سلام
من ميخواهم يك ساعت با تايمر شماره1 در MEGA32 درست كنم براي اين كار از فركانس داخلي 8MHz داخلي و prescale=56 استفاده كردم. تنظيمات و مقدار اوليه فكر كنم درست باشه فايل برنامه و شبيه سازي رو قرار دادم لطفا برنامه را چك كنيد و مشكل آن را بگوييد
با تشكر
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۰۱:۴۱)forghan نوشته است: [ -> ]سلام
من ميخواهم يك ساعت با تايمر شماره1 در MEGA32 درست كنم براي اين كار از فركانس داخلي 8MHz داخلي و prescale=56 استفاده كردم. تنظيمات و مقدار اوليه فكر كنم درست باشه فايل برنامه و شبيه سازي رو قرار دادم لطفا برنامه را چك كنيد و مشكل آن را بگوييد
با تشكر
دوست من چرا با تایمر 1 میخوای این کار رو انجام بدی!!!
این تایمر بیشتر برای کانتر استفاده میشه !!!
برای دقت بیشتر من تایمر 2 رو پیشنهاد میکنم!! که با گذاشتن کریستال خارجی ساعت میتونی دقیقا سر 1 ثانیه وقفه میخوره!!!
اگه مشکلت تو پروتوسه که اونجا دقیق نیست!!!
شما باید بگی
کد:
if a<عددی که با یک ثانیه حساب کردی then
incr b
a=0
else
incr a
end if
دوست عزيز من فقط بايد با همين تايمر(تايمر شماره1) ساعت را ايجاد كنم.
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۲۲:۴۱:۲۶)forghan نوشته است: [ -> ]دوست عزيز من فقط بايد با همين تايمر(تايمر شماره1) ساعت را ايجاد كنم.
سلام.. باشه مشکلی نداره!!!
بهت گفتم چی کار باید بکنین!!!
برنامت رو به صورتی که گفتم انجام بده!!
سلام من از تامر 2 برای ساعت استفاده کردم در وسط برنامه میخوام ال سی دی پاک شه ویه متن یا عبارتی رو نمایش بدم ولی هر یه سانیه ساعت با متن قاطی می کنه و ال سی دی عبارت عجیب قریب نشون میده مشکل کجاست؟؟
با تشکر
احتمالا در یک زمان 2 تا دستور به lcd داده میشه
(دستور ساعت و متن هم زمان روی خروجی قرار میگیرن)
زمان های تاخیز را یه دور چک کنین
از وقفه هم استفاده کردین؟
سلام
شما وقتی باید به میکرو بگید، وقتی که به سرریز تایمر رسید و میره به زیر برنامه خودش، در اونجا تایمر رو متوقف کنه و قبل از خروج دوباره تایمر رو راه اندازی کنی. نوشتن زمان رو هم فقط بشرطی که یک ثانیه تکمیل شد اون هم فقط یکبار بنویس.
ببین شما در متن برنامت میگی خوب وقتی میکرو به دستور نمایش زمان برسه ساعت رو نمایش میده. درسته اما این با سرعت انسانی درستی با دستگاهی که چند میلیون دستور در ثایه انجام میده یعنی چند هزار بار ساعت رو نشون بده و همین باعث تخریب اطلاعات چیپ ست ال سی در میشه.
(۰۷-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۰۱:۴۱)forghan نوشته است: [ -> ]سلام
با تشكر
دوست من سلام
حدسم درست بود شما در متن اصلی برنامه تون دستورات ال سی دی رو نوشته بودید در صورتی که باید توی همون زیر برنامه تون مینوشتین امشب اگه برسم یه برنامه کوتاه برات میزارم که کارت راه بیوفته
سلام
یه برنامه با میکرو 32 که دارای یه ساعت با تایمر 2 وکریستال32768 خارجیه طراحی کردم و یه کلید منو براش در نظر گرفتم که هر بار اینو میزنم بهترتیب به 15 زیروال از جمله نمایش دماوفشار پایه 5تازمان برای دیفراست و5 مقدار برای روشن بودن دیفراست و در نهایت برگرده به وقفه ساعت و دوباره ساعتو نشون بده ولی هنگام برگشت میکرو ریست مشه و همهچی به حلت اول میره مشکل کجاست
با تشکر