ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در نصب .net framework 2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من نرم افزاری دارم که برای نصب آن احتیاج به نصب Net. Framework 2 است.
. وقتی فریم ورک 2.0 رو نصب می کنم در حین نصب بدلیل وجود Net. Framework 2 sp2 از ادامه نصب جلوگیری می شود.
لطفا راهنمایی نمایید.
خوب دوتا دات نت 2 كه نمي شه رو هم نصب كرد!! اول برو تو control Panel\Add Remove Program اين برنامه NET 2 SP2

رو حذف كن بعدش برنامه NET 2 خودت رو نصب كن.
دات نت 3.5 SP1 از دات نت 2 هم پشتیبانی میکنه .یعنی شما اگه برنامه ای با دات نت 2 نوشتید اگه دات نت 3.5 رو سیستم کاربر نصب باشه به خوبی اجرا میشه.
سلام من اين نرم افزار dotnetfx45_full_x86_x64
را دان کردم ولي هنگام نصب ميگه نرم کامپيوتر شما ان را ساپورت نميکنه علتش چي هست اینم تصویر از ارورش
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۳۸:۵۰)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام من اين نرم افزار dotnetfx45_full_x86_x64
را دان کردم ولي هنگام نصب ميگه نرم کامپيوتر شما ان را ساپورت نميکنه علتش چي هست اینم تصویر از ارورش

تا اونجا که خبر دارم روی xp تا دات‌نت ورژن ۳ ۳.۵ نصب میشه؛
از ورژن ۴ به بالا رو باید روی ۷ نصب کنید
دات نت4 نیاز به رم حداقل یک گیگابایت داره!
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۵۶:۲۵)babyy نوشته است: [ -> ]
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۳۸:۵۰)cinapa نوشته است: [ -> ]سلام من اين نرم افزار dotnetfx45_full_x86_x64

تا اونجا که خبر دارم روی xp تا دات‌نت ورژن ۳ ۳.۵ نصب میشه؛
از ورژن ۴ به بالا رو باید روی ۷ نصب کنید

حقیقیتش این که داشتم یه نرم افزار خفن دیفرگ هارد نصب میکردم یه ارور برای این نرم افزار داد.. تو انجمن خارجی سوال کردم گفت باید 4 یا 4.5 را نصب کنی دیدم 4 را نصب دارم ولی 4.5 را نه گفتم احتمالا از این باشه .
فکر نمیکنید باید 4 را ابدیت کنم و یا ابدیت شدش را نصب کنم ؟؟؟؟؟؟

(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۶:۵۸:۴۹)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]دات نت4 نیاز به رم حداقل یک گیگابایت داره!
خوب نمیدونم ربطی به رم داره یا نه / ولی رم من 4 هست ....
الان عکس را دیدم
این که داره میگه سیستم عامل پشتیبانی نمیکنه دات نت 4.5 را!
سرویس پک ویندوزت چیه؟
شما سون نصب کن تست کن
(۰۶-شهریور-۱۳۹۲, ۱۷:۰۶:۴۶)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]الان عکس را دیدم
این که داره میگه سیستم عامل پشتیبانی نمیکنه دات نت 4.5 را!
سرویس پک ویندوزت چیه؟
شما سون نصب کن تست کن

خوب من که پست قبل گفتم که میگه ویندوز ساپورت نمیکنه . Whistle
ویندوز xp سرویس پک 3
نه اصلا از ویندوز سون صحبت نکنین که حاضرم داس نصب کنم وباش کار کنم ولی سون هرگز .یه بار نصب کردم کل سیستم و برنامه هام به هم خورد و حتی یکیش هم کار نکرد . همین xp سگش شرف داره به تمام عامل ها .