۱۱-بهمن-۱۳۸۹, ۱۱:۱۰:۳۵
۱۱-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۱۲:۰۳
برای این کار باید هر دو سیگنال مورد نظر فرکانسسشون یکی باشه
حروجی آپ امپ هم باید بین 0 تا 5 باشه
برای این کار اول باید فرکانس موج ها رو بدست بیارین . تا اینجا که میشه یه فرکانس متر
سیگنالهارو باید به ورودی وقفه های 0و1 میکرو بدین و تو وقفه اول تایمر رو روشن کنید و تا وقفه دوم خورد تایمر خاموش بشه و بره برای محاسبات
نکته قابل توجه اینه که توی AVR نمیشه مثل 8051 اولویت وقفه ها رو دستی تنظیم کرد و اولویت وقفه ها به این صورته:
وقفه0>وقفه 1>وقفه2
یه روش دیگه هست که از این کار با 2 وقفه خیلی ساده تره
اونم استفاده از یک فلیپ فلاپ JK حساس به لبه بالا روندست و خروجی فلیپ فلاپ به تنها 1 وقفه از میکرو میره
اول خروجی فلیپ فلاپ رو ریست در نظر بگیرین
سیگنالی که به j میاد اگر یک شد و سیگنال K صفر باشه فلیپ فلاپ ست میشه و خروجیش 1 میشه
اینجا میکرو وقفه میخوره و توی زیر روال وقفه باید تایمر رو روشن کرد
در ادامه فرض کنید سیگنال K هم یک بشه در این صورت فلیپ فلاپ toggle میشه و خروجی که 1 بوده صفر میشه و دوباره میکرو وقفه میخوره و اینجا باید تایمر رو استپ کرد و به ادامه برنامه رفت
تا اینجا زمان تناوب سیگنال ها به صورت لحظه ای به دست اومده و زمان اختلاف هم داریم
رابطه اختلاف فاز هم اینطوریه:
(زمان اختلاف بین دو سیگنال تقسیم بر زمان تناوب سیگنالها)*360 بر حسب درجه
حروجی آپ امپ هم باید بین 0 تا 5 باشه
برای این کار اول باید فرکانس موج ها رو بدست بیارین . تا اینجا که میشه یه فرکانس متر
سیگنالهارو باید به ورودی وقفه های 0و1 میکرو بدین و تو وقفه اول تایمر رو روشن کنید و تا وقفه دوم خورد تایمر خاموش بشه و بره برای محاسبات
نکته قابل توجه اینه که توی AVR نمیشه مثل 8051 اولویت وقفه ها رو دستی تنظیم کرد و اولویت وقفه ها به این صورته:
وقفه0>وقفه 1>وقفه2
یه روش دیگه هست که از این کار با 2 وقفه خیلی ساده تره
اونم استفاده از یک فلیپ فلاپ JK حساس به لبه بالا روندست و خروجی فلیپ فلاپ به تنها 1 وقفه از میکرو میره
اول خروجی فلیپ فلاپ رو ریست در نظر بگیرین
سیگنالی که به j میاد اگر یک شد و سیگنال K صفر باشه فلیپ فلاپ ست میشه و خروجیش 1 میشه
اینجا میکرو وقفه میخوره و توی زیر روال وقفه باید تایمر رو روشن کرد
در ادامه فرض کنید سیگنال K هم یک بشه در این صورت فلیپ فلاپ toggle میشه و خروجی که 1 بوده صفر میشه و دوباره میکرو وقفه میخوره و اینجا باید تایمر رو استپ کرد و به ادامه برنامه رفت
تا اینجا زمان تناوب سیگنال ها به صورت لحظه ای به دست اومده و زمان اختلاف هم داریم
رابطه اختلاف فاز هم اینطوریه:
(زمان اختلاف بین دو سیگنال تقسیم بر زمان تناوب سیگنالها)*360 بر حسب درجه
۱۴-بهمن-۱۳۸۹, ۰۰:۱۷:۱۹
مهندس بابت توضیحات دستت درد نکنه.من از نظر تئوری بلد بودم.اما از اونجایی که برنامه نویسی من قوی نیست من میخواستم یکی از بچه های انجمن زحمتشو بکشه
۱۷-آذر-۱۳۹۰, ۲۱:۰۵:۴۳
از دوستان کسی هست بتونه برنامه اختلاف فاز رو با زبان سی بنویسه؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده.
ممنون میشم اگه کسی جواب بده.