ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ثبت داده در اکسس(توسط حلقه)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان
من می خوام یه سری اطلاعات رو از طریق فرم توی یه جدول ثبت کنم مثلا اطلاعات مربوط به اقساط و بدین صورت که یکسری اطلاعات مثل نام و شماره وام و ..ثابت و یه سری مثل سررسید هر قسط متغیر با فاصله مشخص (مثلا 1 ماه) حالا با یکبار کلیک برروی دکمه save می خوام برای هر قسط یه رکورد ثبت بشه
مثلا اگه سررسید قسط اول 89/1/1و تعداد اقساط 60 و فاصلا اقساط 1 ماه باشه با کلیک بر روی یک دکمه سیو 60رکورد ایجاد بشه که فقط فیلد سررسید قسط اونا فرق کنه(60ماه پشت سر هم)
ممنون میشم راهنمایی کنید
هیشکی جواب نداد؟
خودم حلش کردم
کسی نیاز داشتpm بده
(۰۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۹:۳۷:۲۸)sadra1234 نوشته است: [ -> ]هیشکی جواب نداد؟
خودم حلش کردم
کسی نیاز داشتpm بده
---------------------------------------------

من نیاز دارم بهش عزیزم میشه بهم برسونی تا فردا؟؟؟؟؟
آی دی منه
jop_za_2000
ممنون میشم
سلام من می خوام وقتی کاربر اطلاعاتشو تو سیت میزنه تو پایگاه داده ذخیره شه چیکار باید انجام بدم کمکم کنید
(۲۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۷:۵۱:۱۵)shabnam_skabiri نوشته است: [ -> ]سلام من می خوام وقتی کاربر اطلاعاتشو تو سیت میزنه تو پایگاه داده ذخیره شه چیکار باید انجام بدم کمکم کنید
جدول شما بیاد یه کلید دادشته باشه به کمک کلید پاک کنید!
کد:
delete from TBL_data where id=25
سلام من متوجه نشدم تو چی بنویسم ؟
یعنی چی پاک کنم؟

من با html می نویسم ولی تا اینجا پیش رفتم نمی شه
<head>
<title> login </title>
</head>
<body>
<form axtion="desktop\access.mdb" method="post">
name:<input type="text"name:"user"> <br><br>
pass:<input type="password"name:"pass"><br><br>
<input type="submit" value="submit">

مثلا user pss میدم بره تو پایگاه دادم اکسس منو بخونه چطوری اکسس را به برنامم وصل کنم
ببین عزیزم شما نمیتونی ب خود اکسس ارسال کنی باید باphp یا asp یا... مراحل خواندن نوشتن را انجام بدی بعد مقادیر را از html ب فایل اصلی ارسال کنی و نتیجه در اونجا .....
سلام دوست عزیز اگه ممکنه فایل و ، سورس و دستوراتش رو برای من بفرست متشکر
دوستان عزیز کسی نبود راهنمائی کنه و سورس یا دستورات VBA رو برام بفرسته اگه نمونه رو هم ضمیمه کنه که لطف رو در حق بنده تموم کرده با تشکر بد جور دنبالشم
(۳۱-شهریور-۱۳۹۲, ۱۸:۵۶:۵۶)حمید محمدی نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز کسی نبود راهنمائی کنه و سورس یا دستورات VBA رو برام بفرسته اگه نمونه رو هم ضمیمه کنه که لطف رو در حق بنده تموم کرده با تشکر بد جور دنبالشم

به چه زبانی باشه؟
توی همین فروم نمونه هست سرچ کن پیدا میکنی
کلک رشتی بزن:

توی اکسل در قسمت ماکرو قسمتی داره واسه رکورد کردن؛ کارهایی که میخوایی انجام بدی رو انجام بده اول؛ خود اکسل کد‌های متانسبش رو تولید میکنه؛ وبعد با یکم تغییر میتونی کد‌های vba خودت رو بنویسی!!! خیلی آسون و ساده و عین آب خوردن!
صفحه‌ها: 1 2