برای درمان سرطان میگن پرتو درمانی ( ظاهرا اشعه کبالت ) به خورد بیمار بدبخت میدن( نقطه محل غده سرطانی در معرض تشعشع قرارش میدن )
آیا به نظر شما روش بهتری میشه به دست آورد که مظرات اشعه ای همچون کبالت و دیگر موارد رادیواکتیو را نداشته باشه ؟
مثل لیزرهایی که از از بافت پوست رد میشن ولی در بافت خاصی جذب میشن...
چه میکنه این علم مهندسی پزشکی ! تبریک بابت افتتاح بخش
(۱۵-بهمن-۱۳۸۹, ۰۲:۲۵:۱۹)joker نوشته است: [ -> ]آیا به نظر شما روش بهتری میشه به دست آورد که مظرات اشعه ای همچون کبالت و دیگر موارد رادیواکتیو را نداشته باشه ؟
مثل لیزرهایی که از از بافت پوست رد میشن ولی در بافت خاصی جذب میشن...
سلام
ممنون جوکر جون
راستش میشه یه کارایی کرد ...
به نظر من میشه مثلا یه ماده ای ساخت که مثل فرستنده و گیرنده باشه و فقط روی همدیگه اثر کنه ...
یعنی یه ماده ای رو به بافت مورد نظر تزریق کرد و بعد از خارج فرستنده ای رو که به این ماده حساس هستش روی بافت مورد نظر گرفت ...
یعنی طوری باشه که اون وسیله فرستده (مثلا یه نوع لیزر خاص) فقط به منطقه ای که اون ماده تزریق شده اثر کنه و به دیگر بافتها اثر نذاره
یه همچین چیزایی دیگه ...
اما با پیشرفت علم این جور کارها نشد نداره!!
------------------------------------------------
به قدرتمندی تظاهر کن , قدرتمند می شوی
اگع منتظر رسیدن پیشرفت بشینیم هیجا نمیرسیم آ
من شنیده بودم از تزریق در مناطق سرطانی استفاده میشه
درمواد خاص خورده میشه که خیلیم برای بیمار سخته
اگه به مقدار اشعه ای برابر 2x برای خراب کردن بافت سرطانی نیاز باشه ، یعنی 1x آسیبی به بافتهای دیگر نمیرسه ،( مقدار مجاز را برابر با 1 در نظر میگیریم )
اگه دودستگاه همزمان اشعه بدهند نقطعه طلاقی اشعه ها مقدار 2x یا مقدار مخرب میشه
نظرتون در این مورد چیه ؟
بعد از برخورد اشعه اون توده چه اثری در اشعه داره؟
باعث انحراف یا شکست میشه؟
آخه این جوری برآیند دو بردار رو حساب کن
مولفه های x که با هم زده میشن و فقط مولفه های Y باقی میمونه
دوتاشون با هم جمع میشن و اگر روی دایره مثلثاتی بخوایم فرض کنیم روی محور y- می افته یعنی با زاویه 270 درجه یعنی عمود به سمت پایین و این مقدار مخرب که نیساز هست و شما گفتی ایجاد میشه
این استدلال درسته؟
اگر درسته یعد از این چی میشه؟
(۱۵-بهمن-۱۳۸۹, ۱۳:۳۳:۰۰)joker نوشته است: [ -> ]اگه به مقدار اشعه ای برابر 2x برای خراب کردن بافت سرطانی نیاز باشه ، یعنی 1x آسیبی به بافتهای دیگر نمیرسه ،( مقدار مجاز را برابر با 1 در نظر میگیریم )
اگه دودستگاه همزمان اشعه بدهند نقطعه طلاقی اشعه ها مقدار 2x یا مقدار مخرب میشه
نظرتون در این مورد چیه ؟
فکر می کنم از این تکنولوژی در ساخت دستگاه های CNC لیزری استفاده شده
Nintendo 3D هم از این سیستم استفاده می کنه (برای تشکیل تصویر سه بعدی روی مانیتور)
http://www.freenintendo3ds.net/wp-conten...do-3ds.jpg
نه مهندس تصاویر بعدی اینجوری تشکیل نمی شه
اینجا جاش نیست توضیح بدم فقط بدون تصویر سه بعدی بدلیل خطای دید و فریب داده مغز ایجاد میشه در یک زمان کوتاه دو تصویر بای مانمایش داده میشه که به وسیله عینک مخوص یک بار چشم چپ میبینه یک بار راست مغزم اشتباه میکنه و در نتیجه تصویر سه بعدی ایجاد میشه
در ضمن بر خورد هر نوع اشعه رادیواکتیو حتا با مقادیر کم ناشی بروز عوارض بدی میشه بای درمان سرطان خیلی وقت پیش همو سالهای اول از این روش استفاده میکردن الان دیگه این کتارو نمی کنن خطر بالایی داره
اما Nintendo 3Ds تنها وسیله ای است که بدون نیاز به عینک سه بعدی می شه دید.
من توی مجله بایت در موردش خوندم که چنین مطالبی رو ذکر کرده بود.
ضمنا سازنده این دستگاه از خطر استفاده بیش از حد آن برای مصرف کننده ها اخطارات لازم
رو داده است.
نوشته بود از دو اشعه لیزر برای تشکلیل تصویر استفاده می کنه.
شاید هم اشتباه نوشته بوده !؟
من این اطلاعا ت در مورد تلوزیون ها و مانیتورها 3d گفتم شاید این مورد فرق داشته باشه من یجا خوندم بعضی از تلوزیون ها 3d هستند که بدون عینک تصاویر 3d ایجاد می کنن ولی قیمت ش خیلی زیادی درارن احتمالا مال توشیبا بود