ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دانلود سايت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام!
خواستم بدونم چطور مي شه يك سايت رو بطور كامل دانلود كرد؟ نرم افزاري وجود داره ؟ در ويندوز ترفندي هستش؟ يا اينكه ....
ممنون
سلام.
بله ميشه !!
نرم افزارهاي زيادي در اين زمينه هست كه فك كنم WebZip يكيش باشه!!
سلام دوستان . يكيش هم
کد:
OfflineExplorerEnterprise
هستش كه همين الان دارم باهاش يه سايت دانلود ميكنم . حجمش حدودا 4 مگابايته . هركى خواست يه ندايى بده . :o
دوستان آيا اين برنامه ها قادرند سايتهايي كه از php يا ASP استفاده كنند رو دان لود كنند ؟؟؟
منظورم دان لود فايلها ي اسكريپته ؟ به نظر نميرسه !!
بابا ممد جون فك نكنم بتونن چون اگه اينجوري بود كه اسكريپت ها لو مي رفت كه آره قربونش!!
آره منم گفتم چون بطور كل سرور اجازه همچين كاري رو نميده .
سورس ASPوPHP كلا غير قابل دسترسي هستن بخاطر اينكه شما وقتي يه صفحه ASPياPHP رو از طريق IE فراخواني ميكنيد اون صفحه توسط سرور تفسير ميشه و تبديل به يك سري كد HTML ميشه و شما اونو ميبيني از هيچ طريقي ممكن نيست بشه اينطور فايلها رو خوند مگر باگي تو سيستم باشه و بشه از اون طريق اين طورفايلها رو برداشت مثلا باگ توي FTP.
در جواب دوستان مبنى بر دانلود اسكريپتها بايد بگم ؛ برعكس من فكر ميكنم يه چيزهايى رو مياره . البته چون سوادم زياد نيست :cry: نميتونم دقيق بهتون بگم . پيشنهاد ميكنم يه بار از اين برنامه استفاده كنيد . من يكى دو تا سايت ايرانى باهاش دانلود كردم يه فايلهايى آورده كه بنظرم جاوا يا php هستند ؛ البته در مورد دومى زياد مطمئن نيستم . فقط توصيه ميكنم يه بار استفاده كنيد . هيچ ضررى نداره .
جاوا رو شايد ولي اون يكي رو نميتونه !! تمام نرم افزار ها با پروتكل سر و كار دارن و چون سرور به درخواست هاي پروتوكل جوابي با فرمت اچ تي ام ال مي ده هيچ راهي نيست مگه هك كردن اف تي پي يا روت سايت كه كار ساده اي نيست !!!!!!!!!!!!!!
majidjan نوشته است:در جواب دوستان مبنى بر دانلود اسكريپتها بايد بگم ؛ برعكس من فكر ميكنم يه چيزهايى رو مياره . البته چون سوادم زياد نيست :cry: نميتونم دقيق بهتون بگم . پيشنهاد ميكنم يه بار از اين برنامه استفاده كنيد . من يكى دو تا سايت ايرانى باهاش دانلود كردم يه فايلهايى آورده كه بنظرم جاوا يا php هستند ؛ البته در مورد دومى زياد مطمئن نيستم . فقط توصيه ميكنم يه بار استفاده كنيد . هيچ ضررى نداره .
فايلهاي جاوا با پسوند JS به راحتي دانلود ميشن مثلا همين سايت من از يه برنامه فارسي ساز استفاده ميكنه به نام farsi.js شما كافيه توي آدرس برازرت اين آدرس رو تايپ كني .
http://www.iranvig.com/includes/farsi/farsi.js ببين چه اتفاقي ميفته.
اما درباره پي اچ پي و آ اس پي تقريبا نشدنيه.-فقط باگ حتي شما ميتوني فايلهاي استايلو هم بياري CSS مثلا باز از سايت خودم اين فايل رو ميتوني بياري http://www.iranvig.com/themes/DeepBlue/style/style.css
و ....
يكي از برنامه ها اينه:
http://download.httrack.com/cserv.php3?File=httrack.exe
حجم:3.57 مگا بايت
استفاده از این نرم افزار میتوانید یک سایت را به صورت offline مرور کنید٬این نرم افزار به شما اجازه میدهد محتویات یک سایت را به طور کامل از اینترنت دانلود کنید٬و در یک دایرکتوری ذخیره کنید و به صورت offline استفاده کنید٬در این برنامه کافی است نشانی URL سایت مورد نظر را به دهید و محل دایرکتوری مشخص کنید. و به برنامه اجازه دهید که کار خود را تمام کند پس از تمام شدن شما میتوانید ارتباط خود را از اینترنت قطع کنید.و به راحتی میتوانید از لینکی به لینک دیگر بروبد و جالب تر از همه شما میتوانید از سایت مورد نظر به صورت offline دانلود کنید این برنامه کاملاً تنظیم شده بر روی IE است و هیچ احتیاجی به تنظیم مجدد نیست.
صفحه‌ها: 1 2