۱۵-بهمن-۱۳۸۹, ۰۲:۳۷:۲۴
سلام دوستان
من یه برنامه به زبان C++ باید بنویسم
من C++ رو بلدم و پروژم رو نوشتم (تحت داس) ولی استاد گفته گرافیکی باید باشه برنامه یعنی TextBox و Button و ... حالا من موندم تو VC++ چطوری میتونم یه فرم بسازم و توش TextBox و Button بزارم
من الان از مسیر زیر یه پروژه درست کردم ولی فرم ندارم چیکار کنم:
یه کد Hello world که با msgbox جواب میده پیدا کردم ولی ایجاد فرم و تکست باکس نه
کسی برنامه ای داره
یه برنامه که یه فرم باشه یه تکست باکس یه دکمه وقتی رو دکمه کلیک کنی متن داخل تکست باکس رو msgbox کنه تا بفهمم چطوری باید کد بزنم
زمانم محدود نمیتونم برم دنبال کتاب خوندن
خواهش میکنم کمک کنید
ممنون
من یه برنامه به زبان C++ باید بنویسم
من C++ رو بلدم و پروژم رو نوشتم (تحت داس) ولی استاد گفته گرافیکی باید باشه برنامه یعنی TextBox و Button و ... حالا من موندم تو VC++ چطوری میتونم یه فرم بسازم و توش TextBox و Button بزارم
من الان از مسیر زیر یه پروژه درست کردم ولی فرم ندارم چیکار کنم:
کد:
[align=right]
- نحوه ا?جاد و کامپا?ل پروژه ها? کنسول:
1- از منو? File->Open->Project/Solution در شاخه ++VC ?ا به قسمت general رفته و ?ک پروژه خال? (Empty project) بساز?د و ?ا به قسمت win32 رفته و سپس ?ک پروژه win32 console application بساز?د (در پنجره ظاهر شده تنظ?مات دلخواه را انجام ده?د مثلا پروژه خال? ?ا همان Empty باشد)
2 - در قسمت solution explorer بر رو? فولدر source files راست کل?ک کرده و از شاخه Add گز?نه Add New Item را انتخاب کن?د. در پنجره ظاهر شده م? توان?د هدر فا?ل .h ?ا فا?ل سور .cpp بساز?د و به پروژه اضافه کن?د.
- وقت? برنامه خود را نوشت?د، از منو? build ، گز?نه build solution را انتخاب کن?د تا کل پروژه کامپا?ل شود. دقت کن?د که با build فا?ل ها? اجرا?? در مس?ر? که پروژه را ساخته ا?د تول?د م? شوند، اما پروژه اجرا نم? شود. برا? اجرا با?د از منو? Debug ?ک? از دو مورد Start با حالت Debug ?ا بدون حالت Debug را انتخاب کن?د.
نکته: در نوار ابزار برنامه ?ک combobox هست که به طور پ?ش فرض Debug (اشکال زدا??) در آن انتخاب شده است و در کنارش ?ک مثلث سبز رنگ هست، اگر نوشتن پروژه تمام شده است و م? خواه?د نسخه نها?? را تول?د کن?د، به جا? debug حتما حالت release را انتخاب کن?د تا فا?ل اجرا?? اصل? تول?د شود.[/align]
یه کد Hello world که با msgbox جواب میده پیدا کردم ولی ایجاد فرم و تکست باکس نه
کسی برنامه ای داره
یه برنامه که یه فرم باشه یه تکست باکس یه دکمه وقتی رو دکمه کلیک کنی متن داخل تکست باکس رو msgbox کنه تا بفهمم چطوری باید کد بزنم
زمانم محدود نمیتونم برم دنبال کتاب خوندن
خواهش میکنم کمک کنید
ممنون