی ماژول میباشد ،درصورتی که خواسته باشید به تنظیمات داخلی ماژول توسط نرم افزار دسترسی داشته باشید باید این پایه را به مثبت vcc وصل کنید وبعد ماژول را روشن کنید اما اگر خواسته باشید ماژول به صورت عادی عمل کند و اطلاعات را ارسال و دریافت کند این پایه باید به زمین gnd وصل شده باشد
6.enable=پایه فعال ساز enable ماژول میباشد در صورتی که این پایه به زمین vcc وصل شده باشد ماژول روال عادی خود را انجام میدهد اما اگر خواستید ماژول هیچ دیتای را ارسال و یا دریافت نکند این پایه باید به gnd وصل
درست گفتیeblka الان مدارو بستم همون چیزی که تو گفتی درسته یادم رفته بود ببخشید
(۰۹-بهمن-۱۳۸۹, ۲۱:۱۵:۰۶)baran6355 نوشته است: [ -> ]ممنون درست شد
دوست من مشکل از کجا بود!!!
که کسی اگه مشکل مشابه شما رو داره برای او هم برطرف بشه!!!
من اومدم به جاي كريستال داخلي از كريستال 11.059200 مگاهرتز استفاده كردم
من pdf ماژول رو خوب نخونده بودم و با مطلبي كه شما درباره پايه هاي ماژول گذاشتيد به اين نتيجه رسيدم كه پايه ها رو اشتباه وصل مي كردم(tx رو به txو rx رو به rx)و اين بود اشتباه من.
موفق باشيد
من با برنامه اي كه نوشتم موتور dc رو از راه دور كنترل ميكنم(چپ گرد وراست گرد) من ميدونم كه براي كنترل سرعت موتور بايد ازpwm استفاده كنم
ولي نميدونم بايد برنامشو چه جوري بنويسم؟
لطفا كمكم كنيد
ممنون
هر کدوم از تایمر ها رو که میخواین (8 بیتی تایمر 0 یا 16 بیتی تایمر 1) رو در مد Fast PWm پیکره بندی کنید و با مقدار دهی به رجیستر OCR1 میتونین سطح پالس خروجی رو تغییر بدین برای موتور
خروجی OCR1 هم که میره برای درایور موتور (هر چی که هست )
در ضمن دوست عزیز سوالاتون رو یک جا بپرسید نه چند جا
موفق باشی
اين برنامه فرستنده براي موتور dc
$regfile = "m16def.dat"
Config Portd.3 = Input
Config Portd.4 = Input
Config Portd.5 = Input
Ddrd.3 = 0 : Portd.3 = 1
Ddrd.4 = 0 : Portd.4 = 1
Ddrd.5 = 0 : Portd.5 = 1
Dim B As Byte
Do
Debounce Pind.3 , 0 , Right
Debounce Pind.4 , 0 , Left
Debounce Pind.5 , 0 , Stop
Loop
Right:
For B = 1 To 10
Print "Right"
Waitms 50
Next
Return
Left:
For B = 1 To 10
Print "Left"
Waitms 50
Next
Return
Stop:
For B = 1 To 10
Print "Stop"
Waitms 50
Next
Return
End
گيرنده:
$regfile = "m16def.dat"
Config Portd.4 = Output
Config Portd.5 = Output
Dim B As Byte
Do
B = Waitkey()
If B = "Right" Then
Reset Portd.4
Set Portd.5
End If
If B = "Left" Then
Reset Portd.5
Set Portd.4
End If
If B = "Stop" Then
Reset Portd.4
Reset Portd.5
End If
Loop
Endلطفا بفرماييد كجاي برنامه pwm رو اضافه كنم؟؟؟
چه برنامه اي براي pwm بكار ببرم؟؟؟
ممنون ميشم
كسي نميتونه بهم كمك كنه؟؟؟؟
من بايد پروژه كنترل از راه دور موتورdc رو به زودي تحويل دهم ولي به يه مشكل بر خوردم
(چپگرد و راستگرد) موتور رو كنترل ميكنم و مشكل من كنترل سرعت موتور با pwm هست.
هر برنامه اي كه به نظرم رسيد نوشتم ولي جواب نداد اگه كسي قبلا با pwm موتور رو از راه
دور كنترل كرده لطفا بهم بگه با چه برنامه اي اين كار رو انجام داده
يا دنيا ممنون ميشم
فرستنده:
$regfile = "m16def.dat"
Config Portd.3 = Input
Config Portd.4 = Input
Config Portd.5 = Input
Ddrd.3 = 0 : Portd.3 = 1
Ddrd.4 = 0 : Portd.4 = 1
Ddrd.5 = 0 : Portd.5 = 1
Dim B As Byte
Do